Πόρτα εξόδου για Ζαγοράκη

Πόρτα εξόδου για Ζαγοράκη

Το… μπαλάκι στον Ζαγοράκη, όσον αφορά το μέλλον του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα πετάει η «Θύρα 4», δείχνοντάς του και την πόρτα της εξόδου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4,με την οποία στέλνει μήνυμα φυγής στον Ζαγοράκη, εφόσον ο ίδιος αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του...

«Μετά από όσα έγιναν στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης, επιβάλλεται να τοποθετηθούμε για να γνωστοποιήσουμε τις θέσεις μας στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ξεκινάμε την αναφορά μας με το αγωνιστικό τμήμα. Είναι γεγονός ότι η ομάδα, δηλαδή οι παίκτες και ο προπονητής, στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτοι και δίκαια αποκλείστηκε. Μηδέν πάθος, μηδέν όρεξη, μηδέν κίνητρο για κούπα. Οι λίγοι, αλλά περήφανοι, τίτλοι που έχει κατακτήσει ο ΠΑΟΚ στην μέχρι τώρα ιστορία του προήλθαν με υπερπροσπάθεια και ύστερα από συνεχή αγώνα. Με λόγια και με ευσεβείς πόθους κανείς δεν κατάφερε τίποτα. Επομένως πήραμε αυτό που μας άξιζε και επιπλέον ξεφτιλίστηκαν όλοι όσοι μιλούσαν για το πόσο γουστάρανε να κατακτήσουνε ένα τίτλο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ας περάσουμε τώρα στο θέμα του κόσμου, γιατί και εμείς κομμάτι του κόσμου αποτελούμε και μάλιστα το πλέον ενεργό. Εμείς, λοιπόν, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θέλουμε την Τούμπα γεμάτη από 30 χιλιάδες κόσμου. Θέλουμε την Τούμπα γεμάτη με 25 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας και θέλουμε χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες κάθε ηλικίας να εκδράμουνε μαζικά στα εκτός έδρας ματς της ομάδας. Έχουμε βιώσει στο πετσί μας ένα γήπεδο μισοάδειο, όπου βρίσκαμε μόνο γνωστούς και φίλους και ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Για αυτό άλλωστε κάναμε τόσους αγώνες, από το 1976 που ιδρύθηκε ο σύνδεσμος μέχρι σήμερα. Για να μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ και να πετύχει επιτέλους αυτά που του αρμόζουν. Άν μας καλύπτανε 30 άτομα στα εκτός έδρας και 10 χιλιάδες στην Τούμπα θα αράζαμε στα κυβικά μας και θα το παίζαμε ΠΑΟΚάρχες.

Όσο για το θέμα της βίας, λέμε για ακόμα μία φορά ότι δεν ανήκουμε σε αυτούς που καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, ούτε σε αυτούς που επιδοκιμάζουν κάθε μορφή βίας. Σίγουρα είμαστε ενάντια σε όσους νομίζουν ότι το γήπεδο είναι ξέφραγο αμπέλι, σίγουρα είμαστε ενάντια σε αυτούς που θεωρούν ότι η Τούμπα είναι ταβέρνα και σίγουρα είμαστε ενάντια σε αυτούς που πετάνε ότι έχουν στην τσέπη τους χωρίς να τους νοιάζει ποιον θα πετύχουν (οπαδούς του ΠΑΟΚ στα κάτω διαζώματα, παίκτες της ομάδας και γενικά όποιον πάρει ο χάρος). Το δεδομένο είναι ότι 20.000 κόσμος σιχάθηκε από αυτά που έγιναν στις κερκίδες και έφυγε από το γήπεδο. Κατανοούμε την αγανάκτηση κάποιων ατόμων νεαρής ηλικίας, αλλά καταδικάζουμε όλους όσους πετούσαν αντικείμενα στον κόσμο που κάθεται στα επίσημα. Πολλοί από όσους κάθονται εκεί, έχουν στο ενεργητικό τους τόσες εκδρομές και τόσα χιλιόμετρα όσα δεν θα κάνουνε αυτοί ούτε στον ύπνο τους. Αυτοί πράγματι είναι «νεοΠΑΟΚτσήδες».

Σε ό,τι αφορά τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις. Αναγνωρίζουμε την πολύτιμη προσφορά της, γνωρίζουμε ότι μετά από κάτι δεκαετίες ο ΠΑΟΚ έφτασε να διεκδικεί το πρωτάθλημα στην πράξη και όχι στα λόγια, είμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία στην Ευρώπη, που είναι η καλύτερη από το 1974 μέχρι σήμερα, και ακόμα και οι τυφλοί βλέπουν ότι από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλα άλματα προς τα μπροστά. Αυτά είναι γεγονότα, είτε αρέσουν σε κάποιους, είτε όχι.

Εννοείται πως έχουν γίνει και σημαντικά λάθη (ειδικά φέτος στο θέμα προπονητή και της ελλειπούς στελέχωσης της ΠΑΕ) με κυριότερο όμως την, υπέρ του δέοντος, σημασία που δίνει η υπάρχουσα διοίκηση στο τί λέει ο κάθε σχετικός και άσχετος στα ραδιόφωνα, στα φόρουμ, στα καφενεία και στους συνδέσμους. Μία διοίκηση που απολαμβάνει αυτή την πρωτοφανή στήριξη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αποφασιστική και να μην επηρεάζεται από τους αναμενόμενους κραδασμούς που προκύπτουν από αγωνιστικές αποτυχίες. Καλώς ή κακώς η νοοτροπία που επικρατεί στα γήπεδα είναι δοκάρι και μέσα – είσαι θεός, δοκάρι και έξω – σήκω φύγε ρε πιανόλα.

Για αυτό λοιπόν πιστεύουμε ότι αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, ή δεν αντέχει άλλο να λειτουργεί κάτω από αυτό το φορτισμένο κλίμα πρέπει να φύγει. Είναι φανερό ότι κάποια άτομα που στο παρελθόν συνεργάστηκαν μαζί του, εδώ και λίγο καιρό του πριονίζουν την καρέκλα συστηματικά. Επίσης όλοι έχουν αντιληφθεί ότι το τελευταίο διάστημα η ομάδα πορεύεται κάτω από ένα καθεστώς ρώσικης ρουλέτας, αφού με την πρώτη αποτυχία υπάρχουν άφθονοι καλοθελητές που περιμένουνε να γίνει η στραβή για να την πυροβολήσουν. Αυτό το γεγονός, σε συνάρτηση με την προσοχή που δίνει η ΠΑΕ σε ό,τι λέει ο καθένας, δημιουργεί έναν επικίνδυνο συνδυασμό που μόνο κακό κάνει στον ΠΑΟΚ. Όπως έγκλημα θα είναι και το να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ πλυντήριο του ΠΑΣΟΚ ή το πολυπόθητο μέσο που θα εξαγνίσει τις χριστιανικές αμαρτίες από τη Μονή Βατοπεδίου. Αυτά τελειώσανε μία και καλή με το που ξεκουμπίστηκε ο Γούμενος και δεν σκοπεύουμε να το επιτρέψουμε ΠΟΤΕ ξανά. Όσοι το κατάλαβαν καλώς. Οι υπόλοιποι που έχουν τέτοιες βλέψεις θα το καταλάβουν σύντομα.

Είναι γεγονός ότι για φέτος χάθηκε ο πιο μεγάλος στόχος που ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου και είναι λογικό να πικράθηκε ο κόσμος ειδικά με όσα έγιναν. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν τελειώνει εδώ, ούτε στην επόμενη αποτυχία. Όπως αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ δεν μένει σε μία πρόσκαιρη επιτυχία. Η ιστορία του συλλόγου και οι αμέτρητοι αγώνες που έχει κάνει ο κόσμος του μας προστάζουν να βρισκόμαστε μαζί του στις χαρές και ακόμα περισσότερο στις λύπες.
Υ.Γ. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του προέδρου της, πρέπει πριν από την έναρξη των play off να καταθέσει το νέο πλάνο για το μέλλον της ομάδας εφόσον έχει τη δύναμη και το σθένος να τραβήξει το καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ.

Μετά τιμής, Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4»



ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved