Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπόιντ…

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπόιντ…

Η διαφορά ώρας με τις ΗΠΑ και τα χρήματα που οφείλουν οι Πόρτλαντ Τίμπερς στον Κρις Μπόιντ είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στην ύστατη προσπάθεια απόκτησης του 30χρονου. Ορατό το ενδεχόμενο δανεισμού, αν προλάβουν οι «πράσινοι».

Από το πρωί της Πέμπτης (31/01) σας είχαμε ενημερώσει πως ο παίκτης στον οποίο κατέληξε ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της «γραμμής κρούσης» του, είναι ο 30χρονος Σκοτσέζος. Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του, Μαρκ Ντόναχι, έδειχναν ωστόσο πως υπήρχαν αρκετές δυσκολίες για την πραγματοποίηση της μεταγραφής και πως δεν ήταν δεδομένη η μετακίνηση του παίκτη.

Τα χρωστούμενα των Αμερικάνων…

Όπως αναφέραμε, υπάρχουν δυσκολίες στην αποδέσμευση του Κρις Μπόιντ από τους Πόρτλαντ Τίμπερς. Ο λόγος, δεν έχει να κάνει με τις απαιτήσεις των Αμερικανών, αλλά με αυτές του 30χρονου φορ. Η ομάδα του Πόρτλαντ χρωστάει περίπου 1 εκατ. ευρώ στον Μπόιντ και σε περίπτωση που ο Σκοτσέζος μείνει ελεύθερος θα πρέπει ουσιαστικά να… χαρίσει αυτά τα χρήματα κάτι που δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει.

Από την άλλη, η ομάδα του Πόρτλαντ, η οποία δεν θέλει να διατηρήσει τον Μπόιντ στο ρόστερ της και για οικονομικούς λόγους, αδυνατεί αυτή τη στιγμή να τον αποπληρώσει για να τον αποδεσμεύσει. Οι Τίμπερς έχασαν πολλούς χορηγούς από το φινάλε της προηγούμενης περιόδου και έχουν αρκετά προβλήματα με το οικονομικό κομμάτι. Η μοναδική λύση που υπάρχει στον ορίζοντα, για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να κάνει δικό του τον παίκτη, είναι αυτή του δανεισμού.

Πιέζει ο χρόνος, «μάχη» για δανεισμό!

Εδώ μπαίνει, όμως, το εμπόδιο της διαφοράς ώρας με τις ΗΠΑ. Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να βρουν από το πρωί έναν δίαυλο επικοινωνίας, αυτό όμως μόνο εύκολο δεν είναι. Στις ΗΠΑ η ημέρα θα αρχίσει ουσιαστικά να… τρέχει μετά τις 16:00 ώρα Ελλάδας κι αυτό είναι που κάνει δύσκολα τα πράγματα για το «τριφύλλι». Πρακτικά ο Παναθηναϊκός θα έχει στη διάθεσή του λιγότερες από τέσσερις ώρες για να πείσει τους Αμερικανούς να του δανείσουν τον παίκτη, να πάρουν την υπογραφή του Μπόιντ και να δηλώσουν τη μεταγραφή έγγυρα…

Ο εκ των εκπροσώπων του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών στη Σκωτία πάντως, δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, καθώς θεωρεί ότι το καλύτερο για τον Μπόιντ θα ήταν να παραμείνει στους Τίμπερς έτσι ώστε να διασφαλίσει τα χρήματά του, την ώρα που από τον Παναθηναϊκό, και τον άνθρωπο που εκπροσωπεί τον Μπόιντ στην Ελλάδα, αναμένεται να κορυφωθούν οι πιέσεις προς τους Αμερικανούς για να γίνει τελικά η μεταγραφή, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Το θέμα είναι, βέβαια, αν θα προλάβει ο Παναθηναϊκός να πάρει τον παίκτη. Ακόμα κι αν έχει το «ΟΚ» για τον δανεισμό, ο χρόνος θα κυλάει αντίστροφα και δεν θα είναι υπέρ του. Η αγωνία για το αν οι «πράσινοι» θα καταφέρουν τελικά να πάρουν επιθετικό, αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στο επόμενο τρίωρο αφού η μοναδική περίπτωση που απασχολεί είναι αυτή του Μπόιντ…



Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved