Μονότερμα και 0-1 γίνεται; Και όμως, γίνεται... (video)

Μονότερμα και 0-1 γίνεται; Και όμως, γίνεται... (video)

Αν και πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα σοκ από τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ με 0-1 και έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά του να προλάβει το τρένο των Play Offs και να εκμεταλλευτεί την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Ναζλίδη και στη συνέχεια ταμπουρώθηκαν στην άμυνά τους, καταστρέφοντας το παιχνίδι του Παναθηναϊκού που πάλεψε, κυνήγησε την ισοφάριση, έκλεισε στο μισό γήπεδο τον Πλατανιά, αλλά δεν κατόρθωσε να γυρίσει το ματς και γνώρισε μια ακόμη οδυνηρή απώλεια βαθμών μέσα στο σπίτι του, ενώ αυτή ήταν η τρίτη φετινή ήττα από τον Πλατανιά.

Βέβαια οι πράσινοι έχουν πολλούς λόγους να διαμαρτύρονται για την παρουσία του διαιτητή Τριτσώνη στο ματς, ο οποίος στο 21ο λεπτό αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι εις βάρος του Πλατανιά όταν σε γύρισμα του Ζέκα μέσα στην περιοχή η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ποτουρίδη.

Η ανάλυση του αγώνα…

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Πλατανιά, καθώς στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα, άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Ναζλίδη στο 4’ σε μία φάση, όπου η άμυνα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε… υπνωτισμένη. Οι «πράσινοι» θέλησαν να αντιδράσουν, απείλησαν με τον Ζέκα στο 8’ αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 11’ ο Ναζλίδης έφτασε μία… ανάσα από το 2-0, όμως το σουτ που έκανε και πάλι αφύλακτος, πέρασε άουτ.

Από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε το επιθετικό… ντεμαράζ των γηπεδούχων, το οποίο ωστόσο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για το «συγκρότημα» του Φάμπρι, καθώς, οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν μπόρεσαν να βρουν… στόχο, ενώ όποτε τους δινόταν η ευκαιρία, ο Κηπουρός ύψωσε… τοίχος μπροστά από την εστία των «ερυθρόλευκων».

Στο 20’ η αδύναμη κεφαλιά του Εσπάρθα βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο του Πλατανιά, ενώ στο 23’ οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για πέναλτι, όταν ο Ζέκα έκανε το γύρισμα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ποτουρίδη, αλλά ο διαιτητής Τριτσώνης έδειξε να συνεχιστεί το ματς, θεωρώντας ακούσια την επαφή.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι στο 30’ με το σουτ του Καζιγιάμα, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 34’ ο Μαυρίας βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Σπυρόπουλο, αυτός γύρισε παράλληλα, αλλά ουδείς «πράσινος» μπήκε στην πορεία της μπάλας και πέρασε η επικίνδυνη στιγμή για τους Κρητικούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φάμπρι θέλησε να δώσει άλλο… αέρα στην ομάδα του, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Κουίνσι και Φιγκερόα στις θέσεις των Εσπάρθα και Τοτσέ, αντίστοιχα, ωστόσο, το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ ο Πλατανιάς είχε… ταμπουρωθεί στην άμυνά του για να κρατήσει τους πολύτιμους βαθμούς της παραμονής.

Στο 50’ ο Κουίνσι απείλησε τον Κηπουρό με σουτ, αλλά ο πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» μπλόκαρε, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και έξι λεπτά αργότερα με τους ίδιους πρωταγωνιστές και την ίδια… κατάληξη. Στο 60’ οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως, το σουτ του Μαυρία μέσα απ’ την περιοχή κόντραρε και κατέληξε κόρνερ και στο 62’ ο Κηπουρός είπε και πάλι «όχι» σε σουτ του Κουίνσι. Το νέο… επεισόδιο στις «μάχες» των δύο ποδοσφαιριστών… παίχθηκε στο 82’ με τον Αφρικανό να σουτάρει, έπειτα από γύρισμα του Μαρίνου, αλλά και πάλι ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε.

Στο 84’ ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο 2-0, όταν ο Ποτουρίδης έπιασε το δυνατό σουτ και… ανάγκασε τον Καρνέζη σε δύσκολη επέμβαση και στην επαναφορά ο Αναστασάκος καθυστέρησε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να χαθεί σημαντική ευκαιρία για τους Κρητικούς.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να βρουν τους διαδρόμους για την εστία του Κηπουρού και το τελευταίο σφύριγμα του Τριτσώνη έφερε τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη να πανηγυρίζουν ένα σημαντικό «διπλό».

Διαιτητής ήταν ο Τριτσώνης (Αθηνών), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μαρίνο, Ζέκα, Κανακούδη και Μαραγκουδάκη.

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Μαυρίας (69’ Ντίνας), Τοτσέ (46’ Φορναρόλι), Εσπάρθα (46’ Κουίνσι), Ζέκα, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Καζιγιάμα.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μπέλιτς (40’ Δέντσας), Ναζλίδης, Αγκιλέρα, Τετέ (60’ Μαραγκουδάκης), Στόλερ, Ποτουρίδης, Γιάννου (72’ λ.τρ. Γιάννου).

Θυμηθείτε το γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

{coveritlive}42e7014380{/coveritlive}

Μονότερμα και 0-1 γίνεται; Και όμως, γίνεται... (video)

Unsupported video


Παναθηναϊκός AKTOR: Πόσα εισιτήρια δικαιούται για το Final Four της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Πόσα εισιτήρια δικαιούται για το Final Four της EuroLeague
Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάμε για το 7ο»
Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάμε για το 7ο»
Παναθηναϊκός Aktor: 13 χρόνια από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού
Παναθηναϊκός Aktor: 13 χρόνια από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού
Ο Γιαννακόπουλος σας τα είχε πει ΟΛΑ! Δε θέλατε να τον πιστέψετε!
Ο Γιαννακόπουλος σας τα είχε πει ΟΛΑ! Δε θέλατε να τον πιστέψετε!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved