«Ματς ζωής ή θανάτου»

«Ματς ζωής ή θανάτου»

Την κρισιμότητα του φιλικού της Πέμπτης (24/03) μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, υπογράμμισε ο Νίκος Καραχάλιος.

Το Onsports βρέθηκε στην αίθουσα «Αχ. Γραμματικόπουλος» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στην εκδήλωση «Red Alert» για την καλύτερη προβολή και διαφήμιση του φιλικού της Πέμπτης.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς, Νίκος Καραχάλιος, κάλεσε τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» θα γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο.

«Το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα είναι ζωής και θανάτου. Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο. Αν θέλουμε να σωθεί η ομάδα από εκεί θα κριθεί. Αν δεν γεμίσουμε το γήπεδο, θα γίνουν βήματα πίσω. Οι οργανωμένοι μας στήριξαν. Δεν υπάρχει σύλλογος μεγάλος όσο ο Ολυμπιακός. Όσο μεγαλώνει ο Ερασιτέχνης, μεγαλώνει και η δύναμη της ομάδας», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Υπάρχει ένας σύλλογος που είναι δεύτερος στη χώρα, ο οποίος ήρθε στο γήπεδό μας, προκάλεσε τον κόσμο μας, τον πρόεδρό μας. Υπάρχει ένας παίκτης, ο οποίος θέλει να θεωρείται ως πρέσβης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που έδωσε μια μεγάλη δωρεά στο Ερασιτεχνικό τμήμα της ομάδας του. Πρέπει όλοι να γεμίσουμε το γήπεδο».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, που υποστήριξε: «Θέλω να προσθέσω σε αυτά που δήλωσε ο κ. αντιπρόεδρος, ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου. Βρείτε μου έναν σύλλογο που να είναι τόσο μεγάλος όσο ο Ολυμπιακός. Θα μπορέσει να βρει τον δρόμου. Καλούμε όλους τους φιλάθλους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην συνέχεια, μίλησαν και αθλητές του Ερασιτέχνη, με τον αρχηγό της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, Ανδρέα Ανδρεάδη να καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει το «παρών» στο φιλικό με τον Αστέρα, ενώ ο Παύλος Κουζούνης, ανέφερε: «Να βγούμε δυνατοί μέσα από την διαδικασία».

Από την πλευρά της, η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Έλενα Κόλεβα ζήτησε την βοήθεια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, ενώ ο Δημήτρης Τζούριτς ευχαρίστησε την Θύρα 7.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν παίκτες της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου και οι αθλήτριες των τμημάτων του γυναικείου βόλεϊ και του πόλο.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved