Παναθηναϊκός: Νέα αρχή και αγάπη… διαρκείας (videos)

Παναθηναϊκός: Νέα αρχή και αγάπη… διαρκείας (videos)

Με την πολιτική της επιβράβευσης και της ανταποδοτικότητας, σε εισιτήρια διαρκείας και εγγραφές στη Συμμαχία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός περιμένει από τον κόσμο της να δείξει την αγάπη του στον σύλλογο και να βρεθεί δίπλα της στη νέα σελίδα που ανοίγει τη φετινή περίοδο.

Παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η καμπάνια προώθησης τόσο των εισιτηρίων διαρκείας όσο και των εγγραφών νέων μελών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, με τα «πακέτα» που προσφέρονται να είναι πράγματι ελκυστικά για τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» και να τους παραχωρούν αρκετά προνόμια. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τις νέες κάρτες διαρκείας αλλά και τη νέα πολιτική της Συμμαχίας, ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το «παρών» και ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να υπάρξει νέα αρχή για την ομάδα και καλύτερο μέλλον…

«Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την αγάπη σου»

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ευελπιστούν πως το πρόγραμμα ανταποδοτικότητας θα έχει αντίκτυπο στον κόσμο και πως οι προσφορές επιβράβευσης που δίνονται από τη «Συμμαχία» θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερους «πράσινους» φιλάθλους στο πλευρό τους. Με κεντρικό σύνθημα «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την αγάπη σου», ξεκίνησε η νέα καμπάνια της «Συμμαχίας» για την εγγραφή ακόμα περισσότερων μελών, με μειωμένη τη βασική συνδρομή η οποία ανέρχεται πλέον στα 50 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη που εγγράφονται με τα 50 ευρώ έχουν όλα τα δικαιώματα με τα παλαιότερα μέλη, μπορούν δηλαδή να εκλέγουν και να εκλέγονται, ενώ έχει δημιουργηθεί και η νέα κατηγορία «Diamond 1908», στην οποία το βασικό ποσό συνεισφοράς είναι τα 1908 ευρώ και μπορεί να αυξηθεί αν θέλει να προσφέρει περισσότερα με τη μορφή δωρεάς το μέλος. Επίσης, όσοι γονείς είναι ήδη μέλη μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους, ως 17 ετών, με μόνο 10 ευρώ, τα οποία απολαμβάνουν όλα τα προνόμια πλην αυτά των εκλογών.

Από εκεί και πέρα, τα προνόμια που απολαμβάνουν τα μέλη της Συμμαχίας έχουν αυξηθεί και εδώ μπαίνει το θέμα της ανταπόδοσης. Σε τέσσερις βασικούς άξονες κινείται το πρόγραμμα της επιβράβευσης, στην υγεία, την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία και τα καταναλωτικά αγαθά. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει μεγάλες συμφωνίες με εταιρίες που παρέχουν εκπτώσεις και προσφορές που μπορούν να αγγίξουν ακόμα και το 70% της αρχικής τιμής, ενώ παράλληλα υπάρχουν και ειδικά προγράμματα που μπορούν να επωφεληθούν όσοι είναι μέλη.

Επίσης, σκέψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να δώσουν τα συγκεκριμένα προνόμια, των μελών της Συμμαχίας, σε ευπαθείς ομάδες ακόμα κι αν δεν έχει εγγραφεί κάποιος ως μέλος. Επίσης, μεγάλη σημασία στην προώθηση της εγγραφής των μελών έχει η σύνδεση με τα εισιτήρια διαρκείας. Όσοι αγοράζουν κάρτα διαρκείας αυτόματα εγγράφονται μέλη, αφού στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος της συνδρομής. Οι τιμές των καρτών διαρκείας έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με πέρσι, ελάχιστα προς τα πάνω, ωστόσο δεν υπάρχει καμία σύγκριση σε σχέση με τα προνόμια που δίνονται.

Μισή τιμή σε σχέση με την τελευταία φορά στη «Λεωφόρο»

Η αλήθεια είναι πως τα εισιτήρια διαρκείας φέτος θα είναι λίγο ακριβότερα σε σχέση με το ΟΑΚΑ, όμως, αυτό συμβαίνει γιατί κι ο αριθμός τους θα είναι περιορισμένος. Οι «πράσινοι» θα εκδώσουν 12.000 κάρτες περίπου, λόγω και της μικρής χωρητικότητας της «Λεωφόρου» η οποία έχει υπολογιστεί στις 16.003 θέσεις για φέτος. Στον Παναθηναϊκό ωστόσο τονίζουν πως οι τιμές σε σχέση με την τελευταία φορά που η ομάδα χρησιμοποίησε το «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι πάρα πολύ χαμηλότερες. Πράγματι, τα εισιτήρια διαρκείας είναι 50% φθηνότερα σε σχέση με την περίοδο 2007-2008, κάτι που όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έγινε βάσει και των οικονομικών συνθηκών της εποχής, έτσι ώστε να είναι προσιτές οι κάρτες για τον κόσμο.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έχει ήδη ξεκινήσει και η πρώτη φάση θα διαρκέσει ως τις 31 Ιουλίου. Σε αυτή την πρώτη φάση έχουν προτεραιότητα τα μέλη της Συμμαχίας, με τη συνδρομή τους να ανανεώνεται αυτόματα με την αγορά του εισιτηρίου, ενώ όσοι δεν είναι μέλη μπορούν να προμηθευτούν κάρτα διαρκείας και παράλληλα να εγγραφούν στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Η χαμηλότερη τιμή κάρτας διαρκείας είναι τα 120 ευρώ και αφορά τα συνδεσμιακά εισιτήρια, ενώ η βασική κατηγορία είναι αυτή των 300 ευρών. Ακολουθούν αυτές των 450 και των 850 ευρώ, ενώ η τιμή στα VIP εισιτήρια ανέρχεται στα 3000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι επιλέξουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας στην πρώτη φάση, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν καλύτερη θέση στο γήπεδο της «Λεωφόρου», σημαντικό κίνητρο αν αναλογιστεί κανείς πως η χωρητικότητα πλέον είναι μικρή.

Περιμένουν 3,5 με 4,5 εκατ. ευρώ

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να διατεθούν και τα 12.000 εισιτήρια διαρκείας που θα εκδοθούν. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα έσοδα που θα βάλει στα ταμεία της η «πράσινη» ΠΑΕ θα ανέρχονται στα 3,5 με 4,5 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως οι «πράσινοι» ποντάρουν πολλά στην αγάπη του κόσμου, αλλά και στο πρόγραμμα της ανταποδοτικότητας που εφαρμόζουν φέτος. Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως θα εκδοθούν διαρκείας για όλες τις θύρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» πλην των 4 και 6 ενώ στα πλάνα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να δημιουργήσουν ξανά μαθητικές και οικογενειακές θύρες.

Οι «πράσινοι» επεξεργάζονται κι ένα πλάνο που θα αποτελεί καινοτομία για τον ελληνικό χώρο και θα αφορά στους κατόχους διαρκείας οι οποίοι θα επιλέξουν να μην πάνε σε κάποια παιχνίδια. Αν ένας κάτοχος διαρκείας δεν πάει στο γήπεδο και το δηλώσει έγκαιρα στο ίντερνετ, η ΠΑΕ θα αναλάβει να «πουλήσει» τη θέση του και θα μοιραστεί μαζί του τα χρήματα που θα δαπανήσει κάποιος άλλος φίλαθλος για να βρεθεί στο γήπεδο. Το πρόγραμμα αυτό αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως τα οικογενειακά πακέτα είναι μειωμένα κατά 50% ενώ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα στους χώρους για τα ΑμΕΑ στη «Λεωφόρο». Όπως συνέβαινε και παλαιότερα, όταν ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιούσε το «Απόστολος Νικολαΐδης», θα υπάρχει ειδικός χώρος στη θύρα 14 ενώ εξετάζονται κι άλλοι χώροι που μπορούν να αξιοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, στα πλάνα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι και η δημιουργία ασανσέρ στη θύρα 3 για να διευκολυνθούν οι συγκεκριμένες ομάδες…

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για τη διάθεση των καρτών διαρκείας, ενώ στο υλικό που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε με λεπτομέρειες τόσο τις τιμές και τα προνόμια για τις νέες κάρτες διαρκείας του Παναθηναϊκού, όσο και τα προνόμια από τη συμμετοχή στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Δείτε το σποτ για τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Δείτε το σποτ για τη συμμετοχή στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

Παναθηναϊκός: Νέα αρχή και αγάπη… διαρκείας (videos)



Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Super League: Επικυρώνεται η βαθμολογία - Απόφαση για το νέο πρωτάθλημα
Super League: Επικυρώνεται η βαθμολογία - Απόφαση για το νέο πρωτάθλημα
ΠΑΟΚ, Μικρός Γιαννάκης: «Να πάρει το Conference ο Ολυμπιακός και την Euroleague ο Παναθηναϊκός»
ΠΑΟΚ, Μικρός Γιαννάκης: «Να πάρει το Conference ο Ολυμπιακός και την Euroleague ο Παναθηναϊκός»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved