«Tα ματς της χρονιάς»

«Tα ματς της χρονιάς»

Ο Σταύρος Τσουκαλάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103fm» για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ, την απρόσμενη επιστροφή του στην ομάδα αλλά και για τους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που ακολουθούν.

Για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Εργοτέλη: «Εδώ και κάποιες αγωνιστικές έψαχνα το γκολ και συνδυάστηκε με νίκη. Πιο πολύ δύναμη έβαλα, παρά τεχνική. Σκέφτηκα να βαρέσω την μπάλα όσο πιο δυνατά γίνεται και να πάει στα δίχτυα. Το μισό γκολ χρεώνεται στον Μουσλίμοβιτς, για την πάσα που μου έβγαλε».

Για την πίεση πριν το ματς: «Στα αποδυτήρια δεν υπήρχε κάτι για να είμαστε χάλια ψυχολογικά. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, χρειαζόμασταν πολύ τη νίκη, για να είμαστε κοντά στα πλέι οφ και κατόπιν να διεκδικήσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπήρχε άγχος, γιατί σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να γίνει καμιά στραβή».

Για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Κάθε νίκη μας δίνει και αυτοπεποίθηση και μας ανεβάζει την ψυχολογία. Τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν είναι τα σημαντικότερα της χρονιάς. Θα προετοιμαστούμε και πιστεύω ότι με την κατάλληλη ψυχολογία θα τα πάρουμε και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Για το αν του ταιριάζει να αγωνίζεται σε ρόλο επιτελικού μέσου: «Από μικρός έχω συνηθίσει να παίζω σε αυτήν τη θέση, αλλά σημασία έχει πού θέλει να παίζω ο προπονητής».

Για την ονειρεμένη επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν ότι δεν το περίμενα, αλλά είχα μέσα μου πίστη, ότι μπορεί να γίνει κάτι καλό μέσα στο 2011. Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα επιστρέφοντας στον ΠΑΟΚ ήταν η πίεση που υπάρχει σε αυτή την ομάδα. Πρέπει να είσαι σοβαρός, συγκεντρωμένος, να μην εφησυχάζεις ούτε λεπτό και να είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου, γιατί αυτή η ομάδα έχει πολλούς στόχους και απαιτήσεις».

Για τη συνεργασία του με τον Γκαρσία στη μεσαία γραμμή: «Δε θα μπορούσα να έχω καλύτερο παρτενέρ από τον Πάμπλο Γκαρσία. Το ίδιο ισχύει και για τον Βιτόλο και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».

Για το «κλειδί» για να νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ: «Το πιο σημαντικό είναι το πάθος και η ψυχή που θα βγάλουμε στον αγώνα».



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved