Παναγόπουλος: «Πάμε για νίκη στη Κέρκυρα»

Παναγόπουλος: «Πάμε για νίκη στη Κέρκυρα»

Την πίστη του για νίκη στη Κέρκυρα παρά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα που φέρνει ο Πανιώνιος, εξέφρασε ο βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στη κάμερα του Novasports.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγόπουλος στο novasports:

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Νομίζω πως δεν αξίζαμε να φύγουμε με την ήττα από το γήπεδο. Αξίζαμε πολλά περισσότερα. Το κλίμα δεν είναι ότι καλύτερο μετά από μια ήττα. Το μόνο θετικό είναι ότι για μία ακόμα φορά "παλέψαμε", δημιουργήσαμε, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε πράγματα. Κοιτάμε πλέον μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα».

Για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα: «Έχουμε μάθει να ζούμε με το πρόβλημα από την αρχή της περιόδου. Μπορεί για κάποιους να μην φαινόταν, αλλά εμείς το βιώναμε, ζούσαμε με το πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να παρατάξουμε όσο το δυνατόν την καλύτερη ενδεκάδα. Στόχος μας είναι η νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε. Θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε κάποια πρόσωπα και από εκεί και πέρα αν καταφέρουμε και βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε νομίζω ότι πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, πάμε για τη νίκη».

Για το αν νιώθουν πίεση σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία: «Πρόβλημα δεν νομίζω ότι υπάρχει. Απλά μια ανάγνωση του βαθμολογικού πίνακα μπορεί να προσδιορίσει ένα πρόβλημα. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και θέλουμε η ομάδα μας να σωθεί και μαθηματικά. Βλέπουμε ότι αρχίζει και κλείνει η "ψαλίδα", εμείς έχουμε 25 βαθμούς οι οποίοι όμως δεν είναι αρκετοί. Μέχρι το τέλος θα γίνει μια μάχη με πολλές ομάδες και θέλω να πιστεύω ότι εμείς δεν θα μπλέξουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μαζεύοντας τους απαραίτητους βαθμούς θα είναι κάτι αισιόδοξο για εμάς μελλοντικά».

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα: «Δύσκολο παιχνίδι. Η Κέρκυρα, μετά και την ήττα από την ΑΕΚ, ίσως παίζει το τελευταίο της χαρτί. Έχουμε την ατυχία ότι όπου έχουμε πάει κι αγωνιστεί όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε, τα παιχνίδια τα δικά μας τα βλέπουν σαν τελικούς. Σίγουρα θα παίξει ρόλο ο αγωνιστικός χώρος, ο οποίος δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω της συνεχής βροχόπτωσης όλη αυτή την εβδομάδα. Θα είναι ένας βαρύς αγωνιστικός χώρος. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στο πάθος και στη θέληση».

Για το πως περιμένει την Κέρκυρα: «Δεν περιμένω τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είδαμε και από αυτό που έχει δείξει η Κέρκυρα τις προηγούμενες αγωνιστικές. Όποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι θα το κατακτήσει».



Στις 25 και 26 Μαΐου όλοι οι… fitness «δρόμοι» οδηγούν στην Ακτή Βουλιαγμένης
Στις 25 και 26 Μαΐου όλοι οι… fitness «δρόμοι» οδηγούν στην Ακτή Βουλιαγμένης
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved