«Υπάρχει και τρίτη κασέτα... βόμβα»

«Υπάρχει και τρίτη κασέτα... βόμβα»

Την ύπαρξη και τρίτης κασέτας, την οποία χαρακτήρισε ως... βόμβα, αποκάλυψε, μετά τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος, ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής τόνισε, με δηλώσεις του στον Sentra FM ότι στην τρίτη κασέτα «μιλούν οι δύο μεγαλύτεροι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Σε ό,τι αφορά στις δύο πρώτες κασέτες είπε ότι πρόκειται για μία κασέτα και ο συνομιλητής του κ. Μπέου κατά πληροφορίες του είναι ένας δημοσιογράφος του κυκλώματος. Στο τέλος, ωστόσο, δεν απέκλεισε να είναι τελικά συνομιλητής ο κ. Πατέρας. Είπε δε πως η κασέτα δεν είναι τηλεφωνική υποκλοπή, αλλά συνομιλία αποτυπωμένη σε μαγνητοφωνάκι.

Είπε ακόμα ότι έχει ζητήσει την άρση του δικηγορικού του απορρήτου, ώστε να μπορέσει να μιλήσει για όσα του έχει αποκαλύψει ο διαιτητής Δαλούκας, το χρονικό διάστημα που ήταν συνήγορός του.

«Υπάρχει κασέτα που αφορά συνομιλία άλλων ανθρώπων, όχι του Μπέου.  Στις κασέτες που με φώναξε ο παράγοντας να ακούσω τη συνομιλία δύο προσώπων των σημαντικότερων ίσως στο ελληνικό ποδόσφαιρο μεταξύ τους. Για τη συνομιλία και την ύπαρξη της κασέτας έχω ενημερώσει τον  κ. Πιλάβιο. Με φώναξε ο παράγοντας μετά την παραίτησή μου από την υπόθεση Δαλούκα για να τις ακούσω. Δεν έχω την κασέτα στα χέρια μου, την έχει τρίτος παράγοντας, επίσης σημαντικός , κορυφαίος παράγοντας της χώρας. Είναι αυτή για την οποία μίλησα χθες. Αυτοί νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο, ότι έχουμε κάνει λοβοτομή», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση αν έχει ενημερώσει τον κ. Πιλάβιο για την ύπαρξη της τρίτης κασέτας, ο κ. Κούγιας είπε: «Τα είπα στον κ. Πιλάβιο, δεν μπορώ να κάνω αυτό που κακίζω άλλους όταν το κάνουν. Δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω αυτά που μου είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Στον Εισαγγελέα έχω πει τα πάντα. Όλα. Και για αυτή την τρίτη κασέτα, που όμως δεν την έχω στα χέρια μου, όπου μιλούν για το ίδιο θέμα του αγώνα Αρη – Παναθηναϊκού και τον Δαλούκα, άλλοι παράγοντες».

 

Ζήτησε άρση δικηγορικού απορρήτου

Και συνέχισε:  «Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί ποτέ. Στην περίπτωση της παράγκας συγκαλύφθηκε επειδή ένας επίορκος δικαστής την κράτησε στο συρτάρι του και δεν την άνοιξε ποτέ. Μετά από αυτά που άκουσα από τον κ. Μπέο και την δήλωση Δαλούκα  ότι δεν συναντήθηκε ποτέ με τον κ. Μαρινάκη, ζήτησα να αρθεί από τον δικηγορικό σύλλογο το δικηγορικό μου απόρρητο. Δηλαδή αν μου επιτρέψει ο δικηγορικός σύλλογος, έχουμε και νέο πρόεδρο τον κ. Γιάννη Αδαμόπουλο που θα αναγκαστεί να μπει κατευθείαν στα βαθιά, θα δώσω συμπληρωματική κατάθεση, με αυτά που μου έχει πει ο Δαλούκας όταν ήμουν συνήγορός του».

«Ο Μπέος ξέρει με ποιον μιλάει»

«Ολοι νομίζουν ότι με λογοπαίγνια και πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα, θα καλύψουν την υπόθεση. Εγώ εφόσον με καλέσει ο κ. Σιμητζόγλου δεν θα πάω στην υπόθεση που έχω στην Σάμο και θα μείνω εδώ να πάω να καταθέσω. Θα πάω γιατί μερικοί νομίζουν ότι παίζουν παιχνίδια. Δεν αποκλείεται να με χρησιμοποίησαν. Δεν καταλάβατε όμως κάτι. Εγώ δεν ανέδειξα το θέμα για να πάρω φήμη σαν δικηγόρος, αλλά επειδή εδώ και πέντε χρόνια ταλαιπωρούμαι από αυτό το κύκλωμα. Χαρακτηρίζομαι ως αποτυχημένος παράγοντας. Θυμάστε που πιάσανε αυτόφωρο τον διαιτητή Χρήστου;  Τον έβαλαν να διαιτητεύσει ένα κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος. Κωνσταντινέας, Καλόπουλος, Λαμπρόπουλος παίζανε αξιολογημένα παιχνίδια της Β΄ Εθνικής. Με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού η ομάδα μου ήταν πρώτη και με συνοπτικές διαδικασίες ανέβηκε την τελευταία Κυριακή ο Πανθρακικός».

Στην κασέτα που έχω ακούσει, αυτός που με συνέστησε με τον Δαλούκα είναι ο ίδιος ο Μπέος. Προκύπτει μέσα από κασέτες, ας μου τις στείλει αυτός που με έβαλε να τις ακούσω. Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι ότι σ’ αυτή τη συζήτηση όλα αυτά τα θέματα, ότι μιλάω με τον Πατέρα, καταρρίπτονται όλα. Εχω πληροφορηθεί ότι στην πρώτη κασέτα ο κ. Μπέος μιλάει με δημοσιογράφο. Δεν ξέρω από πού προκύπτει. Εχω ακούσει διαλόγους από τις άλλες κασέτες. Στα χέρια μου ήρθε μόνο η μία. Τα ίδια λέει και στις άλλες, γι’ αυτό και τις χρησιμοποίησα. Ο συνομιλητής του είναι δημοσιογράφος, αλλά εγώ δεν τον άκουσα. Ο Μπέος ξέρει με ποιον μιλάει. Για να εκμυστηρεύεται τέτοια πράγματα, δεν είναι καθαρός δημοσιογράφος. Είναι ένας από τους δημοσιογράφους του κόλπου. Δεν μπορώ να αποκλείσω βέβαια εδώ που φτάσαμε να είναι και ο κ. Πατέρας ο συνομιλητής.

Ο κ. Μπέος νομίζει ότι την υπόθεση αυτή θα την κρίνει η τακτική δικαιοσύνη όπως έκανε με την υπόθεση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Που διορίστηκε αθλητικός δικαστής και δεν έπρεπε να δικάσει, έπρεπε να δηλώσει αποχή. Πρόεδρος τότε στο ποδόσφαιρο ήταν ο δικηγόρος του Μπέου, ο κ. Κανελλόπουλος.

Από την στιγμή που θα με μηνύσει ή θα μου κάνει αγωγή, έχει νομολογηθεί ότι σε δύο περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί η υποκλοπείσα συνομιλία. Το κάθε μέσο αξιολογείται. Το δικαστήριο θα ακούσει και θα καταλάβει αν  υπάρχουν κάποιοι που έχουν συρράψει φράσεις. Μην νομίζετε ότι είμαι τόσο αφελής που θα χρησιμοποιούσα μια κασέτα και δεν θα καταλάβαινα  τι γίνεται. Εχω δώσει και την έχουν ελέγξει. Μου είπαν ότι είναι υποκλοπή απευθείας με μαγνητοφωνάκι.  Γι’ αυτό και είπα ότι ο Μπέος ξέρει πολύ καλά πού τα έχει πει».

«Ο Μπέος τηλεφώνησε στον Δαλούκα στη διάρκεια του παιχνιδιού»

Ο Μπέος είπε ότι τηλεφώνησε μετά το παιχνίδι. Ο Μπέος όμως τηλεφώνησε πολύ πριν το παιχνίδι. Η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να αποδείξει αν έγινε τηλεφώνημα του Μπέου στον Δαλούκα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή όχι. Τα τηλέφωνά τους είναι γνωστά, αύριο κιόλας ο εισαγγελέας θα τα ζητήσει αυτά και τότε θα δούμε γιατί ο Μπέος νομίζει ότι έχουμε κάνει λοβοτομή».

«Κασέτα – βόμβα»

«Η κασέτα που δεν έχει βγει στη δημοσιότητα είναι μπόμπα. Δεν μιλάμε για αυτές τις κασέτες που κυκλοφορούν. Μιλάμε για τρίτη κασέτα. Εχω ακούσει κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα δημοσιοποιήσω. Εχω ακούσει και την αλήθεια των κασετών, αλλά και την αλήθεια των παραγόντων. Εχω λοιπόν πλήρη γνώση. Είχα ακούσει την τρίτη κασέτα και επειδή είχα πολλά χρόνια να δω τον κ. Πατέρα σκέφτηκα ότι κάποιοι πήγαν να το παίξουν πονηροί. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Εχουμε παίξει μπάλα, μας βοήθησε η ζωή να σπουδάσουμε, δεν μεγάλωσα στο κολλέγιο του Ητον, αλλά σε μια φτωχή γειτονιά. Το ποδόσφαιρο είναι διέξοδος ήταν τουλάχιστον η δική μου στα παιδικά φτωχικά μου χρόνια, είναι η διέξοδος για πολλούς φτωχούς ανθρώπους σήμερα. Τότε σε αγώνα Πετρούπολη – Λιόσια είχε 10.000 κόσμο, σήμερα δεν γεμίζουν ούτε καφενείο. Είναι άλλη η προσέγγιση η δική μου η ποδοσφαιρική. Τώρα κάνουν μπίζνες ή είναι τίποτα λαμόγια, που έχουν στήσει όλα τα παιχνίδια στη Β΄ Εθνική και δεν μας αφήνουν να δούμε άσπρη μέρα, εμείς που έχουμε ομάδες ιστορικές» .

«Δεν θα είχε κουνηθεί φύλλο»

«Αν δεν είχα παραιτηθεί από την υπόθεση Δαλούκα δεν θα είχε κουνηθεί φύλλο. Με απασχολούν όλα αυτά. Πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος με πλησίασε ακριβώς επειδή έστειλα εξώδικο στον Δαλούκα και δεν ήθελα να είμαι πια συνήγορός του. Με απασχολούν όλα πια. Απλά να σας πω κάτι να το συνειδητοποιήσετε. Ολη αυτή η μάστιγα του βρόμικου παρασκηνίου δεν είναι άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο».

Είπε ακόμα:

Σε ερώτηση γιατί δεν λέει ποιο είναι το πρόσωπο που του έβαλε να ακούσει την τρίτη κασέτα:  «Είναι θέμα παντελονιού. Εχω δώσει λόγο τιμής. Ούτε στον εισαγγελέα έχω πει ποιος είναι.  Αν τώρα το ίδιο πρόσωπο είχε και τις άλλες και επέλεξε να μου στείλει  μόνο αυτές που δεν είχα ακούσει,  τι να πω. Κάθε μέρα αναθεωρώ τις απόψεις μου. Το ίδιο ισχύει και για τον Δαλούκα. Τον λυπήθηκα στην αρχή όπως είχα λυπηθεί τον Δημητριάδη στην υπόθεση Κιάπε πριν από χρόνια που είχε φέρει το υπηρεσιακό του πιστόλι και ήθελε να αυτοκτονήσει».

«Χοντροί και άμπαλοι»

Οταν ζητήθηκε η γνώμη του για τους Πατέρα – Μαρινάκη και την δήλωση ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τυχερό που τους έχει, είπε: «Εγώ έχω μιλήσει για χοντρούς και άμπαλους».

 

Αιχμές για Γκαγκάτση

Λίγο αργότερα, σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6  για το ίδιο θέμα, ο Αλέξης Κούγιας άφησε αιχμές για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει κύκλωμα διαιτητών είπε χαρακτηριστικά:

«Αν είναι μπλεγμένος ο Πατέρας, γιατί να μην τον εμπλέξουν; Εμένα με νοιάζει αν υπάρχει κύκλωμα που ορίζει διαιτητές, που καθορίζει μέσω διαιτητών τα αποτελέσματα, που τα ξέρουν αυτοί που είναι στο παράνομο ή στο νόμιμο στοίχημα, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και κάνουν φορολογικές δηλώσεις ότι κερδίζουν μόνο από το νόμιμο στοίχημα… Και μιλάμε για πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, που αν λειτουργεί αυτό το σύστημα, τα προηγούμενα χρόνια, ό,τι έχει πάρει ο κύριος Γκαγκάτσης που έχει κάνει τέτοιες φορολογικές δηλώσεις, πάει να πει πως μπορεί να είναι μεν από νόμιμο στοίχημα, αλλά από στημένα παιχνίδια. Γιατί δεν κάνετε αυτούς τους συνειρμούς;».



Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved