«Ευχαριστώ» από Βιτόλο σε Ράλλη

«Ευχαριστώ» από Βιτόλο σε Ράλλη

Ιδιαίτερη σημασία είχε για τον Βίκτορ Βιτόλο ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός μέσος πήγε δακρύζοντας στον πάγκο της ομάδας και αφιέρωσε το τέρμα στον γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη, έχοντας τους λόγους του.

Πολλοί καταλογίζουν ευθύνες στο ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ για την πολύμηνη απουσία του βραχύσωμου μέσου αλλά και άλλων παιχτών στην διάρκεια της χρονιάς, αλλά ο ποδοσφαιριστής είχε διαφορετική άποψη και το έδειξε μπροστά στον κόσμο.

Ο Γιάννης Ράλλης ήταν αυτός που πήγε στην Τενερίφη όπου βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής όταν είχε μολυνθεί το γόνατό του. Στην αρχή ήταν να πάει για 2-3 ημέρες αλλά τελικά έκατσε 12 προσφέροντας και ψυχολογική συμπαράσταση στον ποδοσφαιριστή.

Τότε μάλιστα ο κ. Ράλλης ήρθε σε διαφωνία με τους Ισπανούς γιατρούς του νοσοκομείου της Τενερίφης, καθώς για να εντοπιστεί από πού ξεκινάει η μόλυνση και να γίνει το κατάλληλο πλύσιμο (αυτός είναι ο όρος) ο Έλληνας γιατρός επέμενε να γίνει μεγαλύτερη τομή στο γόνατο του παίκτη και πιο ψηλά από το μηνίσκο.

Οι Ισπανοί τον αγνόησαν και τότε παρενέβη ο Βιτόλο ο οποίος συμφώνησε με τον γιατρό της ομάδας και πράγματι δικαιώθηκε μια και η μόλυνση και ο χρυσίζουν σταφυλόκοκκος ,είχαν πράγματι ξεκινήσει από πιο ψηλά.

Για την κίνηση του Βιτόλο μίλησε και ο επικεφαλή του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γιγής στο «Αθλητικό Metropolis» την Δευτέρα(14-03).

Είπε, συγκεκριμένα, ο κ. Γιγής:

«Ο Βιτόλο μετά την εγχείρησή του υπέστη επιδερμικό σταφυλόκοκκο. Ο Κ. Ράλλης πήγε στην Ισπανία με εντολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έκανε ό,τι δεν μπορούσαν να κάνουν οι γιατροί εκεί. Ο κ. Ράλλης ανέλαβε την μετεγχειρητική κατάσταση του Βιτόλο. Κάθισε 10 ημέρες στο πλευρό του παίκτη. Αυτά πρέπει να τα μάθουν όλοι. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αποτελεί εξαιρετική περίπτωση ανθρώπου και επιστήμονα».
Και συνέχισε: «Επί δύο μήνες άκουσε πολλά πράγματα ο κ. Ράλλης.

Όλοι ασχολούνταν με τον τραυματισμό του Βιτόλο και έλεγαν διάφορα. Αυτό που έκανε ο Βιτόλο ήταν η απάντηση. O Βίκτορ είναι ένα πολύ συναισθηματικό παιδί. Μην τον βλέπετε μέσα στο γήπεδο που βγάζει τόση δύναμη. Ήταν μεγάλο πράγμα αυτό που έκανε. Όσον αφορά στον τραυματισμό του, βλέπετε και εσείς ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Κατά τα άλλα όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Χάβου».



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved