Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Με… διπλό κίνητρο

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Με… διπλό κίνητρο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο με στόχο τη νίκη, τόσο για τα παιδιά της Θύρας 7 όσο και για τον Μίτσελ που θα είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης», την ώρα που οι Περιστεριώτες θέλουν να πλησιάσουν τη 2η θέση.

Κάθε χρόνο, αρχές Φεβρουαρίου το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι φορτισμένο. Η τραγωδία του 1981 θα μείνει για πάντα στο μυαλό των «ερυθρόλευκων» και η ομάδα του Πειραία πάντα θα θέλει να αφιερώνει τις νίκες στους αδικοχαμένους φίλους του συλλόγου.

Με στόχο τη νίκη λοιπόν, η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο όπου το κίνητρο θα είναι διπλό, καθώς εκτός από τα θύματα της Θύρας 7 οι παίκτες της ομάδας θέλουν να αποδείξουν πολλά στον νέο προπονητή τους, Μίτσελ που θα βρίσκεται στο «Καραϊσκάκης» καλωσορίζοντάς τον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο βρίσκονται οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Χοσέ Χολέμπας και Μάρκο Πάντελιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Εκτός έμεινε ο Ρόι Κάρολ ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Μαζί του δεν υπολογίζονται ούτε οι Νταβίντ Φουστέρ και Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Σιόβας, Χολέμπας.

Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ο Ατρόμητος ο οποίος προέρχεται από τρία συνεχόμενα παιχνίδι όπου δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του, παίρνοντας μόλις μία νίκη (1-0 τον Πλατανιά).

Ο Νίκος Αναστόπουλος επιστρέφει ξανά στο γήπεδο όπου αγαπήθηκε περισσότερο ως ποδοσφαιριστής με στόχο να… πληγώσει την ομάδα που τον ανέδειξε τα παλαιότερα χρόνια.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Σκόνδρα, Γιαννούλη, Σουμπίνιο και Φυτανίδη, απουσίες σημαντικές για τους Περιστεριώτες που έχουν στην αποστολή τους αρκετά νέα πρόσωπα και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ αυτών και οι Παπουτσογιαννόπουλος και Σιμιτσής που υπέγραψαν την Παρασκευή (01/02) τα επαγγελματικά τους συμβόλαια, ενώ για μια ακόμα αγωνιστική ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν μπορεί να ενισχύσει τον Ατρόμητο αφού δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του. Εκτός είναι φυσικά κι ο Στέφανο Ναπολεόνι, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε χθες και έκανε μόλις μια προπόνηση με τη ομάδα.

Στην αποστολή είναι πάντως ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Μανόλο Ρέινα, με τον Βέλιμιρ Ράντμαν να έχει προβάδισμα ωστόσο για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα και να είναι αυτός ο φύλακας της εστίας των Περιστεριωτών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η αποστολή του Ατρόμητου: Ράντμαν, Μανόλο, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Σιμιτσής, Καλλέργης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Ταυλαρίδης, Επστάιν, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ουντόζι, Γκαρσία, Μπρίτο, Φάμπιο, Κούτσι, Τζαμάλ.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved