Ντοκιμαντέρ για τον Πλατανιά στο Λος Άντζελες (video)

Ντοκιμαντέρ για τον Πλατανιά στο Λος Άντζελες (video)

Το ντοκιμαντέρ για τον Πλατανιά «Μια Πόλη, Μια Ομάδα, η Ομάδα μου» επιλέχθηκε να προβληθεί στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες.

Το φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2013 (www.lagff.org) και ο Πλατανιάς θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο διεθνές κοινό και την ελληνική ομογένεια των Η.Π.Α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ντοκιμαντέρ για την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων επιλέχθηκε, ως το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα, για την επίσημη συμμετοχή της σειράς μικρών ντοκιμαντέρ, με γενικό τίτλο «Μια Πόλη, Μια Ομάδα, η Ομάδα μου», στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2013 (www.lagff.org).

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ομάδα του Πλατανιά, το χωριό του Πλατανιά και η πόλη των Χανίων θα αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα, το ποδόσφαιρο, τους Έλληνες φιλάθλους και τη Super League στο διεθνές κοινό και την ελληνική ομογένεια των Η.Π.Α.

ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε τον περασμένο χειμώνα με πρωτοβουλία της Super League, σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και ήταν το πρώτο από τα πέντε που έχουν ήδη γυριστεί, στο πλαίσιο ενός εν -εξελίξει- σημαντικού και καινοτόμου έργου καταγραφής και σύνδεσης των φιλάθλων με τις ομάδες του τόπου τους, μέσα από τη σειρά μικρών ντοκιμαντέρ, με γενικό τίτλο «Μια Πόλη, Μια Ομάδα, η Ομάδα μου».

Η πρόκριση για τη συμμετοχή στο εν λόγω φεστιβάλ αποτελεί από μόνη της ένα ενθαρρυντικό μήνυμα αναγνώρισης της σπουδαιότητας, αλλά και της ποιότητας του έργου, και δικαιώνει αφ’ ενός τη Super League γι’ αυτήν την αξιόλογη πρωτοβουλία και αφ’ ετέρου την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων για τις προσπάθειες που καταβάλλει σε όλα τα επίπεδα για την ουσιαστική προβολή της ομάδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Χανίων καθώς και για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα τέσσερα ντοκιμαντέρ, που έχουν ήδη γυριστεί, αφορούν τις Π.Α.Ε.: Ο.Φ.Η., Κέρκυρα, Π.Α.Σ. Γιάννινα και Βέροια. Το επόμενο διάστημα ανάλογα ντοκιμαντέρ θα γυριστούν και για τις υπόλοιπες Π.Α.Ε. της Super League.

Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, ότι την όλη προσπάθεια στήριξε η NOVA (Όμιλος Forthnet), που αγκάλιασε το συγκεκριμένο έργο από την αρχή και συμμετέχει σαν συμπαραγωγός σε αυτό, εξασφαλίζοντας την πανελλαδική προβολή του μέσα από τα κανάλια της.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Λάκης Ματθιόπουλος.
 Έρευνα: Νίκος Ελληνικάκης.
 Εκτελεστικός παραγωγός: Super League Ελλάδα.
 Συμπαραγωγοί: Όμιλος Forthnet/NOVA.
 Παραγωγοί: 4U Ομάδα Επικοινωνιών, DREAM BOX, ORANGE FILMS.
 Συντονιστής Παραγωγής: Τάκης Δημόπουλος.
 Φωτογραφία: Λάκης Ματθιόπουλος, Μιχάλης Ασθενίδης, Αμαρυλλίς Ματθιοπούλου.
 Μοντάζ: Λάκης Ματθιόπουλος, Μιχάλης Ασθενίδης.
 Μουσική: Παύλος Τέρκας.
 Παραγωγή: Χρήστος Γκατζιώρας.
 Graphics: Γιώργος Μαρμούτας.
 Μιξάζ: CORRECT STUDIO.

ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ

Σημειώνεται, τέλος, ότι το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ είναι το εξής:

Ντοκιμαντέρ για τον Πλατανιά στο Λος Άντζελες (video)



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved