Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-1: Φανουρ-όπιτα… ανάκαμψης! (video)

Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-1: Φανουρ-όπιτα… ανάκαμψης! (video)

Ο Πανιώνιος με κορυφαίο και σκόρερ του νικητήριου γκολ τον αρχηγό του, Φανούρη Γουνδουλάκη, επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη κι έβαλε τέλος στην ανομβρία οκτώ αγωνιστικών. Ο Σάμαρης είχε ανοίξει το σκορ κι ο Βασιλείου ισοφάρισε προσωρινά για τους φιλοξενούμενους.

Αφού δεν κατάφερε να πάρει αυτός το προβάδισμα, ο Λεβαδειακός είδε τον Κυριακίδη να κάνει τραγικό λάθος και να χαρίζει γκολ στον Γουνδουλάκη και τρεις βαθμούς στον Πανιώνιο μετά από οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη για τον Ιστορικό. Η ομάδα του Παράσχου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολάρα του Σάμαρη – την οποία αφιέρωσε στη μητέρα του (!) – κατάφερε να γυρίσει το ματς αλλά είδε τον Ροτζέριο να χάνει μοναδική ευκαιρία ένα λεπτό πριν ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» κρίνει το ματς.

Σε τροχιά ανόδου ξανά μετά την αποψινή νίκη η ομάδα της Νέας Σμύρνης, αφού κατάφερε να φτάσει στους 25 βαθμούς, δυο λιγότερους από τον Λεβαδειακό, και στην έκτη θέση της βαθμολογίας. «Φρένο» για τους Βοιωτούς που είχαν συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, πλην της ήττας από τον Ολυμπιακό στη Λιβαδειά, κι ένας ακόμα… μνηστήρας για τα play off σε πολύ κοντινή απόσταση από την ομάδα του Παράσχου.

«Γεμάτο» πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να είναι αρκετά καλός στη μεσαία γραμμή και τον Λεβαδειακό να έχει προβλήματα. Ήταν εμφανής η έλλειψη των Κόρμπου και Μουλόπουλου από την ομάδα της Λιβαδειάς, με τους Σάμαρη, Γουνδουλάκη και Παναγιωτούδη, που είχε πάρει τη θέση του Ανδράλα ο οποίος τραυματίστηκε στο 7’, να αναλαμβάνουν τα ηνία στη μεσαία γραμμή και να επιβάλουν την κυριαρχία της ομάδας του Ελευθερόπουλου.

Οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν τη μεγάλη φάση, αλλά κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα. Στο 28’ ο Σάμαρης εκτέλεσε φάουλ, ο Κυριακίδης απέκρουσε και στην επαναφορά το σουτ του Παναγιωτούδη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Λεβαδειακού. Ο Σάμαρης που παρακολουθούσε τη φάση είχε… οπλίσει και με βολίδα άνοιξε το σκορ, αφιερώνοντας το γκολ του στη μητέρα του! Το προβάδισμα της ομάδας της Νέας Σμύρνης ωστόσο δεν κράτησε πολύ, αφού στο 42’, ο Βασιλείου έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ήταν ίσως η μοναδική στιγμή στο πρώτο μέρος που η ομάδα της Νέας Σμύρνης αδράνησε, κι ο φορ του Λεβαδειακού με πλασέ από το γύρισμα του Ροτζέριο ισοφάρισε με το έβδομο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα.

Έχασε το… άχαστο, έφαγε το απίστευτο…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Παράσχου είχε την κυριαρχία, προσπάθησε να απειλήσει με τους Πόι και Βασιλείου όμως να μην βρίσκουν πεδίο δράσης προς την εστία του Περιστερίδη. Οι γηπεδούχοι έψαχναν την κόντρα με την ταχύτητα του Αραβίδη αλλά δεν τα κατάφεραν, την ώρα που η καλύτερη ευκαιρία του ματς ήρθε για τους φιλοξενούμενους 12 λεπτά πριν το φινάλε.

Ο Ροτζέριο πέρασε στο 78’ όλο τον κόσμο έξω από την περιοχή του Περιστερίδη, βγήκε φάτσα με το γκολ αλλά… κατάφερε να το χάσει, αφού προτίμησε να δώσει πάσα στον Βασιλείου που δεν περίμενε τέτοια ενέργεια από τον συμπαίκτη του. Αυτή ήταν κι η φάση που έφερε την εφαρμογή του νόμου του ποδοσφαίρου στη Νέα Σμύρνη. Στην επόμενη φάση, ο Σάμαρης εκτέλεσε μακρινό φάουλ, ο Κυριακίδης έκανε γκέλα ολκής κι ο Γουνδουλάκης που ακολουθούσε τη φάση πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Βαθιά ανάσα και… χαμόγελα, μετά από οκτώ αγωνιστικές στον Πανιώνιο, την ώρα που ο Λεβαδειακός είδε το καλό του σερί να σταματάει και να προστίθεται ένας ακόμα διεκδικητής για την πέμπτη θέση που οδηγεί στα play off και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

{coveritlive}de7653c15f{/coveritlive}

Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-1: Φανουρ-όπιτα… ανάκαμψης! (video)

Unsupported video


Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved