«Μην μας χαλάσουν το κέφι»

«Μην μας χαλάσουν το κέφι»

Ως στριπτίζ για το πόσο χάλια είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «sport103 FM» τόνισε: «Στις δύσκολες εποχές που ζούμε σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν ευτυχώς για όλους μας στιγμές για ένα πικρό χαμόγελο. Ότι γίνεται αυτήν την εβδομάδα μας επιτρέπει να ξεφύγουμε από τα προβλήματα και ότι είμαστε στα πόδια μας εδώ στην Βόρεια Ελλάδα. Είναι αρκούντως διασκεδαστικό και ένα πραγματικό στριπτίζ της κατάστασης για το πώς την φαντάζονται κάποιοι. Η πραγματικότητα όμως είναι τέτοια για να τον βάλει στην γωνία με το ποδόσφαιρο να είναι το πιο αξιοκρατικό άθλημα στον κόσμο».

Σε ερώτηση για το αν είναι αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο που θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοι, είπε: «Νομίζω όχι. Τα λάθη τα κάνουνε οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι παράγοντες και οι διαιτητές αφού είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι όμως ένα στριπτίζ για το πόσο χάλια είναι το ποδόσφαιρο και το πόσο γρήγορα θα πρέπει να ασχοληθούν για να μην μας χαλάσουν το κέφι και τις ωραίες δύο ώρες που περιμένουμε κάθε εβδομάδα να ζήσουμε».

Στη συνέχεια, μίλησε για την πορεία του Ηρακλή τη φετινή σεζόν: «Ήταν αναμφίβολα μία πολύ δύσκολη χρονιά για μας όπως ξεκίνησε και σε μία πορεία με πολλές δυσκολίες. Ελπίζουμε το πρωτάθλημα να τελειώσει καλά για μας και νομίζω ότι καταφέρθηκαν πολλά πράγματα φέτος με την μοναδική του δύναμη να είναι οι φίλαθλοί του.

Για αυτό είναι σημαντική η κάθε μέρα και κάθε νίκη και σημαντικό το γεγονός μετά από 7-8 μήνες να υπάρχουμε και να λειτουργούμε αλλά και να μπορούμε να κάνουμε βήματα μπρος στα επόμενα χρόνια».

Αναφερόμενος στην προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ για να εξασφαλίσει το φάκελο για το νέο πρωτάθλημα, τόνισε: «Αγωνία δεν έχουμε. Αγωνία είχαμε πέρσι γιατί κάθε μέρα ανακαλύπταμε περίεργα πράγματα. Φέτος είμαστε πιο έμπειροι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις ώστε να μην έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Δεν θα είναι και πάλι εύκολη η κατάσταση αλλά θα είμαστε έτοιμοι για την μέρα που θα χρειαστεί ώστε κανένας να μην πειράξει τον Ηρακλή».

Όσον αφορά στα τελευταία εμπόδια που υπάρχουν για το θέμα της αδειοδότησης, είπε: «Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα. Τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι θα είμαστε απολύτως έτοιμοι. Από εδώ και πέρα η ιστορία της αδειοδότησης και όλα τα νέα μέτρα που επιβάλλει η UEFA δεν θα απασχολεί μόνο τους φιλάθλους του Ηρακλή και νομίζω ότι πολλές ομάδες και φίλαθλοι θα καταλάβουνε ότι το κομμάτι της αδειοδότησης είναι πολύ σοβαρό και θα είναι υποχρέωση των ομάδων και των φιλάθλων να το αντιμετωπίσουνε όπως πρέπει για το καλό του ποδοσφαίρου».

Για τη στήριξη των φιλάθλων του Ηρακλή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο για να βοηθήσουμε την ομάδα και το σωματείο για να βγει από την δύσκολη κατάσταση που είναι. Θέλουμε να είναι μία μεγάλη κυανόλευκη γιορτή και μία δικαίωση για τον κόσμο του Ηρακλή σε έναν δύσκολο και μοναδικό δρόμο. Και αν θα είμαστε όλοι μαζί η ανηφόρα θα είναι πιο εύκολη. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση αν και έχουμε ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι μπροστά μας».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει σκέψη για παραμονή κάποιων ποδοσφαιριστών, υποστήριξε: «Μέχρι τα τέλη Μαρτίου η προσοχή όλων μας είναι να βελτιώνουμε την βαθμολογική μας θέση και το θέμα της αδειοδότησης. Στις αρχές Απριλίου θα είμαστε πιο ξεκάθαροι μετά τις φιλολογικού τύπου συζητήσεις για το ποιοι είναι να συνεχίσουνε στην ομάδα από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές».

Για το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου είπε: «Είμαστε στη διαδικασία ολοκλήρωσης του ενημερωτικού δελτίου όπως προβλέπει ο νόμος. Τις επόμενες μέρες κατατίθεται η αίτηση στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Για τον λόγο αυτό υπάρχουνε ορκωτοί λογιστές και μέχρι τα τέλη του μήνα όλα θα είναι έτοιμα».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του Γιώργου Παράσχου αντί του Μαρίνου Ουζουνίδη: «Τα αποτελέσματα δικαιώνουνε κάθε προσπάθεια. Ο κ. Παράσχος από την πρώτη μέρα που ήρθε στον Ηρακλή και μέχρι σήμερα που μιλάμε έχει δώσει ότι καλύτερο μπορεί και εκ των πραγμάτων νιώθουμε δικαιωμένοι αφού έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Τέλος, για το μέλλον του στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, είπε: «Η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου λήγει στις 17 Ιουνίου. Είναι θέμα του ΓΣ εξάλλου που προτείνει ποιοι θα στελεχώσουνε μία διοίκηση Πρωτοδικείου. Η δική μας πρόθεση και αυτό που μας απασχολεί είναι να πάρουμε την άδεια».



NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved