Σπανός: «Καθοριστικό το ματς της πρεμιέρας με ΠΑΟΚ»

Σπανός: «Καθοριστικό το ματς της πρεμιέρας με ΠΑΟΚ»

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα του Ατρόμητου στα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους της ομάδας, σύμφωνα με τον Γιώργο Σπανό.

«Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών. Ξεκινάμε στο σπίτι μας με τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι καθοριστικό το παιχνίδι αυτό, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά των 4 βαθμών. Θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο, ενώ μας ευνοεί το γεγονός ότι δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις και μπορούμε να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας. Ευελπιστούμε να κάνουμε τις περισσότερες δυνατές νίκες ,για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Η πρώτη θέση είναι δύσκολη αυτή τη στιγμή, αφού ξεκινάμε με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον πρώτο. Ωστόσο θα προσπαθήσουμε, γι’ αυτό είναι καθοριστικό το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου.

Σε ερώτηση για το αν θα επιμείνει στην αποχώρησή του από την ομάδα του Περιστερίου μετά το τέλος της σεζόν, δεν θέλησε να απαντήσει: «Δεν είμαστε εδώ για αυτό σήμερα. Δεν απασχολεί τον κόσμο τι γίνεται στα εσωτερικά του Ατρόμητου».

Τέλος, σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει με τις αδειδοτήσεις, αρκέστηκε να πει: «Είμαστε από τις ομάδες που είχαμε ψηφίσει να γίνουν οι αδειοδοτήσεις πριν τα πλέι οφ και να αγωνιστούν μόνο οι ομάδες που πληρούν τα κριτήρια».



UEFA Champions League: Τα εισιτήρια για τα ημιτελικά «σφραγίζονται» στην COSMOTE TV
UEFA Champions League: Τα εισιτήρια για τα ημιτελικά «σφραγίζονται» στην COSMOTE TV
Παναθηναϊκός AKTOR: Με Ρογκαβόπουλο κόντρα στην Εφές
Παναθηναϊκός AKTOR: Με Ρογκαβόπουλο κόντρα στην Εφές
ΠΑΟΚ: Τέλος η σεζόν για τον Χουγκάζ
ΠΑΟΚ: Τέλος η σεζόν για τον Χουγκάζ
Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό Λαχείο
Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό Λαχείο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved