Βγήκαν τα «μαχαίρια» στις Σέρρες

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στις Σέρρες

«Η… κίνηση των πέντε αντεπιτίθεται» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στο σήριαλ που παίζεται τις τελευταίες ώρες στον διοικητικό τομέα του Πανσερραϊκού.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ (14/3) ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Μέγκλας, απέστειλε επιστολή στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή «Παίξε Μπάλα», όπου αναφέρει τους λόγους παραίτησης του από το Δ.Σ., ενώ σήμερα το πρωί (15/3) η… μπάλα πέρασε στον επίσης άλλοτε αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Γούνα, ο οποίος σε τοπικό ραδιόφωνο υποστήριξε πως έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που επιθυμούν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, διαδεχόμενοι τον Πέτρο Θεοδωρίδη στην προεδρεία της ομάδας.

Αναλυτικά τα δύο «επεισόδια» έχουν ως εξής: Η ανακοίνωση του Χρήστου Μέγκλα:

«Αγαπητοί Σερραίοι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού, επειδή τις τελευταίες ημέρες ακούγονται σχόλια σχετικά με την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:

Πίστεψα ότι είναι δυνατή και απαραίτητη η σωστή οργάνωση του Πανσερραϊκού και γι’ αυτό το λόγο αφιέρωσα  προσωπικό χρόνο, παρακολούθησα  την λειτουργία των ομάδων της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ,  έκανα προτάσεις, χρηματοδότησα εξ’ ολοκλήρου και υλοποίησα εννέα βασικότατα σημεία.
Επιπλέον, προσέφερα τις υπηρεσίες μου σε όλη την λειτουργία  του Συλλόγου.

Η προσφορά μου  έως τώρα δεν δημοσιοποιήθηκε  και δεν αναγνωρίστηκε. Μάλιστα ορισμένοι προσπαθούν να την οικειοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν οι μεν και οι δε, παρά μόνον αυτοί που θέλουν να προσφέρουν και έχουν όραμα και αυτοί που βολεύονται με άρρωστες καταστάσεις και δεν έχουν όραμα.

Ο στόχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός από το 2009 ήταν να ανέβει η ομάδα στην Superleague και να μην ξαναπέσει!

Η παραίτησή μου από το Δ. Σ. του Πανσερραϊκού είναι μία πράξη δυσαρέσκειας και οργής, που συμβολικά συνοδεύτηκε από τον τερματισμό του χορηγικού μου προγράμματος (ασθενοφόρου, των διαφημιστικών πινακίδων, του χρονομέτρου, καθώς και την διακοπή της συντήρησης του γκαζόν του Δημοτικού γηπέδου και των βοηθητικών γηπέδων αντίστοιχα).

Διαφορετικά, η παραίτησή μου θα έχανε το νόημά της, το οποίο είναι να ταρακουνηθεί η κεφαλή της Διοίκησης και επιτέλους να ενεργήσει αποτελεσματικά έτσι ώστε να «φτιάξει» τον δυνατό Πανσερραϊκό που αξίζει στους Σερραίους φιλάθλους».

Οι σημερινές δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Γούνα:
«Υπάρχει επόμενη ημέρα στον Πανσερραϊκό. Δεν μπορώ να ακούω ότι δεν υπάρχει επομένη ημέρα χωρίς τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει κανένας να ενδιαφερθεί για την ομάδα. Υπάρχουν άνθρωποι να αναλάβουν. Δεν μπορώ να πω ονόματα.

Ο Πανσερραϊκός είναι γωνία μαγαζί. Όταν θέλεις να αγοράσεις ένα σπίτι και η τιμή του πέφτει, περιμένεις η τιμή να πέσει όσο το δυνατόν πιο χαμηλά», δήλωσε ο Γιώργος Γούνας στην εκπομπή «Μπουγάτσα με μπάλα» του Αθλητικου Metropolis 95.2.

Σέρρες: Οδυσσέας Δαρνάκας



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved