«Καθοριστικό ματς με Πανιώνιο»

«Καθοριστικό ματς με Πανιώνιο»

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στα θέματα που αφορούν στον Ηρακλή. Εξήρε την ποιότητα του ρόστερ και τόνισε ότι με ορισμένες προσθήκες το καλοκαίρι, η ομάδα έχει τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει.

Επίσης, υπογράμμισε την κρισιμότητα του αγώνα με τον Πανιώνιο, ενώ όσον αφορά το συμβόλαιο του αρκέστηκε να πει ότι προέχει να εξασφαλιστεί η παραμονή και μετά όλα θα πάρουν σειρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Παράσχος τόνισε:
«Έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα γρήγορα γκολ σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος κυνηγούσαμε το σκορ, ισοφαρίσαμε αλλά ήταν δύσκολα τα πράγματα απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Παναθηναϊκός. Μπορούσαμε βέβαια να κάνουμε το 2-1 στο 47' με τον Επαλέ και τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Μας κόστισαν τα γρήγορα γκολ, είχαμε απουσίες και δεχθήκαμε πολύ εύκολα τα γκολ. Το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο στην άμυνα μας. Παρότι ρισκάραμε στη συνέχεια, δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έμεινα ικανοποιημένος πάντως από τη προσπάθεια των παιδιών, δεν παράτησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

-Για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανιώνιο ανέφερε:
«Είναι ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι για εμάς, για να ησυχάσουμε με το βαθμολογικό άγχος. Με μια νίκη θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια με μεγαλύτερη ηρεμία. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε και κάποιες αλλαγές, να δούμε κι άλλα παιδιά. Θέλει προσοχή το παιχνίδι, γιατί ο Πανιώνιος είναι επικίνδυνος στα εκτός έδρας παιχνίδια και για αυτό θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Το ευχάριστο είναι ότι έχουμε επιστροφές θα έχω λύσεις στα χέρια μου, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο Κατσαμπής αύριο θα προσπαθήσει να μπει στο πρόγραμμα της προπόνησης και θα δούμε αν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα».

-Για το αν επηρεάζεται η ομάδα από τις εξελίξεις με την αδειοδότηση, δήλωσε:
«Από τη στιγμή που τα γραφεία είναι από πάνω σου και βλέπεις την αγωνία των ανθρώπων για την αδειοδότηση, είναι λογική να έχεις τη σκέψη σου εκεί. Αλλά θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να τελειώσουμε με τη νίκη. Πάντως σύμφωνα με αυτά που ακούω, είναι πιο εύκολα τα πράγματα από ότι ήταν στη περσινή σεζόν».

-Για το αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αν αναλάμβανε την ομάδα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, απάντησε:
«Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου αν ήταν από την αρχή της σεζόν, ο Ηρακλής θα είχε καλύτερες λύσεις και ίσως μια καλύτερη πορεία. Ο Επαλέ για παράδειγμα διαθέτει εμπειρία και τα τελευταία 2-3 παιχνίδια βρίσκει το ρυθμό του. Δουλεύει πολύ, ξεπέρασε ένα σοβαρό τραυματισμό και κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει εκεί που ήταν. Αρκετοί παίκτες είχαν αποχή από παιχνίδια. Ο Ηρακλής τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να διατηρήσει ένα κορμό. Αυτή τη στιγμή έφτασε σε ένα σημείο να έχει ένα καλό κορμό, αν τον διατηρήσει και με λίγες καλές προσθήκες, μπορεί να κάνει μια αξιοζήλευτη πορεία στο πρωτάθλημα».

-Για τα κρούσματα απειθαρχίας που συνάντησε, τόνισε:
«Υπήρχε μια ατιμωρησία στα αποδυτήρια, υπήρχε μια νευρικότητα και γενικότερα ένας χαβαλές στη προπόνηση. Εγώ δεν διανοούμαι από κανένα παίκτη να μπαίνει στο γήπεδο και να χαλά την προπόνηση όλης της ομάδας. Πήρα το ρίσκο να αλλάξω κάποια πράγματα, αλλά έπρεπε να πάρω αυτά τα μέτρα, για να καταλάβουν κάποιοι ότι πρέπει να λειτουργούμε σαν ομάδα. Από εκεί και πέρα είμαι ευχαριστημένος τελευταία, εδώ και 2-3 εβδομάδες γίνεται ευχάριστα η προπόνηση και αυτό βγαίνει και στα παιχνίδια».

-Για το αν σκέφτεται να ανανεώσει τη συνεργασία με τη ομάδα δήλωσε:
«Είπαμε να συζητήσουμε με τη λήξη της σεζόν, όταν και τελειώνει το συμβόλαιο μου. Πλέον προέχει να πάρουμε τους απαραίτητους πόντους και μετά βλέπουμε».

-Για τις αλλαγές που επιχείρησε στην ομάδα, τόνισε:
«Προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα, αλλάξαμε και λίγο το στυλ παιχνιδιού μας. Αν δει κανείς τις τελικές και τις ευκαιρίες θα καταλάβει πως αλλάξαμε το στυλ του παιχνιδιού μας. Έχουμε βελτιωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στα προηγούμενα παιχνίδια ο Ηρακλής περίμενε τον αντίπαλο, δεν ανέβαινε ψηλά να πρεσάρει και να κλέψει μπάλες. Εμείς τα αλλάξαμε όλα αυτά σιγά-σιγά».



Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved