Παναθηναϊκός: Δοκίμασε Κάιπερ και Χοκίν ο Φάμπρι

Παναθηναϊκός: Δοκίμασε Κάιπερ και Χοκίν ο Φάμπρι

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη κι ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει δυο από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες στο αρχικό σχήμα.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Φάμπρι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (14/02), ο Νίκι Κάιπερ και ο Χοκίν Εσπάρθα αναμένεται να πάρουν θέσεις στο αρχικό σχήμα των «πρασίνων» στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ισπανός τεχνικός δείχνει να εμπιστεύεται τόσο τον Ολλανδό αριστερό μπακ όσο και τον συμπατριώτη του εξτρέμ, προετοιμάζοντάς τους για μια αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό κατά πόσο θα έχει το «τριφύλλι» πιθανότητες να μπει τελικά στα play off.

Όπως φάνηκε από τις δοκιμές που έκανε ο Φάμπρι στην Παιανία, κάτω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού» θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης, με τον Νίκι Κάιπερ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Πίντο και Μπουμσόνγκ, με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη να διατηρεί τη θέση του στα δεξιά από τη στιγμή που είναι έτοιμος ιατρικά και θα μπει στην αποστολή.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Χαμπίμπ Σο και Βίκτορ Βιτόλο δεν μετακινούνται από τις θέσεις τους, με τον Καζιγιάμα να παραμένει σε ρόλο οργανωτή και τους Χοκίν και Σισοκό να τοποθετούνται στις πτέρυγες. Θετικό για τους «πράσινους» πως αυτή τη φορά θα έχουν σέντερ φορ, αφού ο Χοσέ Τοτσέ εξέτισε την ποινή του και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Φάμπρι, κατ’ επέκταση και στην ενδεκάδα της ομάδας.



La Liga: Νίκησε και μείωσε ξανά στο -4 η Ρεάλ Μαδρίτης
La Liga: Νίκησε και μείωσε ξανά στο -4 η Ρεάλ Μαδρίτης
Ιταλία: Δολοφονήθηκε 26χρονος φίλαθλος της Αταλάντα από οπαδό της Ίντερ
Ιταλία: Δολοφονήθηκε 26χρονος φίλαθλος της Αταλάντα από οπαδό της Ίντερ
Super League 2: Ξανά στα… σαλόνια η Κηφισιά, «σφράγισε» την άνοδό της
Super League 2: Ξανά στα… σαλόνια η Κηφισιά, «σφράγισε» την άνοδό της
Στο Κηφισιά – Ηλιούπολη η Ελένη Φουρέιρα με το γιο της
Στο Κηφισιά – Ηλιούπολη η Ελένη Φουρέιρα με το γιο της
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved