Ο Σάμαρης έβαλε... φρένο στον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Σάμαρης έβαλε... φρένο στον Αστέρα Τρίπολης!

Τα δύο τέρματα του Σάμαρη (11', 64') έδωσαν στον Πανιώνιο μια εξαιρετικής σημασίας νίκη (2-1) επί του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ήταν αήττητος από τις 9 Φεβρουαρίου! Βήμα... παραμονής για τον Ιστορικό.

Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 11’ με τον Σάμαρη και ο ίδιος στο 64’ σημείωσε το 2-0. Οι Αρκάδες πλήρωσαν τα αμυντικά τους κενά, και παρά το γκολ του Ντε Μπλάσις στο 66’ για το 2-1, κινδύνεψαν να δεχτούν κι άλλο τέρμα. Βέβαια και οι Καλατζής, Περόνε έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά ο Πανιώνιος έδειξε πιο αποφασισμένος για να πάρει τη νίκη.

Εκρηκτικό ξεκίνημα έκανε ο Πανιώνιος και στο 11’ ο Σάμαρης άνοιξε το σκορ από σέντρα του Αραβίδη, αιφνιδιάζοντας τον Αστέρα. Οι Αρκάδες προσπάθησαν στη συνέχεια να ελέγξει τον ρυθμό της αναμέτρησης και να απειλήσει την εστία του Γιαννακόπουλου. Οι «κυανέρυθροι» όμως έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία από το γκολ, προσπαθούσαν να βγουν μπροστά με αντεπιθέσεις. Μετά το 25’ οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοση τους, με τον  Ράγιος να δημιουργεί κάποια ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων, με τον Ισπανό να σεντράρει στο 41’, αλλά τον Ναβάρο να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαννακόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος ο Σάκης Τσιώλης επιχείρησε να δώσει μεγαλύτερη επιθετική πνοή στην ομάδα του και πέρασε τον Καλαντζή δίπλα στον Λέντσε, βγάζοντας εκτός αγώνα τον Σανκαρέ. Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή, όμως ο Πανιώνιος ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στις αντεπιθέσεις, αν και οι Σάμαρης και Κολοβός δεν είχαν καθαρό μυαλό. Η είσοδος του Περόνε έδωσε δυναμική στην επίθεση των φιλοξενούμενων και στο 65’ η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Ομως ο Σάμαρης και πάλι στο 64’ σε μια πολύ καλή αντεπίθεση των «κυανέρυθρων» εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Μπαντή και έγραψε το 2-0.

Στο 66’ ο Ντε Μπλάσις έβαλε ξανά τον Αστέρα στο παιχνίδι, καθώς μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Αργεντινού σε αυτή τη φάση, Ο Καλατζής με τον Περόνε αποτελούσαν μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Γιαννκόπουλου, όμως στο 74’ ο Μενδρινος έκανε τη σέντρα και ο Οκόγιε πλάσαρε, αλλά ο Μπαντής απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια. Στο 77’ κεφαλιά του Καλαντζή πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Πανιωνίου. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ, όταν στο 86’ σουτ του Μενδρινού από τη σέντρα με τον Μπαντή εκτός εστίας, πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα από το Onsports:

{coveritlive}ae97e25f38{/coveritlive}



Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
Φήμες για επανασύνδεση Τσιτσιπά και Μπαντόσα μετά από βίντεο στο Μόντε Κάρλο
Φήμες για επανασύνδεση Τσιτσιπά και Μπαντόσα μετά από βίντεο στο Μόντε Κάρλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved