Με νέο πρόσωπο στην Κέρκυρα

Με νέο πρόσωπο στην Κέρκυρα

Η αποστολή του Αρη βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα (12/03) στο νησί των «Φαιάκων» και στο αυριανό ματς θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο τη νίκη

«Νίκη και μόνο νίκη», είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις τάξεις του Αρη για την αυριανή (13/03) σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα. Πέντε «στροφές» πριν από την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να πετύχουν ότι δεν πέτυχαν στις προηγούμενες αγωνιστικές. Μπορεί τα περιθώρια για την συμμετοχή στα πλέι οφ να έχουν στενέψει πάρα πολύ (πλέον η τύχη τους δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα), ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα εξαντλήσει και την τελευταία ελπίδα, προκειμένου να σώσει την… παρτίδα.

Μάλιστα, ο πρώτος που έδωσε το σύνθημα για την τελική αντεπίθεση ήταν ο ίδιος ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος φιλοδοξεί το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αρη να συνοδευτεί με ένα σημαντικό «διπλό» τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Αναμφίβολα η παρουσία του καρδιτσιώτη τεχνικού έχει δώσει άλλον αέρα στις τάξεις της ομάδας και έχει επαναφέρει τα χαμόγελα και την αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.

Τα προβλήματα και η ενδεκάδα

Η προετοιμασία των «κιτρίνων» ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί (12/03), ενώ από το απόγευμα η αποστολή της ομάδας βρίσκεται στο όμορφο νησί του Ιουνίου. Όπως διαβάσατε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ του Onsports, ο 52χρονος προπονητής πήρε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές (ένας θα μείνει εκτός λίγο πριν από την σέντρα). Τα πιο σημαντικά προβλήματα είναι οι τραυματίες Σάκης Πρίττας, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Ραούλ Μπομπαντίγια (ο Αργεντινός φορ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τελικά τον τραυματισμό του).

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Μιχάλης Σηφάκης, ενώ για την τετράδα της άμυνας προορίζονται οι Κρίστι Βανγκέλι (δεξιά), Μίσελ Περέιρα (αριστερά), Ρονάλντο Γκιάρο, Νίκος Λαζαρίδης (στόπερ). Για την μεσαία γραμμή φαβορί είναι οι Ρικάρντο Φατί και Ντανίλο Περέιρα (στον άξονα), Ντάρσι Νέτο (δεξιά) και Κώστας Μενδρινός (αριστερά), ενώ στην επίθεση παρτενέρ του Σέρχιο Κόκε πιθανότατα θα είναι ο Νέρι Καστίγιο. Να σημειωθεί ότι θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Κάρλος Τόχα και Νταϊσούκε Σακάτα.

Μεμονωμένα στην Κέρκυρα

Όπως είναι γνωστό, τελικώς δεν βρέθηκε λύση στο θέμα των 1.000 εισιτηρίων που ζήτησε επίσημα η ΠΑΕ Αρης από την ΠΑΕ Κέρκυρα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της ομάδας. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές των «κιτρίνων» αύριο το απόγευμα θα είναι μόνοι τους. Αρκετοί αναμένεται να είναι οι οπαδοί του Αρη, που θα ταξιδεύσουν μεμονωμένα στην Κέρκυρα, θέλοντας να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διάταση ο Μπουγαϊδης

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης. Ο κεντρικός αμυντικός του Αρη, που τραυματίστηκε στην διάρκεια της προθέρμανσης του σημερινού αγώνα με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα Κ-20 (γύρισε ο αστράγαλός του), υπέστη διάταση και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων δύο ή τρεις μέρες.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι «κίτρινοι» έχουν πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία, κυρίως για την φάση του πέναλτι στο 92’, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Πάντως, η ομάδα Κ-20 του Αρη άνοιξε την ψαλίδα της διαφοράς από τον Πανιώνιο (+5), καθώς η ομάδα της Ν. Σμύρνης γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Λάρισα.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved