Αστέρας Τρίπολης: Είσοδος με 10 και 15 ευρώ με Λεβαδειακό
Τον Λεβαδειακό υποδέχεται ο Αστέρας στην Τρίπολη την Κυριακή, με τη διοίκηση να ελπίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θέλει να πάρει ένα ακόμη «τρίποντο», γι’ αυτό χρειάζεται τη συμπαράσταση των οπαδών της. Εξάλλου, τα εισιτήρια κοστίζουν 10 και 15 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ Λεβαδειακός, θα διατίθενται την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.
Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Φοιτητικών/Στρατιωτικών εισιτηρίων με αξία 10€.
Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται επίσης και εισιτήρια για φιλάθλους με κάρτα ανεργίας στη τιμή των 10€.
Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.
Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.
Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.
Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 1.30μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 3.00μ.μ.