«Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν» (vid)

«Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν» (vid)

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας μίλησε στην κάμερα του Onsports για τη βία στα γήπεδα, μετά την εκδήλωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην οποία παραβρέθηκε.

Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/03) στο ξενοδοχείο «Zafolia» και πήρε μέρος στη συγκεκριμένη εκδήλωση ενεργά, ενώ υποστήριξε ότι η πρωτοβουλία που πήρε η διοίκηση του Ερασιτέχνη να ζητήσει τη βοήθεια του κόσμου είναι ζωτικής σημασίας για το σύλλογο, για να αναφερθεί ακόλουθα και στο πρόβλημα της βίας που μαστίζει τον ελληνικό αθλητισμό.

«Η σημερινή πρωτοβουλία είναι πολύ μεγάλης σημασίας για τον απλούστατο λόγο, ότι ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι κομμάτι της ιστορίας και ζωτικής σημασίας για τον επαγγελματικό Παναθηναϊκό», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Τζόρβας και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ελπίζουμε η παρουσία μας εδώ μαζί με την προσπάθεια που γίνεται τώρα με τα SMS να μπορέσει να τον βοηθήσει και να διασωθεί».

Σε ερώτηση για τη βία και για τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες, ο διεθνής γκολκίπερ χαρακτήρισε συγκλονιστικά τα πρόσφατα γεγονότα ενώ τόνισε πως και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να συνεχίσουν την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν έτσι ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση.

«Πραγματικά είναι κάτι συγκλονιστικό, αυτό που μας συμβαίνει, νομίζω ότι η προσπάθεια που έχουμε καταβάλει οι ποδοσφαιριστές είναι πάρα πολύ μεγάλη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μια εβδομάδα πριν, ο Αλέξανδρος Τζόρβας – όπως και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης – είχε πάρει μέρος στη συνεδρίαση του ΠΣΑΠ, όπου κυρίαρχο θέμα ήταν το ενδεχόμενο αποχής των ποδοσφαιριστών από τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού δε συναίνεσαν οι αρχηγοί κάποιων ομάδων, με τον άσο του Παναθηναϊκού να είναι κάθετα αντίθετος με αυτή τη στάση και να κρούει το κώδωνα του κινδύνου από τη στιγμή που, όπως υπογράμμισε, κάποιοι συνάδελφοί του δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

«Δυστυχώς με πολύ μεγάλη λύπη, είδαμε ότι κάποιες ομάδες και κάποια σωματεία δεν συμμετείχαν σε μια πρωτοβουλία που θέλαμε για αποχή προκειμένου να ταράξουμε λίγο τα νερά και να αλλάξουμε τους νόμους στην Ελλάδα. Διότι ο μόνος νόμος που πρέπει να αλλάξει είναι ότι οποιοσδήποτε οπαδός μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και οποιοδήποτε αντικείμενο πέφτει στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι πρέπει αυτόματα από τον διαιτητή να διακόπτεται και η ομάδα να τιμωρείται και να μηδενίζεται για τα όσα γίνονται σε αυτό το ματς», τόνισε ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Τζόρβας δήλωσε ότι: «Αυτό που ζητάμε είναι να μπορέσουμε να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να μην κινδυνεύουμε. Διότι πλέον κινδυνεύει η ζωή των ποδοσφαιριστών. Κάποιοι συνάδελφοι, δυστυχώς δεν το έχουν καταλάβει ακόμη και πραγματικά αυτό μας προβλημάτισε πάρα πολύ, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχει σύνεση από τους οπαδούς και να πάψουν πλέον να εκδηλώνονται με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο».

«Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν» (vid)



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved