«Να γράψουμε ιστορία»

«Να γράψουμε ιστορία»

Για όλα όσα βρήκε στην Καβάλα, τους στόχους του, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο της Μακεδονίας, μίλησε ο Μάριους Νικουλάε.

Ο Ρουμάνος επιθετικός, μίλησε στο kavalagoal, όπου και τόνισε:

Για τις πρώτες του σκέψεις, πριν έρθει στην Καβάλα:

«Δε γνώριζα πολλά πράγματα γι’ αυτή την ομάδα. Θα έλεγα γνώριζα ελάχιστα. Εκείνο το οποίο ήξερα ήταν ότι η ομάδα της Καβάλας αγωνίζονταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Superleague. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση άρχισα να ψάχνω μέσα από το internet προκειμένου να μάθω περισσότερα πράγματα. Έτσι και έγινε. Διαπίστωσα λοιπόν στην έρευνα που έκανα ότι η ομάδα αυτή διέθετε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ένα σύνολο το οποίο κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος είχε μία αξιοζήλευτη πορεία. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε και από τη δική μου πλευρά ένα ανάλογο ενδιαφέρον».

Για πως βλέπει τη ζωή στην Καβάλα:

«Η ζωή στην Καβάλα είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Μέρα με την ημέρα μου αρέσει όλο και περισσότερο. Δεν έχει καθόλου θόρυβο, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που ζω, η πόλη της Καβάλας διαθέτει απλούς και πολύ φιλόξενους ανθρώπους και γενικότερα η ποιότητα ζωής είναι πάρα πολύ καλή».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του:

«Προς το παρόν δεν έχω κάνει τίποτε. Δεν έχω κατακτήσει τίποτε. Αυτή την ερώτηση θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου την κάνετε μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα που διανύουμε».

Για τον κόσμο της Καβάλας:

«Οι Καβαλιώτες φίλαθλοι σε μεγάλο βαθμό μέχρι τώρα έχουν ανταποκριθεί. Όμως εδώ που βρίσκεται το πρωτάθλημα, εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να βλέπουμε περισσότερο κόσμο στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Θέλουμε να το βλέπουμε γεμάτο προκειμένου όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία. Ο κόσμος θα πρέπει να έρθει ακόμη περισσότερο κοντά μας, θα πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια της οικογένειας Ψωμιάδη αλλά και όλων εκείνων που βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια για να πετύχουμε στους στόχους μας».

Για το αν ο στόχος της Καβάλας, είναι η έξοδος στην Ευρώπη:

«Ναι μόνο αυτό και τίποτε άλλο. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία και θέλω να αγωνιστώ με τον Α.Ο.Κ. στο Europa League ».

Τι υπόσχεται ο ίδιος στον εαυτό του:

«Πρέπει να φτάσω σε μία απόδοση 100% προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Άλλωστε γι’ αυτόν τον λόγο ήρθα στην Καβάλα. Για να βάλω κι εγώ τα δυνατά μου, για να ανταποκριθώ στις περιστάσεις και κυρίως στις προσδοκίες εκείνων που με εμπιστεύτηκαν για να με φέρουν στον Α.Ο.Κ.».

Η γνώμη του για τη διοίκηση και ειδικότερα τον Πρόεδρο Σταύρο Ψωμιάδη:

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πολλά χρόνια. Γνώρισα προέδρους κα προέδρους. Πρόεδρο σαν τον Ψωμιάδη στην πολύχρονη καριέρα μου δεν έχω γνωρίσει κανέναν. Μας βοηθάει διαρκώς, είναι συνέχεια δίπλα μας και για μας αποτελεί τεράστιο στήριγμα. Μας κάνει να νιώθουμε ως ποδοσφαιριστές ότι δεν είμαστε μόνοι μας και αυτό θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μας δίνει αυτοπεποίθηση προκειμένου να δίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο».

Τέλος, ο Νικούλαε, μίλησε και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη αγωνιστική:

«Ομολογουμένως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και εμείς πάση θυσία θα πρέπει να το ξεπεράσουμε με επιτυχία και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένας πραγματικά «τελικός» για μας, δε βλέπουμε κανένα αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη την οποία πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε. Με «νύχια και δόντια» θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου η ομάδα μας παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης να κάνει ένα βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη, και τη συμμετοχή της στους αγώνες των play-off. Πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου και θέλω να αγωνιστώ με τον Α.Ο.Κ. στο Europa League.

Βέβαια εκείνο το μήνυμα το οποίο μέσα από την καρδιά μου θέλω να στείλω στους φιλάθλους της ομάδας μας, είναι την Κυριακή να γεμίσουν ασφυκτικά το στάδιό μας. Πρέπει να έρθουν κοντά μας, τους θέλουμε δίπλα μας και με τη βοήθεια που θα μας προσφέρουν πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Οι Καβαλιώτες πρέπει να αγαπήσουν πιο πολύ αυτή την ομάδα και με την ακόμα μεγαλύτερη συμπαράστασή τους να μας δώσουν δύναμη για να πάρουμε τη νίκη. Πραγματικά τους θέλουμε δίπλα μας».



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved