Τζεμπούρ: «Μίλησε… η καρδιά»

Τζεμπούρ: «Μίλησε… η καρδιά»

Ο Ράφικ Τζεμπούρ υποστήριξε πως το συναίσθημα και το δέσιμο που έχει με τον Ολυμπιακό ήταν πάνω από χρήματα και μεταγραφές, για αυτό αποφάσισε να μείνει για μια τριετία ακόμα στο λιμάνι.

Στην εφημερίδα «Γαύρος» μίλησε ο Ράφικ Τζεμπούρ, λέγοντας πως ήταν απόφαση καρδιάς η παραμονή του στον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια. Ο Αλγερινός υποστήριξε πως στόχος του είναι να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να δουλέψει σκληρά για να καταφέρει να φτάσει ακόμα και σε έναν ευρωπαϊκό τελικό με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρόταση από την Μπείκτας:

«Δεν είχα μόνο μία πρόταση. Είχα πολλές. Αλλά στον Ολυμπιακό νιώθω πολύ καλά. Γιατί έπρεπε να φύγω; Αν ήταν για τα λεφτά, θα είχα φύγει. Αλλά αυτό που μέτρησε είναι ότι εδώ είμαι πολύ καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τις ομάδες που του είχαν κάνει τις προτάσεις:

«Δεν θα πω. Δεν είμαι εδώ για να πουλήσω τον Τζιμπούρ. Έμεινε στον Ολυμπιακό με την ψυχή μου και την καρδιά μου. Γιατί πραγματικά το ήθελα».

Σχετικά με τους στόχους που βάζει τώρα:

«Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, να παίξουμε καλύτερη μπάλα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτοί είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού».

Για το γεγονός πως δεν σκόραρε στην Κομοτηνή:

«Το γήπεδο ήταν... τέλειο. Για ξύλο όμως, όχι για ποδόσφαιρο. Πως αν παίξεις μπάλα και να κάνεις φάσεις;»

Αναφορικά με ότι θα πρέπει να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός ενόψει των αγώνων με τη Λεβάντε:

«Σίγουρα θα παίξουμε καλύτερα. Θα δουλέψουμε γι' αυτό. Θα δουλέψουμε για το καλύτερο της ομάδας. Άλλωστε εγώ θα ήθελα να πάμε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ».

Όσο για το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης στα δύο τελευταία ματς:

«Δεν έχω πρόβλημα βεβαίως κι από αριστερά. Το κάνουμε γιατί ο Κώστας (σ.σ Μήτρογλου) είναι καλύτερα να παίζει σέντερ φορ παρά στα πλάγια. Έτσι μπορούμε να παίζουμε και οι δύο στην ενδεκάδα. Το πιο σημαντικό δεν είναι η θέση που θα παίζω, αλλά να παίζω. Και να είμαι ευχαριστημένος. Να παίζω με όρεξη».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved