«Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος, η ΕΠΟ;»

«Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος, η ΕΠΟ;»

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στο θέμα της αδειοδότησης αλλά και χαρακτηρίζει ως προσβλητική αυτή της ΕΠΟ εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Περιμένουμε τη χορήγηση άδειας, είμαστε έτοιμοι να σταθούμε ενώπιoν της δικαιοσύνης», αναφέρουν οι «πράσινοι».

Η ημέρα, αλλά και η νύχτα, είναι αρκετά μεγάλη για τον Παναθηναϊκό αλλά και το αρμόδιο όργανο αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Μετά την αρνητική εισήγηση του κ. Δημητρίου για το θέμα του «τριφυλλιού» υπήρξαν αντιδράσεις στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδί και η ανακοίνωση από πλευράς ΕΠΟ ήταν προσβλητική προς τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι «πράσινοι» σε δική τους ανακοίνωση-απάντηση.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως θέλει να ενημερώσει την κοινή γνώμη για όλα όσα γίνονται στη διαδικασία της αδειοδότησης, ενώ υποστηρίζει πως είναι έτοιμη να έρθει αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, εκφράζοντας σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί, ως ενδιαφερόμενη, να πληροφορήσει την κοινή γνώμη ότι αναμένει τη χορήγηση αδειοδότησης αποκλειστικώς και μόνο με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες εξάλλου θα κριθούν ΟΛΟΙ.

Η ΕΠΟ για μια κόμη φορά απέδειξε ότι αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, σπεύδοντας να εκδώσει μια προσβλητική ανακοίνωση εμμέσως πλην σαφώς εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή μια αυθόρμητη κίνηση αγωνιούντων οπαδών της.

Κάθε ενδιαφερόμενος, αλλά και η κοινή γνώμη εξίσου καλά γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός και η διοίκησή του είναι πάντα έτοιμοι να σταθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Το ερώτημα είναι εάν η ΕΠΟ και η διοίκησή της είναι το ίδιο έτοιμες. Τα πρόσφατα γεγονότα και στοιχεία δείχνουν ότι η απάντηση είναι μάλλον αρνητική».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved