Πλατανιάς: «Τελικός» με Άρη

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα για την ομάδα των Χανίων, η αναμέτρηση της επόμενης Δευτέρας (11/02) μετατρέπεται σε… τελικό για την παραμονή.

Χρήστος Γιαννούλης
Πλατανιάς: «Τελικός» με Άρη

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ξάνθη με τον Έλληνα τεχνικό να έχει εντοπίσει αρκετά λάθη, για τα οποία έκανε λόγο και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στα «Πηγάδια», τα οποία πρέπει να διορθωθούν αν ο Πλατανιάς θέλει να παραμείνει στη Super League. Ο έμπειρος προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται πλέον να στρέψουν την προσοχή τους στο επερχόμενο ματς με τον Άρη στα Περβόλια, το οποίο είναι από αυτά τα παιχνίδια που αποκαλούνται «ματς των έξι βαθμών».

Οι Κρητικοί ισοβαθμούν με τους Θεσσαλονικείς στους 18 και δεδομένα θα έχουν το μυαλό τους στο ντέρμπι της Κυριακής (03/02) όπου θα επιθυμούν νίκη του ΠΑΟΚ, για να μπορούν με δική τους νίκη τη Δευτέρα (11/02) στην έδρα τους, να βάλουν… από κάτω τους «κίτρινους». Το… παιχνίδι είναι ακόμα και με νίκη του Άρη στα χέρια τους ωστόσο, αφού έχουν κερδίσει στον πρώτο γύρο στη Θεσσαλονίκη, και με νίκη στην Κρήτη θα υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Το θετικό για τον Αναστασιάδη είναι πως έχει μπροστά του μια εβδομάδα για να δουλέψει πάνω στα λάθη και τις αδυναμίες της ομάδας του, ενώ κόντρα στους Θεσσαλονικείς αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένος ο Πλατανιάς αφού θα μπουν, εκτός απροόπτου, στην αποστολή και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Λαμπάρθε, Γιάννου και Μπέλιτς.

COMMENTS