«Καλύτερος παίκτης ο κόσμος»

«Καλύτερος παίκτης ο κόσμος»

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Σάκης Τσιώλης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως τεχνικός του Αρη.

Ο Θεσσαλός τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας του με τον Αρη διάρκειας ενάμιση χρόνου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια εκεί όπου η διοίκηση τον παρουσίασε στους παίκτες μίλησε σε αυτούς και στη συνέχεια βγήκε και και έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 51χρονος τεχνικός είπε: «Αρχικά θέλω να πω πως νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που είμαι προπονητής του Άρη. Χθες ήρθα για να συζητήσω με τη διοίκηση της ομάδας με την προοπτική να την αναλάβω το καλοκαίρι. Αλλά μέσα από τα επιχειρήματα του προέδρου, την επιθυμία του κόσμου και παρά την απόφαση μου να μην εργαστώ κάπου αλλού μέχρι το τέλος της χρονιάς, πήρα την απόφαση να αναλάβω από τώρα την ομάδα» και συνέχισε λέγοντας: «Πέρα βέβαια από την ιστορία του Άρη, ο λόγος που είμαι εδώ είναι γιατί πιστεύω στους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι αυτές τις πέντε αγωνιστικές μπορούμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε έτσι ώστε η ομάδα να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται. Ευχαριστώ τον κ. Αθανασιάδη και τη διοίκηση για την τιμή που μου έκαναν να αναλάβω προπονητής του Άρη».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Άρης είναι η πρώτη μεγάλη ομάδα που αναλαμβάνει δήλωσε: «Μετά από 16 χρονιά προπονητής πάντα βλέπεις την κορυφή. Και ο Άρης είναι μια από αυτές τις ομάδες κορυφής που κάθε φιλόδοξος προπονητής έχει ως στόχο. Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να δουλέψω σε μια τέτοια ομάδα».

Για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα να βγει στην Ευρώπη τόνισε: «Aκόμα και αν νικήσουμε τα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν εξαρτάται από εμάς αν θα προλάβουμε να μπούμε στα play offs. Αυτό όμως που είναι σημαντικό και αυτό που τόνισα στους παίκτες είναι ότι εμείς πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να ξεφύγουμε από τη βαθμολογική θέση που είμαστε σήμερα».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι έρχεται σε μια χρονιά στην οποία κάθισε στον πάγκο της ομάδας ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ , ο 51χρονος τεχνικός είπε τα εξής: «Ρεαλιστικά προσδίδει περισσότερο κύρος σε κάθε προπονητή που έρχεται μετά από τον Κούπερ ο οποίος είναι ένα πολύ δυνατό όνομα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Αυτό βεβαίως αυξάνει τις υποχρεώσεις απέναντι στον Άρη και από την άλλη σου δίνει τη αυτοπεποίθηση ότι σε τιμάει για όσα έχεις κάνει» και συνέχισε εκφράζοντας τα συναισθήματά του κάθε φορά που ερχόταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λέγοντας: «Πάντα αισθανόμουν πολύ όμορφα οπότε ερχόμουν στο γήπεδο του Άρη είτε ως προπονητής είτε ως ποδοσφαιριστής και ένιωθα περηφάνια».

Τέλος, ο Σάκης Τσιώλης αναφερόμενος στο τι ξεχώρισε όταν ξεκίνησε να μελετά την ομάδα του Άρη, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Ο κόσμος της ομάδας είναι ο καλύτερος παίκτης. Είναι ανεπανάληπτος και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο γήπεδο είναι συγκλονιστική όπως διαπίστωσα και στον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι».

*Η προπόνηση που ακολούθησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κράτησε περίπου δύο ώρες και ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved