Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε η ΑΜΚ των 15 εκατ. ευρώ, ως τις 21 Ιουνίου η διορία…

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε η ΑΜΚ των 15 εκατ. ευρώ, ως τις 21 Ιουνίου η διορία…

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε με την απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ να εγκρίνεται και τους παλιούς μετόχους να έχουν δυο μήνες καιρό για να συμμετάσχουν. Νέα μέλη μπορούν να συνδράμουν στην ΑΜΚ μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως ανέφερε η κ. Μπαλωμένου, αντιδράσεις για Νταμπίζα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης η κ. Αθηνά Μπαλωμένου γνωστοποίησε την ύπαρξη ενδιαφέροντος, από έναν επιχειρηματία, στο να συνδράμει στην ΑΜΚ των «πράσινων», χωρίς όμως να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ την ίδια ώρα ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε για μια ακόμα φορά ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σχετικά με την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, εγκρίθηκαν τα νέα μέλη του ΔΣ τα οποία θα είναι έντεκα, ενώ μεταξύ άλλων στη ΓΣ αναφέρθηκε πως θα μειωθεί το χρέος του Παναθηναϊκού από τα 47 στα 40 εκατ. ευρώ, με ένα οικονομικό «τρικ» που θα κάνει το επιτελείο της ΠΑΕ. Επίσης, όπως ξεκαθάρισε ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του, θα μειωθεί κατά πολύ το κόστος λειτουργίας της ομάδας έτσι ώστε να συμπορεύεται με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα λεγόμενα Αλαφούζου, το μπάτζετ του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν θα ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι μειώνεται κατά 18 εκατ. ευρώ αφού την περσινή σεζόν ανερχόταν στα 28 εκατ. ευρώ...

Ακόμη, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ παραδέχθηκε πως στη διάρκεια της πρώτης του χρονιάς στη διοικητική ηγεσία του «τριφυλλιού» έκανε λάθη τα οποία προήλθαν από την απειρία του, επισήμανε όμως πως μαθαίνει από τα σφάλματα και θα βελτιώνεται στο εξής. Όσο για το θέμα της «Λεωφόρου», ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως θα γίνει προσπάθεια να αυξηθεί κατά 4000 η χωρητικότητα του γηπέδου, πράγμα εφικτό βάσει μελετών που έχουν γίνει, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για πάντα εκεί το «τριφύλλι».

Στη Γενική Συνέλευση συζητήθηκε και το θέμα της πιθανής συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νταμπίζα, με αρκετούς από τους παριστάμενους να διαμαρτύρονται για την επιλογή και να στέκονται στο παρελθόν του Νταμπίζα στον Ολυμπιακό. Σε αυτές τις ενστάσεις, ο Γιάννης Αλαφούζος ανταπάντησε πως ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν αυτός που πρότεινε την πρόσληψη του άλλοτε διεθνούς αμυντικού...

Μικρές ενστάσεις υπήρξαν και για την επιλογή του Γιάννη Αναστασίου για τη θέση του προπονητή, αφού εκφράστηκε η γνώμη πως πρόκειται για έναν άπειρο προπονητή ο οποίος πιθανότατα δεν θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος του «τριφυλλιού». Επίσης, ο Γιάννης Αλαφούζος σε... πηγαδάκι μετά το τέλος της ΓΣ αναφέρθηκε και στο θέμα του Δημήτρη Σαραβάκου, λέγοντας πως θα έχουν συνάντηση για να προχωρήσει το θέμα της συνεργασίας τους.

Τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη σημερινή ΓΣ είναι τα εξής:

Αλαφούζος, Ηρειώτης, Κωνσταντίνου, Παναγόπουλος, Σωπήλης, Γούναρης, Λουκάκος, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Καρανάσος, Μάλλον Μακρόπουλος.



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved