«Θέλουμε τον κόσμο μας»

«Θέλουμε τον κόσμο μας»

Ο Ντάρσι Νέτο, με συνέντευξη που παραχώρησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη, μίλησε για την σπουδαία νίκη στην Κέρκυρα αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός των «κιτρίνων» στον «ΑΡΗΣ FM»:

Για τη σπουδαία νίκη στην Κέρκυρα : « Μπορέσαμε να ξεπεράσουμε μια μεγάλη δυσκολία, ωστόσο δεν έχουμε ξεφύγει από τη δύσκολη θέση. Για να καλυτερεύσουμε την βαθμολογική μας θέση θα πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Για τα τέσσερα γκολ που πέτυχε η ομάδα του, σπάζοντας την επιθετική της δυστοκία είπε: «Είχαμε να κερδίσουμε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μετά είχαμε μόνο αρνητικά αποτελέσματα και ξέραμε ό,τι αν θέλαμε να έχουμε ελπίδες εισόδου στα play off, όσο ακόμα υπάρχουν και μαθηματικά οι πιθανότητες, έπρεπε να κερδίσουμε
Στον αγώνα με την Κέρκυρα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ όμως πιέσαμε και κρατηθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα κοιτάζουμε μόνο τη συνέχεια».

Για το πώς αυτός και οι συμπαίκτες του επηρεάστηκαν ψυχολογικά τη στιγμή που η Κέρκυρα μείωσε σε 3-4 τόνισε: «Σίγουρα υπήρχε άγχος. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο μέρος όμως ο προπονητής λέγοντάς μας ότι πιστεύει την ομάδα, μας έκανε να ξεχάσουμε το κακό πρώτο ημίχρονο και όταν ισοφαρίσαμε στο σκορ παίξαμε καλύτερα.

Όταν έγινε το 2-4 πιστέψαμε πως είχαμε τη νίκη αλλά με το 3-4 της Κέρκυρας αγχωθήκαμε αρκετά. Ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά για μας και αυτό που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα αλλά και η εξαιρετική εμφάνιση κάποιον παικτών, όπως ο Νέρι Καστίγιο που έκανε πολύ καλό παιχνίδι και μπορεί να βοηθήσει και για τη συνέχεια».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα από την ημέρα που ο Σάκης Τσιώλης ανέλαβε προπονητής της ομάδας, ο Βραζιλιάνος είχε να πει: «Παρά το γεγονός ότι ο νέος μας προπονητής βρίσκεται λίγες μέρες μαζί μας, έχει δοκιμάσει αρκετά συστήματα παιχνιδιού ενώ έχει δουλέψει και στην τακτική της ομάδας.
Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν ψυχολογική τόνωση, αφού μετά τα ματς με τον Ηρακλή και τη Λάρισα η ψυχολογία μας έπεσε αρκετά γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια χωρίς να μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα.Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να αφήσουμε τα λόγια και να δουλέψουμε πιο σκληρά».

Τέλος, ο Ντάρσι Νέτο μίλησε για την αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στον Πανσερραϊκό, τονίζοντας: « Έίναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και χρειαζόμαστε αυτούς τους βαθμούς. Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει αμφισβήτηση από τον κόσμο και όπως έμαθα το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμούμε ποτέ αφού θέλουμε πάντα τον κόσμο στο πλευρό μας να μας ενισχύουν.

Θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν ένα προς ένα και θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας για να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση.
Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό γιατί δεν μου αρέσει να χάνω ενώ το ίδιο ισχύει και για τους συμπαίκτες μου».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved