Το Onsports στο Καυτανζόγλειο

Το Onsports στο Καυτανζόγλειο

Το Onsports βρίσκεται στο «Καυτανζόγλειο Στάδιο» για να σας μεταφέρει όλη την ατμόσφαιρα πριν από την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό για την 26η αγωνιστική της Superleague.

19:15 Ακολουθεί και ο Παναθηναϊκός μετά από λίγο, υπό χλιαρές αποδοκιμασίες.

19:13 Στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή για τις τελευταίες οδηγίες του Γιώργου Παράσχου. Περίπου 3.500 φίλαθλοι αυτή την ώρα στο γήπεδο που χειροκροτούν την ομάδα του «γηραιού» και ζητούν την νίκη επί του Παναθηναϊκού.

19:03 Όπως συνέβη και την περασμένη αγωνιστική στη Λάρισα, έτσι και στο «Καυτανζόγλειο» την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσωπούν ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Βαγγέλης Πέτσος και ο Υπεύθυνος Αγώνων Γιάννης Ζαβραδινός.

19:00 Ο Γιώργος Παράσχος είχε τετ-α-τετ με τον Βασίλη Αλεξούδη, προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, με τους δύο άνδρες να συνδέει η κοινή τους θητεία στον Ατρόμητο.

18:59 Ο Μαρσέλ Ρομάν είναι ο παίκτης που κόπηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή του Ηρακλή, καθώς ο Γιώργος Παράσχος είχε επιλέξει 19 ποδοσφαιριστές.

18:56 Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος για τον Γιώργο Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, που είχε αρκετά φιλικά τετ-α-τετ με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του, του Ηρακλή.

18:48 Υπό χλιαρές αποδοκιμασίες θα ξεκινήσει και η προθέρμανση του Παναθηναϊκού καθώς οι «πράσινοι» βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

18:43 Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν το καθιερωμένο ζέσταμα με τους φιλάθλους του «γηραιού», που συνεχίζουν να έρχονται στο γήπεδο, να τους υποδέχονται με χειροκροτήματα.

18:42 Στον αντίποδα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άλλαξε τελικά το σύστημα του Παναθηναϊκού σε 4-4-2 και παρατάσσει τους Τζόρβα κάτω από τα γκολπόστ και Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Ανασταλτικοί μέσοι είναι οι Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης με τον Καραγκούνη στην αριστερή πτέρυγα και τον Μαρίνο στη δεξιά. Στην επίθεση θα συνεργαστούν οι Σισέ και Πετρόπουλος.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό οι: Κοτσόλης, Νίνης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Κλέιτον

18:41 Στα χέρια μας οι συνθέσεις των δύο ομάδων. Ο Γιώργος Παράσχος θα παρατάξει τον Ηρακλή με 4-5-1 και τον Ελευθερόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Λίμα, Κυριαζής, Παπαστεριανός και Αραμπατζής θα πάρουν θέσεις από αριστερά προς τα δεξιά ενώ μπροστά τους θα κινηθεί ο Ντάνι με τον Μάρα και τον Κανακούδη να κινούνται ακόμα πιο μπροστά. Στην επιθετική γραμμή, τα στηρίγματα του Επαλέ α είναι οι Ζερκά από αριστερά και Μαχόπ από δεξιά.

Στον πάγκο για τον Ηρακλή οι: Μπαντής, Καϊτά, Στάμου, Ζοτ, Ρόμπλες, Βουτσιάς, Τσίτας

18:36 Όπως αναφέραμε υπάρχουν αρκετοί ξένοι δημοσιογράφοι στην συμπρωτεύουσα. Κάποιοι από αυτούς είναι από τη Ρουμανία και έχουν έρθει για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες του μέσου του Ηρακλή, Μπόγκνταν Μάρα. Δε θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τον Βίκτωρα Ιάκομπ, αφού ο επιθετικός του «γηραιού» είναι τιμωρημένος.

18:20 Οι δύο από τους Γερμανούς δημοσιογράφους που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, είναι απεσταλμένοι ενός περιοδικού που ετοιμάζει αφιέρωμα στην ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων. Αναμένεται μάλιστα την Κυριακή (13/03) να βρεθούν και στην Τούμπα για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

18:13 Δεν πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να υπάρξουν και αρκετοί σκάουτερ από ομάδες της Ευρώπης που θα δουν από κοντά τον αγώνα του «γηραιού» με τους «πράσινους».

18:07 Αρκετοί ξένοι δημοσιογράφοι βρίσκονται στο «Καυτανζόγλειο» για να καλύψουν την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό, με την πλειοψηφία τους να προέρχεται από την Γερμανία.

17:59 Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κάνουν έναν αναγνωριστικό περίπατο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ενώ με λίγα δευτερόλεπτα διαφορά τους ακολουθούν και αυτοί του Ηρακλή που παίρνουν μια πρώτη εικόνα από την κατάσταση του χλοοτάπητα.

17:55 Λίγος ο κόσμος αυτή την ώρα στις εξέδρες του σταδίου, με τους φιλάθλους του Ηρακλή να προσέρχονται ωστόσο σταδιακά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τους «πράσινους».

17:50 Οι αποστολές των δύο ομάδων με διαφορά λίγων λεπτών φτάνουν στο γήπεδο, χωρίς προβλήματα αφού τα πράγματα είναι αρκετά ήσυχα στο «Καυτανζόγλειο».



Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
Στην Κωνσταντινούπολη οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες του 2027
Στην Κωνσταντινούπολη οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες του 2027
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved