«Παπ» και… κάτω στο ΟΑΚΑ, 1-1 με Πανθρακικό ο Παναθηναϊκός (video)

«Παπ» και… κάτω στο ΟΑΚΑ, 1-1 με Πανθρακικό ο Παναθηναϊκός (video)

Σε «δήμιο» του Παναθηναϊκού εξελίσσεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αφού στο 85’ χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στον Πανθρακικό, ισοφαρίζοντας το γκολ του Τοτσέ. «Εμφύλιος» στις εξέδρες μεταξύ οργανωμένων και μη με αφορμή τους Βύντρα, Σπυρόπουλο, τα άκουσε κι ο σκόρερ των φιλοξενούμενων…

Σ’ αυτόν τον Παναθηναϊκό… γιατρειά δεν υπάρχει. Ακόμα και στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ που στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν ανώτερος, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά του και να πάρει μια νίκη που θα του επέτρεπε να πλησιάσει τις θέσεις των play off. Σαν να μην έφτανε στον Παναθηναϊκό η νέα απώλεια βαθμών, είχε να αντιμετωπίσει και… τον εμφύλιο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ μεταξύ των οργανωμένων και μη οπαδών του, με αφορμή την παρουσία του Λουκά Βύντρα στην ενδεκάδα.

Ανεξήγητη η οπισθοχώρηση της ομάδας του Φάμπρι μετά το γκολ που πέτυχε, κι ενώ είχε ρυθμό στο παιχνίδι της κι έδειχνε πως μπορεί να «καθαρίσει» κόντρα στον Πανθρακικό. Ο Παπαδόπουλος που… έψαχνε ένα ακόμα γκολ κόντρα στην παλιά του ομάδα, κατάφερε να το πετύχει τελικά και να καταφέρει ένα ακόμα «χτύπημα» στον τραγικό, φέτος, Παναθηναϊκό που δεν μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι…

Με Βύντρα και Μπουμσόνγκ

Πράξη έκανε τις δοκιμές όλης της εβδομάδες ο Φάμπρι, και είχε στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τόσο το Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ όσο και τον Λουκά Βύντρα. Οι δυο τους ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τους Σπυρόπουλο και Σεϊταρίδη στο αριστερό και το δεξί άκρο αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή θέσεις ανασταλτικών χαφ πήραν οι Σο και Βιτόλο, με τον Ζέκα να κινείται μπροστά τους και τους Σισοκό και Μαυρία στις πτέρυγες πίσω από τον Τοτσέ.

Στον αντίποδα ο Δερμιτζάκης εν τέλει είδε τον Βαϊρουά να φωνάζει «παρών» και τον είχε στο βασικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κουτσόπουλος με τον Χρήστου αριστερό μπακ και τον Μπαϊκαρά δεξί και τους Σερφά και Σαρακατσάνο να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις Λαδάκης και Κάστσελαν, με τους Μίνκα, Βαϊρουά και Λουσέρο να κινούνται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Παπαδόπουλο.

Με τη σέντρα… εμφύλιος

Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στις κερκίδες. Οι οργανωμένοι οπαδοί τα είχαν βάλει με τον Λουκά Βύντρα, άλλοι φίλαθλοι τους αποδοκίμασαν και ξεκίνησε… ο εμφύλιος στο ΟΑΚΑ. Οι οργανωμένοι μετακινήθηκαν προς τις κεντρικές θύρες, υπήρξε αρκετή ένταση, ακόμα και στα επίσημα περίπου στο 35’, ενώ δεν εκτονώθηκε ακόμα κι όταν οι «πράσινοι» έχασαν κλασικές ευκαιρίες με Ζέκα και Τοτσέ για να προηγηθούν.

Η μορφή του αγώνα βέβαια, βόλευε τον Πανθρακικό, που κρατούσε πιο εύκολα από ότι θα περίμενε το «μηδέν» στην άμυνα και απείλησε με τον Βαϊρουά στα μέσα του ημιχρόνου, αλλά σε ένα ακόμα ματς φέτος ο Καρνέζης ήταν αυτός που κράτησε τον Παναθηναϊκό όρθιο και βοήθησε στο να μην… υπάρξει έκρηξη στο ΟΑΚΑ. Η λήξη του ημιχρόνου πάντως, βρήκε πιο ήσυχους τους οπαδούς στο ΟΑΚΑ και τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα…

Ο «Παπ» ακύρωσε τον Τοτσέ…

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με σαφώς καλύτερη ψυχολογία στον αγωνιστικό χώρο, τα πράγματα στην κερκίδα ήταν πιο ήρεμα και οι «πράσινοι» κατάφεραν να κυριαρχήσουν από το 60’ και μετά. Το «τριφύλλι» πίεζε αρκετά τους φιλοξενούμενους και κατάφερε να φτάσει στο γκολ με τον Τοτσέ στο 74’, ωστόσο, το προβάδισμα του Παναθηναϊκού ξαφνικά έγινε εύθραυστο, καθώς η ομάδα του Φάμπρι οπισθοχώρησε αναίτια και έκανε τον Πανθρακικό να μοιάζει με… Μπαρτσελόνα.

Οι φιλοξενούμενοι βέβαια δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, πίεσαν από το γκολ των «πρασίνων» και μετά, και κατάφεραν τελικά στο 85’ να φτάσουν στην ισοφάριση με τον συνήθη ύποπτο. Ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός που με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα και εκ νέου τον αναβρασμός στις εξέδρες. Ο Πανθρακικός μάλιστα θα μπορούσε να έχει πάρει και το «διπλό», αν το σουτ του Μίνγκα στο 92’ ήταν εύστοχο…

Έτσι, ένα ακόμα ματς των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ τη φετινή περίοδο έληξε ισόπαλο, με έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο και την ατμόσφαιρα να είναι… κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένη, καθώς με τέτοια αποτελέσματα οι «πράσινοι» οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια στο να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα:

{coveritlive}49d447e176{/coveritlive}

«Παπ» και… κάτω στο ΟΑΚΑ, 1-1 με Πανθρακικό ο Παναθηναϊκός (video)

Unsupported video


Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved