«Θέλει τη στήριξή μας»

«Θέλει τη στήριξή μας»

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ πρέπει να στέκονται δίπλα στην ομάδα σύμφωνα με τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο.

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου παραχώρησε συνέντευξη στο match programme του αγώνα με την Καβάλα και φρόντισε να δηλώσει πως η ομάδα χρειάζεται συνεχώς τη στήριξη των οπαδών της. Επίσης, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» και δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του για την οργάνωση και τις μεταγραφές που χρειάζεται κάθε ομάδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πώς κρίνετε την πρωτοβουλία της διοίκησης να βραβεύσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές;

«Είναι μια πολύ σημαντική και πρωτότυπη πρωτοβουλία για τα ελληνικά δεδομένα. Νομίζω ότι βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο γιατί θυμούνται οι παλιοί και μαθαίνουν οι νέοι την ιστορία της ΑΕΚ».

Το 1989 η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα με χαμηλότερο μπάτζετ από τους ανταγωνιστές της. Πιστεύετε ότι μπορεί να επαναληφθεί κάτι τέτοιο;

«Η τωρινή εποχή είναι πολύ διαφορετική. Για να δημιουργήσεις μια ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα χρειάζεται οργάνωση και καλές μεταγραφές. Αυτά τα δυο στοιχεία είναι τα πιο σημαντικά».

Ποιο παιχνίδι με την κιτρινόμαυρη φανέλα δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

«Εννοείται εκείνο της 7ης Μαΐου του 1989 κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όταν πέτυχα το γκολ και πήραμε το πρωτάθλημα. Δεν θα πω ότι ήταν η καλύτερη εμφάνισή μου με την ΑΕΚ αλλά ήταν η ωραιότερη μέρα».

Υπάρχει κάποιος παίκτης από την τωρινή ομάδα που να ξεχωρίζετε;

«Πιστεύω πολύ στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ΑΕΚ και νομίζω ότι με σκληρή δουλειά αλλά και προσοχή από την ΠΑΕ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά».

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να περάσετε στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Το μήνυμα είναι ένα: η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας γι’ αυτό πρέπει να την στηρίζουμε όλοι οι φίλαθλοί της και να μην την εγκαταλείψουμε ποτέ».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved