Φιέστα με... χαμόγελα! (video+photos)

Φιέστα με... χαμόγελα! (video+photos)

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στον αξιόμαχο Πανιώνιο, ωστόσο, πήρε τη νίκη 2-1 και συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο τη φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Μήτρογλου στο 11’ αλλά ο Ιστορικός «απάντησε» με τον Σάμαρη στο 20’ ο οποίος από το καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες. Τη... λύτρωση για τους Πρωταθλητές έδωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο 72’ με κεφαλιά, δίνοντας το έναυσμα για έντονους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολα τα πράγματα στη συνέχεια, αλλά στο 3’ το σουτ του Μήτρογλου πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Βλαχοδήμου στο 8’. Η υπεροχή των «ερυθρόλευκων» έφερε καρπούς στο 11’ με τον Μήτρογλου, ο οποίος με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Ανέστη.

Στην συνέχεια, ο Πανιώνιος ανέβηκε και προσπάθησε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Μέγιερι. Μάλιστα, απείλησε στο 18’ με τον Μπούζα να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Σάμαρης έφερε το ματς στα ίσια, έπειτα από ωραίο συνδυασμό των φιλοξενούμενων και σουτ μέσα από την περιοχή.

Στην συνέχεια, ο Ολυμπιακός θέλησε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, αλλά στο 25’ του σουτ του Μήτρογλου βρήκε σε ετοιμότητα τον Ανέστη και στο 31’ ο Κολοβός έκανε το πλασέ από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ στην... απάντηση του Ιστορικού. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν ο Κολοβός έκανε το σουτ στο 45’ αλλά ο Μέγιερι απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μίτσελ θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και για τον λόγο αυτό, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Ιμπαγάσα, ο οποίος έδωσε άλλη... πνοή στη μεσαία γραμμή. Η πρώτη... απειλή για την εστία του Ανέστη ήταν από τον Μήτρογλου στο 47’ αλλά ο πορτιέρο του Πανιωνίου μπλόκαρε και στο 63’ ο Πανιώνιος προσπάθησε να απειλήσει με τον Κολοβό, αλλά για μία ακόμα φορά, το σουτ του Έλληνα άσου, πέρασε άουτ.

Στην συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν πλήρως τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 64’ είχαν δοκάρι με τον Φετφατζίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ανέστη, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Ιμπαγάσα. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τζεμπούρ να απειλήσει, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε. Η υπεροχή του Ολυμπιακού απέδωσε στο 72’ όταν ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε το φάουλ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην εστία του Πανιωνίου.

Πάντως, ένα λεπτό νωρίτερα, ο Μήτρογλου βρέθηκε στο έδαφος στην προσπάθειά του να περάσει και τον Ανέστη, έπειτα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Φετφατζίδη, αλλά σωστά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

{coveritlive}48b3b5be80{/coveritlive}

Φιέστα με... χαμόγελα! (video+photos)

Unsupported video


Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved