«Ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του!»  (vid)

«Ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του!» (vid)

Με την οικογένεια Σισέ να προβαίνει σε δωρεά από 5.000-10.000 ευρώ στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Zafolia».

Με κεντρικό σύνθημα το: «Ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του!» αθλητές απ' όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού έκαναν έκκληση στους φίλους της ομάδας να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο της καρδιάς του.

Οι «πράσινοι αστέρες» (Τζιμπρίλ Σισέ, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Αλέξανδρος Τζόρβας, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, Μαρία Χαλιβελάκη, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιώργος Τσόκας, Μαρία Χατζηνικολάου, Σωτήρης Πανταλέων) έστειλαν με τον δικό τους τρόπο αυτό το σημαντικό μήνυμα, το οποίο αφορά τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Το Onsports βρέθηκε στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και σας μετέφερε LIVE τα όσα έγιναν.

Από τις 14:30 είχαν φτάσει στο ξενοδοχείο «Zafolia» αθλητές από πολλά τμήματα του «τριφυλλιού». Ο πολίστας Γιώργος Τσόκας, η σφυροβόλος Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου αλλά και ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Σωτήρης Πανταλέων.

Τζόρβας και Διαμαντίδης

Λίγο μετά τις 14:40 έκανε την εμφάνισή του ο Δημήτρης Διαμαντίδης και λίγα λεπτά αργότερα τον ακολούθησαν οι Αλέξανδρος Τζόρβας και Γιώργος Αφρουδάκης, που είχαν συνομιλία με τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Διαμαντίδης, ΑΦρουδάκης και Τζόρβας

Στις 14:45 εμφανίστηκαν και οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Ξανθή Μυλωνά και Ελυθερία Χατζηνίκου όπως και η Μαρία Χαλιβελάκη από το μπάσκετ των γυναικών, ενώ όλοι περιμένουν την άφιξη του Τζιμπρίλ Σισέ.

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς.

Παράλληλα, στους δημοσιογράφους μοιράστηκε έντυπο υλικό που αναλύει την καμπάνια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σχετικά με τη στήριξη που ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο του. Μάλιστα αναφέρονται αναλυτικά και τα μηνύματα που στέλνει ο κάθε αθλητής ξεχωριστά.

Με πρώτο τον Τζιμπρίλ Σισέ που το μήνυμά του είναι γραμμένο στα αγγλικά και λέει «Αγαπάς τον Παναθηναϊκό; Σκόραρε στέλνοντας μήνυμα στο 54242».

«Βάλτε ένα τρίποντο αγάπης. Ένα απλό sms μπορεί να γίνει τέλεια ασίστ για τον ΠΑΟ μας», είναι το μήνυμα του Δημήτρη Διαμαντίδη ενώ αυτό του Σωτήρη Πανταλέων λέει: «Όταν παίζεις για μια ομάδα και την αγαπάς, όταν είσαι ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ της, τη στηρίζεις με όποιο τρόπο μπορείς να συνεισφέρεις. Στέλνω κι εγώ ένα sms κάθε μέρα στο 54242».

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν ήρθε στην εκδήλωση, λόγω προσωπικού προβλήματος, ωστόσο στο «πρόγραμμα» που μοιράστηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού υπάρχει το μήνυμά του. «Ο Παναθηναϊκός είστε εσείς, ο Κόσμος του. Βοηθήστε στέλνοντας ένα sms στο 54242», είναι τα λόγια του ιστορικού αρχηγού της ομάδας μπάσκετ των «πρασίνων».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα μηνύματα των αθλητών του Παναθηναϊκού

Αρκετά ήταν τα «πηγαδάκια» που στήθηκαν μεταξύ των αθλητών του συλλόγου. Χαρακτηριστικό αυτό του Αλέξανδρου Τζόρβα με τον Γιώργο Αφρουδάκη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που έχουν μάλιστα διπλανές θέσεις στο πάνελ, ενώ οι Γιώργος Τσόκας και Σωτήρης Πανταλέων. «χώρισαν» τις Μαρία Χαλιβελάκη και Ελευθερία Χατζηνίκου στην αριστερή πτέρυγα του πάνελ.

Στην εκδήλωση υπήρχαν και εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού όπως και ο έφορος του Ερασιτέχνη Νίκος Πλυτάς που είναι από νωρίς εδώ μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του συλλόγου και βοηθούν στην οργάνωση της εκδήλωσης με αρτιότητα.

Μαζί με τη σύζυγό του, Τζουντ, έφτασε στην εκδήλωση ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος άσος ήταν ντυμένος απλά με r'n'b παντελόνι και μαύρο t-shirt με μαύρο γιλέκο. Αμέσως μόλις ο σταρ των «πρασίνων» πήρε τη θέση του στο πάνελ, στην πρώτη σειρά απέναντί του κάθισε η σύζυγός του.

Η άφιξη του Σισέ

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανάγνωση των μηνυμάτων από όλους τους παραβρισκόμενους, με πρώτο τον Τζιμπρίλ Σισέ, που ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να απευθύνει το μήνυμα στα ελληνικά, ωστόσο και στα αγγλικά που επέλεξε για να εκφραστεί καταχειροκροτήθηκε, όπως και οι υπόλοιποι αθλητές του Παναθηναϊκού.

Νίκος Ρισβάς - Πρόεδρος Ερασιτέχνη

Ανέβηκε στο βήμα και είπε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σύλλογος συνυφασμένος στην πατρίδα μας με τις έννοιες της αθλητικής δράσης, είναι στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της μακρόχρονης πορείας του. Ο Παναθηναϊκός μας χωρίς υπερβολή απειλείται άμεσα από οικονομικό μαρασμό και συρρίκνωση που θα έχει σαν αναπόφευκτη συνέπεια την κατάργηση τμημάτων, την μη διεκδίκηση πρωταθλημάτων και την μη συμμετοχή του σε διεθνείς αγώνες, όπως και την παρουσία του σε δικαστικούς αγώνες λόγο προσφυγών από αθλητές, προπονητές και μάνατζερ.

Ζητάμε την έμπρακτη στήριξη του κόσμου, με σύνθημα ο ΠΑΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ, σήμερα που η συνδρομή της πολιτείας είναι ανύπαρκτη και οι χρηματοδότες περιορισμένοι, δίνουμε την ευκαιρία στα εκατομμύρια των οπαδών μας να είναι αυτός που θα συμβάλει στη σωτηρία του.

Με την παρουσία των αρχηγών όλων των τμημάτων φαίνεται ότι ο σύλλογος μας είναι ενωμένος. Εδώ είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ ανδρών και γυναικών, το πόλο, ο στίβος. Είμαστε εδώ για να κάνουμε έναν Παναθηναϊκό δυνατό και αυτοδύναμο».

Διαβάστε ΕΔΩ όλη την ομιλία του Νίκου Ρισβά

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανάγνωση των μηνυμάτων από όλους τους παραβρισκόμενους, με πρώτο τον Τζιμπρίλ Σισέ, που ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να απευθύνει το μήνυμα στα ελληνικά, ωστόσο και στα αγγλικά που επέλεξε για να εκφραστεί καταχειροκροτήθηκε, όπως και οι υπόλοιποι αθλητές του Παναθηναϊκού.

Ακολούθως, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ξεκαθάρισε ότι το ποσό που χρεώνεται όποιος στέλνει το sms είναι 2 ευρώ συν ΦΠΑ, χωρίς καμία κράτηση, και όλο το ποσό που προκύπτει πάει στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και μόνο!

Μια πρωτοβουλία του Τζιμπρίλ Σισέ.

Ανακοίνωση - παρέμβαση του Γάλλου σταρ

Ξέρω όλοι τι περιμένετε αλλά δεν είναι αυτό! Απλά να πω ότι έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για το σύλλογο. Μόλις τώρα μίλησα με τη σύζυγό μου και θέλαμε να κάνουμε μια κίνηση και η οικογένεια Τζιμπρίλ Σισέ θα κάνει μια δωρεά μεταξύ 5.000 - 10.000 ευρώ προς τον σύλλογο.

Ο Νίκος Ρισβάς ευχαρίστησε τον Τζιμπρίλ Σισέ και ο Γάλλος επανέλαβε ότι: «Όπως σας είπα τρέφω πάρα πολύ μεγάλη αγάπη προς το σύλλογο και αισθάνθηκα την ανάγκη να το κάνω».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε: «Να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Σισέ και να πούμε ότι τέτοιες κινήσεις είναι αυτές που έχουμε ανάγκη. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις, ο Παναθηναϊκός είναι ΕΔΩ, είναι Ενιαίος και θέλουμε να είναι δυνατός».

Γιώργος Αφρουδάκης: «Ο κόσμος είναι η δύναμη»

«Χαιρετίζω αυτή τη συγκέντρωση. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσουμε τον ερασιτέχνη να βγει από τα προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω κυρίως τα παιδιά του μπάσκετ και του ποδόσφαιρο που βοηθάνε αυτήν την καμπάνια.

Όλοι οι άνθρωποι περνάνε δύσκολες στιγμές, όμως είναι εφικτό να βοηθήσει ο καθένας, στέλνοντας ένα μήνυμα στο 54242 για να συνεχίσει να υπάρχει ο Παναθηναϊκός.

Όπως κινούμαστε, ίσως να μην υπάρχει Παναθηναϊκός στο μέλλον. Πρέπει να τον βοηθήσουμε να κάνει πρωταθλητισμό σε όλα τα αθλήματα. Αναγνωρίζω τις δυσκολίες και τα προβλήματα.

Τα πάμε καλά. Είμαστε τρίτοι, δεν περιμέναμε να είμαστε τόσο ψηλά. Όμως κάνουμε τεράστια προσπάθεια. Θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνει και ο ερασιτέχνης για να ανταμείψει την προσπάθειά μας.

Είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Έχει απαξιωθεί ο Έλληνας αθλητής. Η Πολιτεία ζητάει από τους αθλητές να είναι 8 ώρες στη δουλειά τους και μας αποτρέπει από την προσπάθεια που κάνουμε στα γήπεδα.

Θέλω να κάνω έκκληση στην πολιτεία για να δοθεί λύση και να υπάρχουν διευκολύνσεις. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πρέπει να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο, για να μην υπάρχει πρόβλημα και τις Εθνικές ομάδες. Ο κόσμος είναι η δύναμη και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε. Πρέπει να δώσει λύση για να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή».

Νίκος Ρισβάς: «Μοναδικός ο Σισέ»

«Ο Τζιμπρίλ Σισέ δείχνει ότι δεν είναι μόνο πρωταγωνιστής και σπουδαίος ποδόσφαιριστής, αλλά είναι και άνθρωπος. Η κίνησή του αυτή τον κάνει μοναδικό και είναι μια σπουδαία κίνηση. Είναι τιμή για τη χώρα και τον Παναθηναϊκό που τον φιλοξενεί».

Για το θέμα της εγγραφής για μέλος στον ερασιτέχνη τόνισε ότι χρειάζεται μια εξουσιοδότηση και 50 ευρώ, ξεκαθαρίζοντας ότι τα όσα αναφέρονταν στο παρελθόν για «κλειστές πόρτες» στον Ερασιτέχνη δεν ισχύουν πλέον και πως όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να γίνει μέλος και να βοηθήσει έμπρακτα.

Ελένη Ανδρέου - Δημήτρης Ρήγας - Χρήστος Γιαννούλης



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved