Βαρδινογιάννης: «Το τσάμπα τέλειωσε»

Βαρδινογιάννης: «Το τσάμπα τέλειωσε»

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει δωρεάν την Παιανία στον Παναθηναϊκό κι εμφανίστηκε ενοχλημένος από τη στάση της διοίκησης Αλαφούζου στο θέμα αυτό.

Σπάνια τοποθετείται στον Τύπο ο «καπετάνιος», όταν όμως το κάνει σίγουρα έχει κάτι διαφορετικό να πει. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» κι αναφέρθηκε στο θέμα που ανέκυψε με τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και τη διαφωνία της οικογένειάς του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξέλιξη που φαίνεται ότι οδηγεί το «τριφύλλι» στο «Απήλιον» μετά από 31 χρόνια χρησιμοποιήσεις του αθλητικού κέντρου.

Ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε για το θέμα και υποστήριξε πως ήδη είχε κάνει αρκετές υποχωρήσεις, την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του προσπαθούσαν, σύμφωνα με τον ίδιο, να πάρουν δωρεάν την Παιανία. Όπως είπε χαρακτηριστικά… το τσάμπα τελείωσε και δεν γίνεται να γίνει το ίδιο και με το αθλητικό κέντρο της Παιανίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ενοίκιο της Παιανίας:

«Η ΠΑΕ ήταν αυτή που απευθύνθηκε σε ανεξάρτητη εταιρεία, σε εκτιμητή μεσίτη, και ρώτησε σχετικά με την ενοικίαση της Παιανίας. Επί της τιμής αυτής που της δόθηκε από τη μεσιτική εταιρεία (1,8 εκατ. ευρώ), εγώ έκανα έκπτωση 600.000 ευρώ. Το τσάμπα τελείωσε. Το ξαναλέω, η ΠΑΕ ζήτησε να μάθει πόσο είναι το ενοίκιο. Εγώ δεν κάνω δωρεά. Αρκετά...»

Για τη δυσαρέσκεια για τα υβριστικά συνθήματα κατά της οικογένειάς του κι αν την εξέφρασε στον κ. Παναγόπουλο:

«Φυσικά. Του είπα δεν έχω δει καμία αντίδραση σας. Τον Παναθηναϊκό σάς τον χαρίσαμε. Δεν είδα να καταδικάζετε όλη τη χρονιά με μία ανακοίνωση αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο...»

Για το τι απάντησε ο κ. Παναγόπουλος:

«Μου είπε δεν είμαστε εμείς, άλλοι είναι πίσω από αυτά. Δεν ελέχθη όνομα. Αλλά το φωτογράφισε»

Για την πώληση του αθλητικού κέντρου στην Παιανία:

«Δεν είναι προς πώληση η Παιανία. Αλλά αν υπάρξει πρόταση τη συζητώ. Δεν έχω πει εγώ κανένα νούμερο... Από τη μία λένε “δεν έχουμε λεφτά” και από την άλλη λένε ότι θέλουν να αγοράσουν την Παιανία»

Για το τι θα γίνει η Παιανία αν φύγει ο Παναθηναϊκός:

«Αυτήν τη στιγμή δεν θεωρείται δεδομένη η συμφωνία. Συμφωνήσαμε στο τίμημα αλλά υπαναχώρησαν. Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν “δεν έχουμε λεφτά”... Νομίζουν ότι θα γίνει ό,τι και με τις μετοχές. Το θέλουν δωρεάν. Αλλά αυτό δεν θα γίνει».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού σήμερα:

«Με πικραίνει η εικόνα του Παναθηναϊκού. Εγώ δεν μπήκα το 1979 για να εκμεταλλευθώ τον Παναθηναϊκό, μπήκα από μεράκι, εις βάρος της οικογένειάς μου και της δουλειάς μου».

Για πιθανή επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ:

Με τις παρούσες συνθήκες δεν το βλέπω. Έχει αλλάξει τίποτα στον αθλητισμό από τη μέρα που έφυγα;»



Euroleague: Τώρα έχει... ΟΑΚΑ o Παναθηναϊκός AKTOR, για το θαύμα ο Ολυμπιακός - Πότε είναι τα Game 5
Euroleague: Τώρα έχει... ΟΑΚΑ o Παναθηναϊκός AKTOR, για το θαύμα ο Ολυμπιακός - Πότε είναι τα Game 5
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/05) - Με Φενέρμπαχτσε - Μονακό για την Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/05) - Με Φενέρμπαχτσε - Μονακό για την Euroleague
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved