Νεστορίδης: «Κλαίω όταν περνάω από το γήπεδο»

Νεστορίδης: «Κλαίω όταν περνάω από το γήπεδο»

Ο Κώστας Νεστορίδης μιλώντας για την κατάσταση στην ΑΕΚ και το ενδεχόμενο να φταχτεί γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, υποστήριξε πως πλέον κλαίει όποτε περνάει από το γήπεδο της Ένωσης.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην "Ώρα των Σπορ"

Σας έχει λείψει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια;

«Το γήπεδο μου έχει λείψει πάρα πολύ. Ότι είχα να δώσω, το έδωσα σε αυτό. Μαράζι η ψυχή μου, περνώ και βλέπω το γήπεδο και δακρύζω. Μακάρι να μπορούσα να το φτιάξω εγώ το γήπεδο καθώς όλοι αυτοί που το χάλασαν δεν κάνουν καμία προσπάθεια να το φτιάξουν».

-Πόσο στοίχισε στην ΑΕΚ, η απώλεια του γηπέδου;

«Πιστεύω ότι στοίχισε πάρα πολύ στην ΑΕΚ η απώλεια του γηπέδου, αυτή η κατάσταση σήμερα είναι κατάντια. Η ΑΕΚ από αυτό το γήπεδο θα είχε μεγάλες εισπράξεις και δεν θα έπαιζε με παιδάκια τώρα, χωρίς φυσικά να θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν είναι ικανά».

-Τι σκεφτόσασταν όταν το είδατε να γκρεμίζεται;

«Πίστευα ότι θα φτιάξουν το γήπεδο. Αυτό που έπρεπε να καταλάβουν όταν το γκρέμιζαν είναι ότι πρώτα βρίσκουμε τα χρήματα και μετά κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση. Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ στενοχωρήθηκαν και στενοχωριούνται ακόμα καθώς προσέφεραν πάρα πολλά. Όλοι ρώτησαν... γιατί. Γιατί χάλασαν αυτό το γήπεδο και τα αποτελέσματα ήταν πλέον η ομάδα να μην πάει καλά; Μια ομάδα προσφύγων με τόσο μεγάλη ιστορία».

-Ποια ήταν η καλύτερή σας στιγμή στη Νέα Φιλαδέλφεια;

«Η καλύτερη στιγμή ήταν όταν παίρναμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Όταν κερδίζαμε τις μεγάλες ομάδες, νόμιζα ότι κέρδιζα το λαχείο. Ανεξάρτητα αν η ΑΕΚ έχει φτάσει σε αυτό το σημείο τώρα. Η ΑΕΚ έχει μεγαλουργήσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

-Και η χειρότερή σας στιγμή;

«Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν χάσαμε το πρωτάθλημα. Το χάσαμε αδικαιολόγητα γιατί οι συμπαίκτες μου δεν πίστευαν ότι μπορούν να νικήσουν. Μετά από την ήττα έφυγα κιόλας γιατί ένιωσα φοβερά απογοητευμένος και πήγα στη Αυστραλία».

-Ποιο είναι το πιο σημαντικό αναμνηστικό που έχετε από το γήπεδο;

«Το αναμνηστικό που έχω από το γήπεδο είναι η φανέλα μου. Όλο το σπίτι μου είναι γεμάτο δικέφαλους αετούς».

-Ένα σχόλιό για τους φιλάθλους της ΑΕΚ...

«Οι φίλαθλοι είναι αυτοί που με ενθαρρύνουν, όλοι με αγκαλιάζουν, ακόμα και οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία όταν βλέπεις ανθρώπους από άλλες ομάδες να έχουν αυτή τη συμπεριφορά και να βλέπεις στα μάτια τους τον θαυμασμό. Τους ευχαριστώ όλους».



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved