Φιγκερόα: «Να μείνω περισσότερα χρόνια»

Φιγκερόα: «Να μείνω περισσότερα χρόνια»

Στόχος του Λουσιάνο Φιγκερόα είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι, όπως υποστήριξε στην παρουσίασή του. Το Onsports έδωσε το «παρών» και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν...

Ο Αργεντίνος επιθετικός παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση των «πράσινων» και στις πρώτες του δηλώσεις υποστηρίξε πως στόχος του είναι να μην μείνει στην ομάδα μόνο για τέσσερις με πέντε μήνες, ενώ ξεκαθάρισε πως τη δεδομένη στιγμή ο σύλλογος πρέπει να είναι ενωμένος για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του.

Την παρουσίαση του έμπειρου άσου, έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για τους λόγους που το «τριφύλλι» προχώρησε στην μεταγραφή του 32χρονου ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του.

«Ένας παίκτης τον οποίο εμείς η διοίκηση του Παναθηναϊκού τον επιλέξαμε γιατί πιστεύουμε πολύ σ’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή, έχει δυνατό και πολύ καλό βιογραφικό», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Μπορεί τώρα να μην είναι στο καλύτερο επίπεδο αλλά πιστεύω σε 3-4 εβδομάδες θα αποκτήσει φόρμα, καθώς είναι σέντερ φορ με μεγάλες προδιαγραφές και πιστεύει ότι θα βοηθήσει να φτάσει στους στόχους του που δεν είναι άλλος από το να παίξουμε στα πλέι οφ και να βγούμε στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο Λουσιάνο Φιγκερόα εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ενώ μίλησε για το διάστημα που χρειάζεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, αλλά και τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντάς τον μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «πράσινων»:

-Σε πόσο καιρό πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμος για να σε δούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Εάν ρωτάτε την όρεξη που έχω το συντομότερο δυνατόν. Εξαρτάται το πώς θα πάει τις μέρες αυτές η προετοιμασία μου. Αλλά θέλω να σας πω ότι πάνε όλα πάρα πολύ καλά. Ετσι προσδοκώ να παίξω το συντομότερο και να αγωνιστώ με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα…».

-Για ποιους λόγους επέλεξες τον Παναθηναϊκό;

«Πρόκειται για μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία. Και είναι ένας σύλλογος που μου έδειξε όλη του την εμπιστοσύνη σε μία περίοδο που είχα τραυματισμό και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό».

-Ο Παναθηναϊκός έχει παράδοση στους παίκτες από την Αργεντινή που αγαπήθηκαν από τον κόσμο… Αποτελεί ένα κίνητρο να μπεις κι εσύ σ’ αυτή τη λίστα;

«Μακάρι. Θα ήθελα πάρα πολύ να το αποδείξω και να αποδώσω κι εγώ ότι περισσότερο μπορώ. Σήμερα είναι μία περίοδος δύσκολη, αλλά εδώ είμαστε όλοι για να βοηθήσουμε και να τα καταφέρουμε».

-Είσαι λίγες μέρες εδώ. Ποια είναι η άποψή σου για τον Παναθηναϊκό τώρα;Τι φταίει που έχει αυτή την πορεία; Πως τον είδες από την κερκίδα;

«Βλέπω την ομάδα να θέλει να κάνει τα πράγματα καλά, να πάει μπροστά αν και είναι δύσκολα. Είδα ότι αυτό το ματς δεν ήταν από τα καλύτερα. Όμως εγώ δεν έχω έρθει για να ρίξω φταίξιμο σε κανέναν. Το βασικό να είμαστε όλοι ενωμένοι και μαζί για να πάει ο Παναθηναϊκός μπροστά…».

-Στόχος σου να μείνεις και του χρόνου εδώ ή και για περισσότερα χρόνια;

«Ναι. Ουσιαστικά το αρχικό μου μέλημα είναι να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου και να κάνω το καλύτερο. Και να μην περιορίσω την παρουσία μου για 4-5 μήνες, αλλά εάν έχω τη δυνατότητα να παραμείνω και για μεγαλύτερο διάστημα».

 



Παναθηναϊκός Aktor: 13 χρόνια από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού
Παναθηναϊκός Aktor: 13 χρόνια από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού
Ο Γιαννακόπουλος σας τα είχε πει ΟΛΑ! Δε θέλατε να τον πιστέψετε!
Ο Γιαννακόπουλος σας τα είχε πει ΟΛΑ! Δε θέλατε να τον πιστέψετε!
Οδηγίες της Βρετανικής αστυνομίας στους οπαδούς της Άστον Βίλα
Οδηγίες της Βρετανικής αστυνομίας στους οπαδούς της Άστον Βίλα
Μήτογλου στο Onsports: «Άλλα δύο ματς έμειναν, πάμε να το πάρουμε»
Μήτογλου στο Onsports: «Άλλα δύο ματς έμειναν, πάμε να το πάρουμε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved