Άρης-ΠΑΟΚ: «Φωτιά» στη συμπρωτεύουσα

Άρης-ΠΑΟΚ: «Φωτιά» στη συμπρωτεύουσα

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ (19:30 Onsports/Novasports 1) είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής και κρίνει πολλά για το μέλλον των δυο άσπονδων συμπολιτών.

Όταν ο Άρης συναντά τον ΠΑΟΚ τα πάντα σταματούν στη Θεσσαλονίκη. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα πάρει φωτιά για τη μεγάλη ποδοσφαιρική κόντρα της συμπρωτεύουσας και οι δυο μονομάχοι καλούνται να δώσουν τα πάντα για τους τρεις βαθμούς που είναι αυτοσκοπός. Οι «κίτρινοι»… καίγονται για βαθμούς αφού μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, την ώρα που ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει τη νίκη για να ανέβει ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να επιβεβαιώσει πως είναι έτοιμος… για σεντόνι.

Με πάθος για την νίκη-ανάσα

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος είδε τον Γιώργο Μαργαρίτη να τίθεται νοκ-άουτ την τελευταία στιγμή, με τον 21χρονο πλάγιο μπακ να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, αφού δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω ενοχλήσεων. Στα θετικά για τον τεχνικό των «κίτρινων», ότι οι Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο επέστρεψαν κανονικά στην αποστολή της ομάδας, από την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Μανώλης Παπαστεριανός.

Στο στρατόπεδο των «κιτρίνων» επικρατεί αισιοδοξία και περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης», έτσι ώστε να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μια νίκη που θα δώσει τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική τόνωση στην ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι «κίτρινοι» αναμένεται να αγωνιστούν με πάθος, καθώς αυτό έχουν ζητήσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία, έτσι ώστε να πάρουν το τρίποντο κόντρα στον «δικέφαλο».

Η αποστολή του Άρη

Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Ψυχογιός.

Με τους «νέους», χωρίς Γκαρσία

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη βρίσκονται τα νέα αποκτήματα του «Δικέφαλου». Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δώνης, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι: Καμαρά, Ιτάνζ και Ολίσε, που αποκτήθηκαν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, εν αντιθέσει με τον Βούκιτς, που βρίσκεται στην Σερβία.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός προπόνησης, όπως και οι Σταφυλίδης, Πέλκας, Γεωργιάδης και Χακόμπο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Λίνο, Καμαρά, Ιτάνζ, Κάτσε, Λάζαρ, Λόρενς, Ολίσε, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ.



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved