ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Όπως… παλιά

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Όπως… παλιά

Σε ένα γεμάτο (τηρουμένων των αναλογιών) ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι που θυμίζει στους γηπεδούχους τις παλιές καλές εποχές.

Σε νέα εποχή έχει μπει η ΑΕΚ από το 2013 και μετά, καθώς θυμίζει σε όλους… ΑΕΚ. Ο πρώτος γύρος ήταν η χειρότερη στιγμή της ιστορίας της που τη βρήκε στη ζώνη του υποβιβασμού. Από εκεί και πέρα όμως κάνοντας πορεία που αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου κατάφερε να αφήσει οριστικά πίσω της τον εφιάλτη της παραμονής και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, καθώς τα play-off είναι πιο κοντά από τον υποβιβασμό.

Με τέσσερις νίκες στα τελευταία της πέντε παιχνίδια, απέδειξε πως είναι ικανή για περισσότερα. Το μόνο που μένει, είναι να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου όπου φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σε ένα «καυτό» ΟΑΚΑ, καθώς ο κόσμος της αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» για να την οδηγήσει στην πρώτη της μεγάλη νίκη για το φετινό πρωτάθλημα.

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Έβαλντ Λίνεν ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Αντώνη Ρίκκα και τον τιμωρημένο Μίγκελ Άνχελ Κορδέρο.

Έτσι οι επιλογές για να καλύψει αυτή τη θέση είναι λίγες με τον Δημήτρη Αναστασόπουλο, νέο μεταγραφικό απόκτημα να είναι το φαβορί για να αγωνιστεί και να κάνει το ντεμπούτο του, σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Γερμανός τεχνικός στην τελευταία του προπόνηση.

Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Κωνσταντόπουλος με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Μπουγαΐδη – Κουτρουμπή, Τσουμάγκα και Βλάχο. Ως μοναδικό αμυντικό χαφ ήταν ο Τσουκαλάς (ο Μητρόπουλος έμεινε προληπτικά εκτός, ωστόσο αυτός θα είναι ο βασικός) με τους Αναστασόπουλο και Φέτση να είναι τα εσωτερικά χαφ.

Ο Γκερέιρο μετά τις καλές του εμφανίσεις θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα με τους Πετρόπουλο και Φούντα να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής. Φέτσης, Φούντας, Τσουμάγκας, Μπουγαίδης, Παυλής, Γκερέιρο, Πετρόπουλος, Καραλής, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος, Ανάκογλου, Φουρτάδο, Τσούπρος, Κουτρουμπής, Αναστασόπουλος, Β. Βλάχος.

 Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την πρώτη του νίκη ύστερα από τέσσερις αναμετρήσεις, κάνοντας την ανατροπή επί του ΟΦΗ επικρατώντας 3-1. Έτσι, επέστρεψε και στη 2η θέση της βαθμολογίας που είναι και ο βασικός του στόχος. Απέναντι στην Ένωση δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο από τη νίκη που θα τον καθιερώσει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Δώνης για τη σημαντική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ όπου θέλει να αποδείξει αρκετά για το αποτυχημένο πέρασμά του από τους «κιτρινόμαυρους» έχει αρκετά προβλήματα με την αποστολή. Από αυτή, όπως είναι φυσικό, απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Αθανασιάδης και Κατσικάς, οι ανέτοιμοι Βούκιτς και Γκαρσία αλλά και οι τραυματίες Γεωργιάδης, Κίτσιου, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Χακόμπο, Ολίσε.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Γιακουμής, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Ιντζίδης, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πόποβιτς, Σσαλπιγγίδης, Λίνο, Καμαρά, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ



Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved