Παναθηναϊκός-Βέροια: Θέλει θετικό φινάλε…

Παναθηναϊκός-Βέροια: Θέλει θετικό φινάλε…

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Βέροια (19:00 Onsports) στο ΟΑΚΑ και θέλουν να τελειώσουν με νίκη τη σεζόν, την ώρα που η ομάδα της Ημαθίας θέλει να αποφύγει την ήττα έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με την παραμονή της στην κατηγορία.

Μια κάκιστη χρονιά ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να είναι εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια και να προχωρούν σε αναδόμηση ενόψει της νέας σεζόν. Η καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» άφησε ελπίδες κι υποσχέσεις για το μέλλον και στον Παναθηναϊκό θέλουν τη νίκη κόντρα στη Βέροια έτσι ώστε να τελειώσουν το πρωτάθλημα με ένα τρίποντο μπροστά στον κόσμο της ομάδας αλλά και να μην επιτρέψουν σε… κακές γλώσσες να αφήσουν σκιές και να τον εμπλέξουν σε διάφορα σενάρια που αφορούν τη σωτηρία της ομάδας της Ημαθίας και την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» έχουν αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν μπαίνουν και στέκονται πάντα στο ύψος των περιστάσεων.

Στον αντίποδα, η Βέροια θα προσπαθήσει στο ΟΑΚΑ να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έχει πολύ πιο υψηλό κίνητρο από τον αντίπαλό της, το γεγονός ότι η έδρα δεν ήταν το φόρτε του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν και φυσικά θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατάει στη Super League προκειμένου να μην την απασχολεί το οτιδήποτε συμβεί στη υπόθεση της ΑΕΚ, αν οι «κιτρινόμαυροι» κερδίσουν στο Περιστέρι τον Ατρόμητο.

Με νέα πρόσωπα ο Παναθηναϊκός

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βέροια ολοκληρώνει μια κακή χρονιά για τους «πράσινους», με το πλάνο για την επόμενη σεζόν να προβλέπει «φρεσκάρισμα» της ομάδας και αρκετά νεανικό ρόστερ. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και τα πλάνα του Γιάννη Βονόρτα για το ματς με την ομάδα της Ημαθίας, αφού εκτός των προβλημάτων τραυματισμών και τιμωριών που υπάρχουν, ο 53χρονος προπονητής άφησε εκτός αποστολής κι άλλα πρόσωπα, προκειμένου να δώσει φανέλα βασικού σε νεότερα παιδιά και σε παίκτες που δεν βρήκαν θέση βασικού τη φετινή σεζόν.

Ένας από αυτούς είναι κι ο Στέφανος Καπίνο ο οποίος θα κληθεί έπειτα από πολύ καιρό να υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα έχει, από αριστερά προς τα δεξιά, μπροστά του τους Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλο. Στη μεσαία γραμμή θα παραμείνει σταθερό το δίδυμο των Λαγού και Σο, με τον Σισοκό να πηγαίνει στο αριστερό άκρο και τον Ντίνα στο δεξί. Θέση οργανωτή θα πάρει ο Καζιγιάμα ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Φιγκερόα.

Αναλυτικά, εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού έχουν μείνει οι: Ταμπάκης, Καρνέζης, Μαυρίας, Κουίνσι, Φουρλάνος, Φορναρόλι, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης και οι τιμωρημένοι Ζέκα και Πίντο.

Θέλει να «καθαρίσει»

Να διώξουν τα άγχος για την παραμονή της Βέροιας στη Super League θέλουν οι παίκτες της, με το να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Έναν βαθμό απέχει η «Βασίλισσα του Βορρά» από την ανανέωση της συμμετοχής της στη μεγάλη κατηγορία και τη νέα σεζόν και δεν θέλει να μείνει με το άγχος για την έκβαση της έφεσης της ΑΕΚ. Ετσι, οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη θα παλέψουν για τη νίκη στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Μπαργκάν, Σνάουτσνερ, όπως και ο τιμωρημένος Τζόναθαν Λόπεζ.

Αντίθετα, ο Γεωργιάδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και τέθηκε στη διάθεση της Βέροιας, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά από αρκετό καιρό και ο Σιρίλ Καλί.

Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί του Καλαϊτζίδη: Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Κόστλι, Ιωάννου, Καντιμοίρης, Καλί, Τζημογιάννης, Μπερτίν, Παυλίδης, Καλτσάς και Μοκάκε.



Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved