«Καθοριστική η διαιτησία»

«Καθοριστική η διαιτησία»

Η διαιτησία του Ανδρέα Παππά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση της Λάρισας με τον Πανιώνιο σύμφωνα με τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο προπονητής της ΑΕΛ στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας του, ενώ μίλησε για εκατέρωθεν λάθη από τον Αθηναίου ρέφερι, που καθόρισαν το αποτέλεσμα.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την συγκινητική και μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σήμερα, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είχαν μεγάλο ψυχικό σθένος, αυτοσυγκέντρωση και κατάφεραν να μειώσουν, να ισοφαρίσουν και αντικειμενικά πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσει η Λάρισα», είπε αρχικά ο Νίκος Κωστένογλου.

Στη συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΛ ανέφερε: «Θεωρώ καθοριστική τη φάση του γκολ που πετύχαμε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο διαιτητής το ακύρωσε. Θεωρώ ότι έγιναν εκατέρωθεν λάθη από το διαιτητή. Το πρώτο γκολ όμως είναι καθοριστικό. Μας έκοψαν τη δυνατότητα να προηγηθούμε, όπως έγινε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που δε μας δόθηκε πέναλτι».

Ο Νίκος Κωστένογλου ρωτήθηκε για το πέναλτι που κέρδισε η Λάρισα, και απάντησε: «Σας είπα, έγιναν εκατέρωθεν λάθη. Εγώ από τον πάγκο θεωρώ ότι ήταν. Όπως θεωρώ ότι έπρεπε να μετρήσει το δικό μας γκολ. Η μπάλα έφτασε στα δίχτυα όταν ο διαιτητής σφύριξε. Για τα υπόλοιπα λάθη, σας απάντησα. Επίσης, θεωρώ υπερβολή τη φάση της κόκκινης κάρτας στο δικό μας παίκτη. Δεν έγινε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, δεν έβρισε αντίπαλο, δεν απώθησε κάποιο παίκτη, είπε κάτι αόριστα και ούτε καν προς την κερκίδα. Την θεωρώ υπερβολική αντίδραση».

Όσο για το πού απευθυνόταν ο Νταμπίζας, ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο Νταμπίζας είναι ένας ευπρεπέστατος και πολύ σοβαρός ποδοσφαιριστής, έχει δείξει ποιος είναι και ξέρουμε τι έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον κόσμο του Πανιωνίου, το ξαναλέω. Σε κάποιο πρόσωπο που μπορεί να ήταν στην κερκίδα ίσως, στον κόσμο του Πανιωνίου όχι».

Για το αν φτάνει ο βαθμός στη Λάρισα, επισήμανε: «Δεν ξέρω αν θα φτάσει. Θα το δούμε στο τέλος. Τα παιδιά όπως είπα αξίζουν συγχαρητήρια και κάνουν συγκινητική προσπάθεια. Εμείς θα κοιτάξουμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή στα επόμενα παιχνίδια, δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το τι θα γίνει στο τέλος».

Τέλος, για την βελτιωμένη εικόνα της Λάρισας στην επανάληψη, συμπλήρωσε: «Οι αλλαγές που κάναμε ήταν καθοριστικές, άλλαξε τελείως η μορφή του παιχνιδιού και ρισκάραμε από πολύ νωρίς. Ο Πανιώνιος οπισθοχώρησε και εμείς καταφέραμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Το καταφέραμε στο απόλυτο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, ένα δοκάρι και θεωρώ ότι μόνο σε ένα διάστημα του πρώτου μέρους υστερήσαμε έναντι του Πανιωνίου».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved