Ολυμπιακός: Φουρτούνες... στο Λιμάνι

Ολυμπιακός: Φουρτούνες... στο Λιμάνι

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά την αναμέτρηση με την Καβάλα, αλλά και από την στάση των Βασίλη Τοροσίδη και Ραφίκ Τζεμπούρ για τις ανανεώσεις τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το... καθήκον τους κόντρα στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας, επικρατώντας 2-0 και... σφραγίζοντας ουσιαστικά το εισιτήριο για την 8άδα του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο το... Αργοναυτικό φαίνεται πως τάραξε για τα καλά τα... νερά στον Πειραιά και άμεσα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Οι Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας, για ένα ακόμα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους. Τουναντίον, αφού η εικόνα που παρουσίασε το «συγκρότημα» του Λεονάρντο Ζαρντίμ έφερε έντονο προβληματισμό στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, αλλά και στον κόσμο, ο οποίος σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς, αποδοκίμασε στο ημίχρονο τους Πειραιώτες.

Εξηγήσεις από Ζαρντίμ

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, κάτι οι αποδοκιμασίες, κάτι η... αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας, απασχόλησε έντονα τους διοικούντες τον Ολυμπιακό και όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενο ρεπορτάζ, μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και την Πέμπτη (17/1) ο Γιάννης Βρέντζος θα έχει συνάντηση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Θέμα συζήτησης των δύο ανδρών θα είναι αποκλειστικά η εικόνα που παρουσιάζουν στα τελευταία παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι», με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ να ζητάει εξηγήσεις από τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος από την πλευρά του υποστήριξε πως η στάση των παικτών του στο πρώτο ματς με τους «κυανόλευκους» ήταν... χαλαροί και πήγαιναν με το... πάσο τους.

Τελειώνει η υπομονή για «Τόρο» και «τρομοκράτη»

Βέβαια, η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού δεν είναι το μοναδικό ζήτημα που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Ο λόγος γίνεται για τις υποθέσεις των ανανεώσεων των Ραφίκ Τζεμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη. Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει εδώ και καιρό τις προτάσεις τους προς τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι... επιμένουν να μην δίνουν οριστική απάντηση, περιμένοντας κρούση από ομάδα του εξωτερικού.

Ωστόσο, την Πέμπτη (17/1) αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση ενός εκ των δύο, ήτοι του Βασίλη Τοροσίδη. Την Τετάρτη (16/1) το βράδυ σας πληροφορήσαμε για το μήνυμα της ΠΑΕ στον ποδοσφαιριστή, όπου τον κάλεσε σε συνάντηση περιμένοντας την τελική του απάντηση αν θα μείνει ή αν θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Όσον αφορά στον Ραφίκ Τζεμπούρ, τα πράγματα είναι πιο... περίπλοκα. Ο παίκτης μετά τον αγώνα με την Καβάλα υποστήριξε πως σχεδιάζει το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ωστόσο, αργότερα, οι Πειραιώτες υποστήριξαν πως υπάρχει χάσμα στο οικονομικό, παρά το γεγονός πως ο «τρομοκράτης» έχει δεχθεί την καλύτερη πρόταση που θα μπορούσε να του κάνει η ΠΑΕ, φτάνοντας, κατά πληροφορίες, το ποσό του 1,3 εκ. ευρώ, το οποίο με την εφορία πηγαίνει ψηλότερα, την στιγμή που ο διεθνής άσος θέλει 1,8 με 2 εκατομμύρια.

Χαμόγελα για Πίνο, Παπάζογλου και «Λιούμπο»

Πάντως, το ματς με τον ΑΟΚ δεν έβγαλε μόνο... αρνητικά για την ομάδα του Πειραιά, καθώς σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Χουάν Πάμπλο Πίνο έδειξε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην συνέχεια, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι δύο σκόρερ της ομάδας, Τάσος Παπάζογλου και Λιούμπομιρ Φέισα.



Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Γιώργος Λυγγερίδης: Παραδόθηκε ηγετικό μέλος της «Θύρας 7» στην Αστυνομία
Γιώργος Λυγγερίδης: Παραδόθηκε ηγετικό μέλος της «Θύρας 7» στην Αστυνομία
Μοναδική AR video εμπειρία με τη Μαρίνα Σάττι στο κέντρο της Αθήνας
Μοναδική AR video εμπειρία με τη Μαρίνα Σάττι στο κέντρο της Αθήνας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved