Παναθηναϊκός: Ρελάνς με Μπόιντ

Παναθηναϊκός: Ρελάνς με Μπόιντ

Τον 30χρονο Σκοτσέζο επιθετικό προσπαθεί να κάνει δικό του ο Παναθηναϊκός έτσι ώστε να δυναμώσει την «γραμμή κρούσης» του. «Θόλωσε» τα νερά ο εκπρόσωπος του έμπειρου φορ με όσα λέει στο Onsports.

Η περίπτωση του Κρις Μπόιντ εξαρχής απασχολούσε τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και ο 30χρονος, πρώτος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος Σκωτίας όλων των εποχών, φαίνεται πως είναι ο παίκτης που θέλουν να φέρουν στην Αθήνα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έτσι ώστε να κλείσουν θετικά τη μεταγραφική περίοδο, έστω και την τελευταία μέρα.

Στη… σκιά της υπόθεσης Βύντρα, ο Παναθηναϊκός επανήλθε στο θέμα του Μπόιντ. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να κάνουν την υπέρβαση με τον Φερνάντο Καβενάγκι, ωστόσο ο Αργεντινός κατέληξε στο Μεξικό και την Πατσούκα. Στο «τριφύλλι» είχαν δώσει προτεραιότητα στο θέμα του επιθετικού και έτσι στράφηκαν ξανά στον Μπόιντ, με τον οποίο είχε υπάρξει εξαρχής προφορική συμφωνία σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο και τις απολαβές του.

Αυτοί που είχαν τους ενδοιασμούς ήταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού καθώς ο Μπόιντ έχει να αγωνιστεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν στο MLS. Ο Μπόιντ έπαιξε τελευταία φορά στις 16 Σεπτεμβρίου και μια διάταση στους προσαγωγούς τον κράτησε μακριά από τα πέντε τελευταία ματς των Πόρτλαντ Τίμπερς. Πάντως, αυτή την περίοδο διεξάγεται η προετοιμασία της ομάδας από τις ΗΠΑ για τη νέα σεζόν του MLS, με τον Μπόιντ να μην έχει εμφανιστεί, όπως αναφέρουν οι ίδιοι στις ιστοσελίδες τους, και να προπονείται τελευταία με τους Ρέιντζερς.

Οι «πράσινοι», δεν αμφέβαλαν για την ποιότητα του 30χρονου φορ που μπορεί να δώσει τις απαραίτητες λύσεις και το «εύκολο γκολ», που λείπει φέτος από το «τριφύλλι». Έτσι, στράφηκαν ξανά στην περίπτωση του Μπόιντ και δεν αποκλείεται την Πέμπτη (31/01) ο Παναθηναϊκός να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Σκοτσέζο επιθετικό. Μια συμφωνία που απέφυγε πάντως να επιβεβαιώσει ο ατζέντης του, Μαρκ Ντόναχι.

«Δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω. Ο Μπόιντ θεωρητικά ανήκει στους Πόρτλαντ Τίμπερς και δεν είναι εύκολο να μετακινηθεί τον Ιανουάριο. Θα δούμε αν την τελευταία ημέρα προκύψει κάποια μεταγραφή. Γνωρίζω πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται, όπως και κάποιες ομάδες από την Αγγλία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Κρις Μπόιντ σε επικοινωνία με το Onsports, «θολώντας» έτσι τα νερά στο θέμα της απόκτησης του πελάτη του από το «τριφύλλι».

Στον Παναθηναϊκό πάντως έχουν ως Νο1 στόχο για την επίθεση αυτή τη στιγμή τον Κρις Μπόιντ και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τον έχουν… φέρει στην Αθήνα ως το τέλος της ημέρας. Για την ακρίβεια ως τις 20:00 που κλείνουν τα γραφεία της ΕΠΟ! Στο «τριφύλλι» θα δώσουν τη «μάχη» για να αποσπάσουν την υπογραφή του έμπειρου φορ, ο οποίος αναμφίβολα θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του Φάμπρι στην παρούσα φάση.



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved