ΑΕΚ – ΟΦΗ: Κερδίζει και ξεφεύγει!

ΑΕΚ – ΟΦΗ: Κερδίζει και ξεφεύγει!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ έχοντας την ευκαιρία με νίκη να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις και να… ανασάνει βαθμολογικά.

Αρκετό πάθος έχει βγάλει η ΑΕΚ στα τελευταία της παιχνίδια με Ξάνθη και Άρη, παίρνοντας τέσσερις βαθμούς  που ίσως αποδειχθούν «χρυσοί» στο ταμείο που θα γίνει στο τέλος. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους δύο παιχνίδια με ΟΦΗ και Πανιώνιο και εφόσον πάρουν τη νίκη θα κάνουν τεράστιο βήμα για την παραμονή τους.

Η πρώτη αναμέτρηση είναι με τους Κρητικούς και εφόσον πάρει τη νίκη, για πρώτη φορά θα ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς ακόμα και τώρα είναι στην ισοβαθμία με τη Βέροια.

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γιάγκο και τους τιμωρημένους, Τσούπρο και Βλάχο. Κατά τα άλλα, εκτός είναι οι Κατσικοκέρης και Φουρτάδο για λόγους τακτικής.

Αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-4-2 (Αρκούδας, Κουτρουμπής,Μπουγαΐδης, Τσουμάγκας – Μητρόπουλος, Κορδέρο, Ρίκκα, Γκερέιρο – Φούντας , Πετρόπουλος) που έχει δείξει πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Καραλής, Αρκούδας, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Με αρκετά προβλήματα ταξίδεψε στην Αθήνα ο ΟΦΗ για τη σημαντική αναμέτρηση. Έχοντας τρεις νίκες στα τελευταία του τέσσερα παιχνίδια, κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να μην είναι άμεση ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα, καθώς ακόμα και με ήττα παραμένει σε απόσταση ασφαλείας.

Εκτόςπλάνων έμειναν οι τραυματίες Χαριτωνίδης, Ιωαννίδης, ο νεαρός Γιαγκιόζης, αλλά και ο τιμωρημένος Παπάζογλου.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Μπανούσης, Βερόν, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Ζορμπάς, Χατζηκοσμάς, Καπουράνης, Νύκταρης και Ροβίθης.



Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Super League: Επικυρώνεται η βαθμολογία - Απόφαση για το νέο πρωτάθλημα
Super League: Επικυρώνεται η βαθμολογία - Απόφαση για το νέο πρωτάθλημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved