Παναθηναϊκός-Πανθρακικός: Κόντρα… ισόβαθμων στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός-Πανθρακικός: Κόντρα… ισόβαθμων στο ΟΑΚΑ!

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την ομάδα της Κομοτηνής (17:15, Onsports/Novasports2) και θέλουν νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Αν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος υποστήριζε κανείς πως στην αυλαία της 18ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός θα ισοβαθμούσε με τον Πανθρακικό στους 21 βαθμούς, θα ήταν μάλιστα κι από… κάτω γιατί έχασε το πρώτο ματς των δυο στην Κομοτηνή, και θα αναζητούσε το προσπέρασμα σε ένα ματς στο ΟΑΚΑ εν μέσω αποχωρήσεων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών από το ρόστερ του, δεν θα είχε και πολλές πιθανότητες να μην τον πάρουν… στο ψιλό.

Θέλει να τον προσπεράσει!

Η αλήθεια όμως είναι αυτή. Ο προβληματικός, φέτος, Παναθηναϊκός καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανθρακικό έτσι ώστε να προσπεράσει την ομάδα της Κομοτηνής και να πλησιάσει την πεντάδα που οδηγεί στα play off της Super League. Οι «πράσινοι» έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα, προσπαθούν να βάλουν σε μια τάξη το ρόστερ τους με αρκετά από τα «βαριά» συμβόλαια της ομάδας να είναι με το ένα πόδι εκτός Παιανίας και με τον Ισπανό Φάμπρι στην τεχνική ηγεσία.

Ο τελευταίος πάντως, δεν δείχνει να… συμμερίζεται ιδιαίτερα το «θόρυβο» που υπάρχει γύρω από τους Λουκά Βύντρα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, καθώς όχι μόνο τους έχει στην αποστολή αλλά τους προορίζει και για βασικούς στο ματς του ΟΑΚΑ. Από εκεί και πέρα, εκτός για τον Παναθηναϊκό είναι οι τραυματίες Πίντο και Χουχούμης, όπως και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Χριστοδουλόπουλος, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Καρνέζης, Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Λαγός, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Σο, Βιτόλο, Σισοκό, Μαυρίας, Φουρλάνος, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης και Κουίνσι

Χωρίς άγχος για το καλύτερο…

Ο Πανθρακικός από την πλευρά του, θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ για το καλύτερο δυνατό και χωρίς άγχος. Ναι μεν η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της, όμως, έχει καταφέρει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να «χτυπάει» τα περισσότερα παιχνίδια. Στην ομάδα της Κομοτηνής μάλιστα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το ματς με το «τριφύλλι», ενώ στην αποστολή είναι κανονικά τόσο ο Μαραμά Βαϊρουά όσο και ο πρώην «πράσινος», Δημήτρης Παπαδόπουλος. Αμφότεροι, είναι τα «βαριά» χαρτιά της ομάδας της Κομοτηνής φέτος. Εκτός μάχης είναι ο νεοαποκτηθείς Νουκ Μπονκγ, καθώς υπέστη θλάση στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη.

Η αποστολή του Πανθρακικού:

Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Βαϊουρά, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Πόπτσης, Κάσελαν, Μουνάφο, Λαδάκης, Καθάριος, Μπαικαρά, Λουσέρο, Γωνιάδης, Μίνγκας, Κοντογουλίδης, Παπαδόπουλος και Κυβελίδης.



Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved