ΑΕΚ: Τριπλή επιστροφή

ΑΕΚ: Τριπλή επιστροφή

Ευχάριστα νέα για τον Έβαλντ Λίνεν καθώς είδε τους Γκερέιρο, Ρίκκα και Γιάγκο να παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ την Τρίτη (05/02) και φώναξαν «παρών» για το εκτός έδρας ματς στην Κέρκυρα.

Μπορεί εξωαγωνιστικά η ΑΕΚ να ταλανίζεται από σοβαρά προβλήματα, εντός των γραμμών του γηπέδου τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει βρει τη χαμένη της ταυτότητα. Ο Λίνεν έχει κάθε λόγο να χαμογελά, όχι μόνο για το καλό σερί των «κιτρινόμαυρων», αλλά και για τα ευχάριστα νέα στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο προπονητής της Ένωσης είδε τον Ρότζερ Γκερέιρο να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ κι ο Αντώνης Ρίκκα ξεπέρασε τη θλάση και «μπήκε» με την κανονική ομάδα. Παράλληλα, ο Γιάγκο δεν είχε καμία ενόχληση στους κοιλιακούς και γυμνάστηκε κι αυτός με τους συμπαίκτες του, ενώ μόνο ο Χρήστος Αρκούδας προπονήθηκε ατομικά, αφού ήταν εξασθενημένος από τον πυρετό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και θα μπει κανονικά από αύριο (06/02).

Από εκεί και πέρα έλειπαν οι διεθνείς Βαλεντίνος Βλάχος, Γιώργος Κατίδης, Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Ταξιάρχης Φούντας, ενώ εκτός για το ματς με τους «Φαίακες» είναι ο τιμωρημένος Αντώνης Πετρόπουλος, ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο οποίος «τρέχει» για να ξεπεράσει ένα μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζει, με τον Δημήτρη Ανάκογλου να περιμένει το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα» αφού θα βρίσκεται εκτός απροόπτου στην αποστολή. Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής (10/02), θα συνεχιστεί αύριο (06/02) με πρωινή (11:00) προπόνηση.



ΕΣΗΕΑ: «Αποδοκιμάζουμε τη συμπεριφορά του προέδρου της ΑΕΚ»
ΕΣΗΕΑ: «Αποδοκιμάζουμε τη συμπεριφορά του προέδρου της ΑΕΚ»
Περιστέρι: Ανακοίνωσε Τζον Ιτούνας
Περιστέρι: Ανακοίνωσε Τζον Ιτούνας
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Ντόρτμουντ και Φλουμινένσε στους «16»
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Ντόρτμουντ και Φλουμινένσε στους «16»
Μεταγραφές, GBL: Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε Λούντζη, συνεχίζει στον Κολοσσό ο Γκάουντλοκ
Μεταγραφές, GBL: Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε Λούντζη, συνεχίζει στον Κολοσσό ο Γκάουντλοκ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved