Βάις: «Πώς να πεις όχι στον Ολυμπιακό» (video)

Βάις: «Πώς να πεις όχι στον Ολυμπιακό» (video)

Πανευτυχής που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Βλάντιμιρ Βάις κατά την παρουσίασή του.

Την παρουσίαση του νεαρού μεσοεπιθετικού έκανε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος σχολίασε:

«Σήμερα παρουσιάζουμε τον Βλάντιμιρ Βάις. Μία πολύ σημαντική μεταγραφή, αφού είναι ένας παίκτης οποίος παρά το μικρό της ηλικίας του έχει σημαντικές παραστάσεις από σημαντικά πρωταθλήματα. Θέλω να τον καλωσορίσω».

Ακολούθως για τον παίκτη μίλησε ο Sport Director του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά, ο οποίος ανέφερε: «Καλησπέρα σας. Καλωσορίζουμε τον Βλάντιμιρ Βάις στην οικογένεια του Ολυμπιακού μας. Μιλάμε μαζί του τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά τον παρακολουθούσαμε εδώ και αρκετό καιρό και είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον για την προοπτική να έρθει στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι είναι διεθνής και θα πρέπει να αναφέρουμε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους μιλάμε έχουν δείξει ενδιαφέρον να είναι στον Ολυμπιακό. Του ευχόμαστε καλή τύχη και είμαστε σίγουροι πως έχει την ποιότητα ώστε να κάνει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να τον αγαπήσουν».

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός επισήμανε πως από τη στιγμή που έμαθε για το ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδας, δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να δεχτεί.

«Πιστεύω ότι όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο ξέρει τον Ολυμπιακό, οπότε δεν ήταν δύσκολο να μάθω για τη νέα μου ομάδα. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του ήμουν πολύ χαρούμενος. Ήταν πριν τελειώσει το συμβόλαιο μου με την Πεσκάρα και έπρεπε να περιμένω. Χαίρομαι πολύ που είμαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο», δήλωσε αρχικά ο Βάις.

Για τις ομάδες που έχει αλλάξει, τόνισε: «Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος παίκτης στην ηλικία μου που να έχει παίξει σε τόσα πρωταθλήματα. Υπέγραψα στην Σίτι πριν 4 χρόνια και μετά από λίγο άλλαξε ο προπονητής. Δεν ήθελαν να με πουλήσουν και έτσι πήγαινα συνεχώς δανεικός. Ανυπομονούσα για την στιγμή που θα επέλεγα εγώ τον σύλλογο που θα παίξω και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό».

Για τους στόχους του στον Ολυμπιακό, σημείωσε: «Αυτό που θέλουν οι οπαδοί μας και το σημαντικότερο για μας είναι το νταμπλ στην Ελλάδα. Θα ήταν πολύ ωραίο να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Έχω παίξει με την Ρέιντζερς αλλά δεν περάσαμε στην επόμενη φάση και θα ήθελα να το κάνω φέτος με τον Ολυμπιακό».

Για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο Καραϊσκάκη, σχολίασε: «Έχω δει σε βίντεο με την ομάδα της προηγούμενης σεζόν και τον κόσμο στο Καραϊσκάκη και μου αρέσει η τρέλα που υπάρχει γιατί έχω και εγώ λίγη τέτοια τρέλα. Παίκτες σαν εμένα δεν γίνεται να κάνουν τα ίδια σε κάθε ματς γιατί μου αρέσει να ντριμπλάρω και να περνάω παίκτες… Άλλες φορές λοιπόν μπορώ να περάσω τρεις και άλλες κανέναν. Ελπίζω να με αγαπήσει ο κόσμος…»

Για την συζήτηση με τον πατέρα του, είπε: «Συζήτησα με τον πατέρα μου για την πρόταση του Ολυμπιακού, μου είπε ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος αλλά ότι τελικά είναι δική μου απόφαση. Όταν διάλεξα τελικά τον Ολυμπιακό μου έστειλε ένα μήνυμα και μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε αυτή την ομάδα. Ελπίζω να έχω καλή συνεργασία με τον προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος που με διάλεξε. Δεν είμαι άνθρωπος που δημιούργησα ποτέ προβλήματα σε ομάδα. Θέλω να βοηθήσω να πετύχουμε».

Για την θέση που του αρέσει να παίζει, επισήμανε: «Ο προπονητής αποφασίζει για την θέση. Στην Πεσκάρα έπαιζα δεξιά ή αριστερά. Συνήθως δημιουργώ γκολ και για μένα μία ασίστ είναι εξίσου σημαντική με το γκολ. Να βοηθήσω την ομάδα να σκοράρει μετράει …».

Για την σύγκριση με τον Μιραλάς, ανέφερε: «Δεν έχω δει πολλά βίντεο του Μιραλάς αλλά για να τον αγαπάει ο κόσμος θέλω να του μοιάσω και ελπίζω να γίνω ακόμα καλύτερος από εκείνον».

Τέλος, ο Γιάννης Βρέντζος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά, με κύριο θέμα την υπόθεση του Αμαλφιτανό. Συγκεκριμένα, υποστήριξε: «Είναι γεγονός ότι ήμουν εκτός Ελλάδας. Το μόνο που μπορούμε αυτή τη στιγμή να ανακοινώσουμε είναι ότι τη Δευτέρα θα παρουσιαστούν οι Σαλίνο, Ολαϊτάν, Σάμαρης και Ντε Βισέντι. Υπάρχουν αρκετά μέτωπα στα οποία συζητάμε και μέσα σε αυτά είναι και ο Αμαλφιτανό. Έχουμε κάνει μία πρόταση την οποία η Μαρσέιγ δεν έχει αποδεχθεί, ενώ από την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία».



Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
Τελικός Conference League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός και πόσο κοστίζουν
Τελικός Conference League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός και πόσο κοστίζουν
"Γατάκια εγώ γκαντέμης;" η ερώτηση του πρωθυπουργού μετά τις προκρίσεις στο Final Four!
"Γατάκια εγώ γκαντέμης;" η ερώτηση του πρωθυπουργού μετά τις προκρίσεις στο Final Four!
Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved