Αναζητείται!

Αναζητείται!

Κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Ζοέλ Τσιμπάμπα.

Εφόσον και άμα επιστρέψει στην Λάρισα ο Ζοέλ Τσιμπάμπα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ανώτερη τιμωρία που μπορεί να του επιβληθεί, δηλαδή μέχρι και αποπομπή του από τον σύλλογο. Για δεύτερη ημέρα (10/3) ο Κογκολέζος επιθετικός απουσίαζε από τις υποχρεώσεις της ομάδας κάνοντας κατάχρηση της μονοήμερης άδειας που του δόθηκε για την Τρίτη και χωρίς να ενημερώσει κανέναν από την ΠΑΕ.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετέβη στο εξωτερικό με σκοπό να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα, όμως από ό,τι φαίνεται ξέχασε να γυρίσει.

Η αδιαφορία του Τσιμπάμπα, η οποία είχε επαναληφθεί και ύστερα από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα, έχει κάνει έξαλλους τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου και πρόεδρο των «Βυσσινί» Κώστα Πηλαδάκη, οι οποίοι περιμένουν απλά τον ερχομό του ώστε να του επιβάλλουν την βαρύτερη τιμωρία που προβλέπεται βάση συμβολαίου.

Μέχρι και με αποπομπή από τον σύλλογο κινδυνεύει ο νεαρός επιθετικός, καθώς αποδεικνύει πως δεν έχει καταλάβει ακόμα που βρίσκεται και με τον τρόπο του δεν σέβεται ούτε την ιστορία της ΑΕΛ αλλά ούτε και τους συμπαίκτες του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Κωστένογλου προπόνησε την ομάδα του σε χαλαρούς ρυθμούς στο AEL FC ARENA συνεχίζοντας την προετοιμασία για το κρίσιμο ματς κόντρα στους Κυανέρυθρους. Ο Γιαν Μπλάζεκ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ στην παρέα προστέθηκε και ο Αλεξάντερ Σίμιτς λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ρομέου πάλι αποκτώντας έναν ερεθισμό στο γόνατο αποφασίστηκε να μην συμμετάσχει στην προπόνηση ώστε να προφυλαχτεί χωρίς φυσικά να γεννά λόγους ανησυχίας. Στα θετικά της σημερινής απογευματινής προπόνησης προστέθηκαν η επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στο ομαδικό πρόγραμμα αλλά και η εκπόνηση ενός μεγάλου μέρους αυτού από τον Παναγιώτη Κατσιαρό.

Λάρισα: Αναστασία Ψύρρα



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved