Θεοδωρίδης: «Μια χαρά είναι ο Αντώνης…»

Θεοδωρίδης: «Μια χαρά είναι ο Αντώνης…»

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Αντώνη Νικοπολίδη έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, αφήνοντας κι ανοικτό παράθυρο παραμονής του άλλοτε πορτιέρο της ομάδας στη θέση του πρώτου προπονητή.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού υποστήριξε πως ο Νικοπολίδης είναι άνθρωπος που δουλεύει σκληρά και έχει σοβαρότητα, συνεπώς του αξίζει να στηριχθεί. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του πως μπορεί να τα καταφέρει σε ρόλο πρώτου προπονητή, ενώ μίλησε τόσο για την αποχώρηση του Τοροσίδη όσο και για αυτή του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

«Προς το παρόν έχουμε προπονητή τον Αντώνη», είπε αρχικά ο Θεοδωρίδης και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση αν μπορεί ο Νικοπολίδης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, λέγοντας: «Φυσικά και μπορεί να ανταποκριθεί ως πρώτος. Γιατί να μην μπορεί να αντέξει; Μια χαρά είναι ο Αντώνης. Είναι ένα σοβαρό παιδί που δουλεύει σκληρά και αυτό τα λέει όλα. Εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει μέσα στις επόμενες δύο ημέρες νέος προπονητής. Προς το παρόν πάμε μια χαρά. Βλέπουμε».

Ενώ για την αποχώρηση του Ζαρντίμ, είπε: «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για την αποχώρησή του. Ο άνθρωπος προσέφερε και εγώ θα τον ευχαριστήσω για αυτό», τόνισε και πρόσθεσε… «Κάπου υπήρξε μια διαφωνία. Μπορεί αυτή να ήταν ποδοσφαιρική. Ήταν μια απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ η οποία λήφθηκε παμψηφεί. Είναι ένα λεπτό ζήτημα, εγώ απλώς θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε για τον Ολυμπιακό».

Για τον Βασίλη Τοροσίδη, ξεκαθάρισε πως: «Ο Τοροσίδης είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Εμείς τον πήραμε μικρό από την Ξάνθη και πλέον του ευχόμαστε καλή επιτυχία ό,τι και να κάνει. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και μπορεί να αντικαταστήσει κάθε ποδοσφαιριστή. Το κενό του μπορεί να καλυφθεί και από τους υπάρχοντες παίκτες».

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές, απάντησε: «Δεν θα κάνουμε καμία μεταγραφή. Είμαστε υπερπλήρεις. Εμένα δεν μ’ αρέσουν οι μεγάλες μεταγραφές. Και εάν μπορούσαμε τους δύο που κλείσαμε τώρα να τους έχουμε άμεσα και όχι την νέα σεζόν θα ήταν ευχής έργο».

Τέλος, δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του στον Γιώργο Παράσχο, για τα παράπονα που είχε κάνει μετά το ματς του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό. «Ο Παράσχος θα είναι καλό να πάει να συμβουλευτεί τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ. Κανείς εκτός του διαιτητή δεν μπορεί να απονείμει το fair-play», είπε χαρακτηριστικά.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved