Τζελέπης: «Δεν αξίζουν μεγάλες ομάδες να έχουν τέτοια κατάληξη»

Τζελέπης: «Δεν αξίζουν μεγάλες ομάδες να έχουν τέτοια κατάληξη»

Τη δική του διάσταση για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή έδωσε ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κομοτηνής μιλώντας στον Sentra 103,3 επισήμανε πως ο ίδιος ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά υπήρχε κι ένα χρονικό πλαίσιο που αυτό έπρεπε να γίνει, ενώ τόνισε πως κανένας από τη διοίκηση της ΑΕΚ δεν ήταν στα αποδυτήρια μετά το ματς. Επισήμανε πως παίκτες και άνθρωποι του τεχνικού τιμ του Πανθρακικού χτυπήθηκαν από τους ανεγκέφαλους που εισέβαλαν στο γήπεδο, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για την κατάληξη που είχε αυτό το παιχνίδι για την ΑΕΚ, της οποίας είναι φίλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζελέπη:

Για το αν ισχύει το γεγονός ότι ο Πανθρακικός συναίνεσε για να συνεχιστεί το ματς: «Ισχύει, απλά παίρνοντας τα πράγματα από την επίτευξη του γκολ και μετά είχαμε γεγονότα που είναι δύσκολο να τα περιγράψουμε. Η όλη εικόνα των ομάδων να μπουν στην φυσούνα ήταν τραγική. Είχαμε ποδοπατήματα, τραυματισμούς της ομάδας της δικής μου, παικτών μας.

Είχαμε τραυματισμού του Σπύρου του Βρονταρά που δέχτηκε χτυπήματα και είχε μώλωπες στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ο Χάρης Μαυρομάτης, ο γενικός αρχηγός είχε πολύ άσχημα χτυπήματα, πραγματικά τρόμαξα όταν τον είδα. Και ο φυσιοθεραπευτής μας είχε χτυπήματα στο κεφάλι».

Για το τι επακολούθησε της εισβολής στον αγωνιστικό χώρο: «Όταν τα πράγματα ξεκαθάρισαν και προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε κατεβήκαμε στα αποδυτήρια. Είχαμε εκκλήσεις και κυρίως από τον Τραϊνό Δέλλα από πλευράς ΑΕΚ για να τελειώσει το ματς. Ο αγώνας πρέπει να τελειώνει στον αγωνιστικό χώρο, δώσαμε τη συναίνεση να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο που ήταν λεηλατημένος με σπασμένους πάγκους, σημαιάκια, δίχτυα, είχε λοστούς, καθίσματα, πέτρες… Παρόλα αυτά είχαμε δώσει συναίνεση να βγούμε και να τελειώσει το ματς.

Οι συζητήσεις που έγιναν στα αποδυτήρια ήταν αντρίκιες συζητήσεις. Μας ενημέρωσε ο Τριτσώνης ότι δεν βγαίνω να παίξω ένα λεπτό και να τελειώσω το ματς. Ο χρόνος που απέμενε ήταν περίπου 12 λεπτά. Την ΑΕΚ δεν την ενδιέφερε να πάρει αποτέλεσμα, αλλά να μείνει ζωντανή και να παίξει την παραμονή της στο τελευταίο ματς. Το όποιο ρίσκο υπήρχε, το έπαιρνε ο Πανθρακικός. Να κινδυνεύσουμε να ισοφαριστούμε και να μπούμε σε περιπέτειες με υποβιβασμό. Η ΑΕΚ όμως δεν ήθελε αποτέλεσμα στο μεταξύ μας ματς, απλά να μείνει ζωντανή».

Για το αν εμφανίστηκε στα αποδυτήρια ο Δημητρέλος η κάποιος άλλους εκ των διοικούντων την ΑΕΚ: «Από την ΑΕΚ μίλησα με Δέλλα, Δημητριάδη, Κωστή. Αλλους δεν είδα… Μόνο το τιμ. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ. Είχαν καταλάβει σε ποια κατάσταση είχε περιέλθει η ομάδα. Υπήρχαν κλάματα. Όλοι ήταν ράκος. Δύσκολες καταστάσεις…».
 
Για την αποστολή του Πανθρακικού και τα όσα έζησαν: «Υπήρχε φόβος όταν πήγα στα αποδυτήρια. Η συμπεριφορά της ΑΕΚ ήταν άψογη και πριν και μετά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν μπορέσαμε δυστυχώς να χαρούμε την νίκη μας. Δεν είναι λίγο πράγμα να έρχεται μια ομάδα σαν κι εμάς να παίρνει αποτέλεσμα, να σώνεται και να πέφτει μια μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ. Δεν μπορείς να βλέπεις συναδέλφους, παίκτες και τους υπόλοιπους να κλαίνε κι εσύ να πανηγυρίζεις».

Για το αν είναι φίλαθλος της ΑΕΚ: «Κοιτάξτε. Εδώ στην Κομοτηνή υπάρχει έντονο το στοιχείο. Ο Πανθρακικός με τον οποίο ασχοληθήκαμε κι εμείς ενεργά, υπάρχει τα τελευταία 8-9 χρόνια. Υπήρξα φίλος της ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά δεν έχει να κάνει με αυτά που έγιναν χθες. Θα τηρούσα την ίδια στάση όποια ομάδα και να υποστήριζα».

Για το αν μπορούσε να γίνει παιχνίδι παρόλα αυτά έχοντας δει έπειτα από παρόμοια περιστατικά να συνεχίζονται αγώνες: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η κατάσταση να βγουν οι ομάδες στο γήπεδο. Τον καταλαβαίνω τον διαιτητή. Το κάθε παιχνίδι ήταν ξεχωριστό στο πως εξελίχθηκε. Το χθεσινό ήταν κι αυτό ξεχωριστό. Εχουμε δει πολλά στην Ελλάδα… Ήταν ένα με τραυματίες, επεισόδια μέσα στο γήπεδο».
 
Για το αν άλλαξε κάποια στιγμή απόφαση ο Τριτσώνης και πήγε να βγει: «Δεν το γνωρίζω. Υπήρχαν συζητήσεις, μας δόθηκε ένα τελευταίο πεντάλεπτο για να πούμε τις απόψεις μας και μας ενημέρωσε ότι είναι οριστική η απόφασή του να μην συνεχιστεί το ματς. Εγώ από εκεί και πέρα έφυγα, είχαμε την πτήση της επιστροφής. Η ομάδα δεν κατάφερε να φύγει, έμεινε στην Αθήνα και φεύγουν τώρα τα παιδιά. Είχα μείνει κι από μπαταρία και δεν είχα ενημέρωση για το αν άλλαξε κάποια στιγμή απόφαση. Τα παιδιά είχαν φάει, είχαν ντυθεί, είχαν κάνει μπάνιο, δεν μπορούσαν να ξαναβγούν μετά από τόσες ώρες στον αγωνιστικό χώρο».

Για την πορεία του Πανθρακικού: «Γενικότερα ξεκινήσαμε άσχημα, πήραμε φόρα όμως στη συνέχεια και συγκεντρώσαμε κάποιους βαθμούς. Κλείσαμε τον α’ γύρο με 20 βαθμούς και επαναπαυτήκαμε κάπως. Τα αποτελέσματα όμως στράβωσαν, όμως στη συνέχεια τα αποτελέσματα και η εικόνα μας ήταν καλή στα τελευταία ματς και πιστέψαμε ότι θα μας βγει και θα μας ανταμείψει. Χθες μέχρι να γίνουν τα έκτροπα δεν είχαμε καλή παρουσία η ομάδα ήταν αγχωμένη, αλλά με την τύχη το γκολ μπήκε όπως μπήκε και είμαστε ευχαριστημένοι».

Για την ζημιά που υφίσταται το ποδόσφαιρο από την απουσία της ΑΕΚ από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο: «Όταν διαπιστώσουμε τι έχει γίνει, το πλήγμα θα είναι πολύ μεγάλο. Το ποδόσφαιρο φτωχαίνει. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα από θέματα χορηγιών, διοργάνωσης. Δεν κρύβομαι και δεν μιλάω ως κάποιος που μεγάλωσε ως φίλος της ΑΕΚ. Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια για τα όσα ζήσαμε χθες και δεν αξίζουν μεγάλες ομάδες να έχουν τέτοια κατάληξη».

Για τα άλλα χθεσινά αποτελέσματα της ουράς: «Ημουν σχεδόν σίγουρος, ότι η Ξάνθη μας είχε συνηθίσει στα καλά αποτελέσματα εκτός έδρας τελευταία με πολλά γκολ κι όντως έτσι πήγε το ματς με τον Πανιώνιο κι ανταμείφθηκαν όσοι τα παρακολούθησαν. Αρης, Βέροια ξέσπασαν και τα κατάφεραν. Ισως και οι αντίπαλοι να ανοίχτηκαν για κάτι καλύτερο αφού μπήκαν νωρίς γκολ και είδαμε αυτά τα σκορ. Οι ομάδες είναι άξιες συγχαρητηρίων που πήραν τα αποτελέσματα που ήθελαν. Μπράβο και σε μας που τα καταφέραμε».



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved