Ατρόμητος: Άφησε «παράθυρο» για μεταγραφή ο Σπανός

Ατρόμητος: Άφησε «παράθυρο» για μεταγραφή ο Σπανός

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου άφησε… ανοικτό παράθυρο για την πραγματοποίηση ακόμα μιας μεταγραφής.

Στο περιθώριο του συνεδρίου «FootbALLabout» που διοργανώθηκε από τη Super League μίλησε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου στις δηλώσεις του στη Nova αναφέρθηκε τόσο στην πιθανότητα πραγματοποίησης μιας ακόμα μεταγραφής από την ομάδα του όσο και στην πιθανή παραχώρηση του Γιάννη Σκόνδρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το συνέδριο της Superleague:

«Νομίζω ότι ειναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της Superleague, με προσκεκλημένους από όλες τις ευρωπαϊκές λίγκες ώτσε να μιλήσουμε για τα προβλήματα που έχει το ποδοσφαιρο σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε ανταλλάξει χρησιμες απόψεις και έχουμε κάνει ένα πάρα πολύ καλό διάλογο και μέσα από αυτόν τον διάλογο θα βρούμε και τις λύσεις ώστε να πρχωρήσει και το ελληνικό ποδοσφαιρο μπροστά».

Για τον στόχο του συνεδρίου:

«Πιστεύω ειναι κυρίαρχο το να ξανακερδισει το ποδοσφαιρο τη χαμένη αξιοπιστία του. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προβάλλουμε και να θωρακίσουμε, η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου».

Για τις μεταγραφές του Ατρόμητου:

«Αναμένουμε τη μπλε κάρτα του Μάντζιου ώστε να έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί την Κυριακή. Από εκεί και πέρα υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουμε σε άλλη μία μεταγραφή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Μεταγραφη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Δεν μπορούμε να πούμε τώρα ονόματα, αλλά σίγουρα έχουμε κατασταλλάξει σε κάποιες υποψηφιότητες, είναι δυο-τρεις ποδοσφαιριστές που εξετάζουμε και θα δούμε που θα καταλήξουμε».

Για τις ανοδική πορεία του Ατρόμητου:

«Δικαιωμένοι είμαστε για τη σταθερή πολιτική που έχουμε όλα αυτά τα χρονια που νομίζω ότι έχει αναδειξει νοικοκυρεμένες ομάδες με σταθερη φιλοσοφία. Μπορούνε να βάζουν στόχους υψηλούς και να τους πετυχαινουν. Γι' αυτό ειμαστε δικαιωμένοι και ευχαριστημένοι γιατι παραμένουμε σταθεροί στη φιλοσοφία μας και αγωνιστικά πιστεύω ότι κάθε χρονο προοδευουμε κιόλας».

Για την αλλαγή προπονητή:

«Μερικές φορές κάποιες συνεργασσίες στο ποδόσφαιρο ξέρετε ότι δεν έρχονται όπως τις περιμένεις. Εμείς προχωρήσαμε σε αλλαγη προπονητή, ενώ είμαστε αντίθετοι στο να προχωράμε σε αλλαγη προπονητή μεσούσης της περιόδου. Ο κύριος Αναστόπουλος πήρε την ομάδα στην τριτη θέση απο τον κύριο Μπάγεβιτς. Οπότε συνεχιζουμε με τον κύριο Αναστόπουλο τον οποίο πιστέυουμε πάρα πολύ και όλοι μαζί ενωμένοι για να πετυχουμε τους στοχους της ομάδας».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Πρώτος στόχος είναι η είσοδος στα play off κι από εκει και πέρα θα δούμε σε τί κατάσταση θα ειμαστε εμείς και οι αντιπαλοί μας ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατο που μπορούμε».

Για πωλήσεις παικτών:

«Μόνο έτσι μπορούν τα σωματεία σαν το δικό μας. Εμεις γνωρίζετε ότι δεν έχουμε τους χιλιάδες φιλάθλους, ούτε τους μεγάλους χορηγούς. Οπότε μέσα από αυτή την παραγωγική διαδικασια που την έχουμε ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρονια, αυτή τη στιγμή η ομάδα μας έχει βοηθηθεί και έχει μια οικονομική σταθερότητα. Και γι' αυτό ποτέ δε λέμε όχι σε μια καλή πρόταση που θα ειναι προς το συμφέρον της ομάδας».

Για την πώληση του Σκόνδρα:

«Εξετάζουμε κάποιες προτάσεις για τον Σκόνδρα, οι οποίες για την ώρα ειναι σε φιλολογικό επίπεδο. Περιμένουμε στο προσεχές διάστημα την επίσημη πρόταση και θα δούμε. Για κανέναν ποδοσφαιριστή δε θα φράξουμε το δρομο από τη στιγμή που μια πρόταση θα καλύπτει τα συμφέροντα του σωματείου αλλά και του ποδοσφαιριστή».



Συγκλονιστική στιγμή: Η συγκίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου λίγο πριν το τέλος του ματς
Συγκλονιστική στιγμή: Η συγκίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου λίγο πριν το τέλος του ματς
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Άλλοι μετράνε σερί νίκες, συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός»!
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Άλλοι μετράνε σερί νίκες, συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός»!
Πορτογαλία: Τρίτο σερί κύπελλο για την Πόρτο
Πορτογαλία: Τρίτο σερί κύπελλο για την Πόρτο
Final 4 Euroleague 2024: Άρχισε το μεγάλο γλέντι των οπαδών για τον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό!
Final 4 Euroleague 2024: Άρχισε το μεγάλο γλέντι των οπαδών για τον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved